69

SKYBET

преди 10 години

До Аноним KAKVI UVAJENIA ZASLUJAVALI KOMUNISTITE TI DOBRE LI SI? KOMUNISTITE VZRIVIHA CYRKVATA PREZ 1923 GODINA , AKO NE TI E IASNO PRO4ETI NIAKADE ,TEZI HORA ZASLUJVAT SMYRTNA PRISYDA TI GOVORISH ZA UVAJENIE

68

Анонимен

преди 10 години

Разбира се , че намалява престъпността в тези села . То там всичко вече е опоскано, няма какво да се краде! Смешници ,сега се натягат заради вота, по-точно ще започнат да имитирт дейност.

67

ТРАФОпост

преди 10 години

Учените най-после откриха свързващото звено, оказа се назначен от Пинокио на Вътрешните работи за глкавен секретар.

66

трафоПОСТ

преди 10 години

Глупости, МВР не стяга редици срещу престъпността а срещу внесения вот. Имитират дейност. Това МВР с този Пинокио на Вътрешните работи и примата, който си избра за секретар да застанат срещу престъпността е все едно човек да си извади с пръст окото.

65

Дарвин

преди 10 години

Този на снимката е най-вярното доказателство ,че човекът е произлязъл от ***.

64

Анонимен

преди 10 години

тоя е силовак акъл няма не е фин като цурик или като слънцето бб които прекършиха гръбнака на мафията

63

777

преди 10 години

Спрете *** раждаемост имат по 7-8 деца те раждат още толкова и заливат България.Полицията е без коли и бензин ,стопира се от политиците и съдиите.Хората сами да се пазят.

62

гешев

преди 10 години

няма да стане! първо, трябва да са там за постоянно, което няма да се хареса на ченгетата!да се преместят от голям град в забутано село да живеят,където редовно и безвъзмездно да ядат лобут от електората на бсп и дпс,без да могат да им върнат!второ, няма толкова бройки полицаи да покрият всички села!*** ще се изнасят на тумби и рояци от село на село!и най важното, какво ще правят депутатите без ченгета, дето да ги пазят от любовта народна?!няма да разрешат самоотбрана,може тях да трепят!

61

Анонимен

преди 10 години

АКО СТЕГНАТ редиците електората ще остане гладен

60

Анонимен

преди 10 години

Какъв респект от това плазмодо?

59

бай Петко

преди 10 години

Да не би да е с. Яврово? С. ЯвОрово е Старозагорско, а с. яВрово е Пловдивско, над Асеновград, по пътя за с. Добралък, след Асенова крепост, родното село на Николай Хайтов. Случва се, техническа грешка.

58

Бисер петното

преди 10 години

Това е наше момче.

57

Анонимен

преди 10 години

много дават пример с чужбина но там полицая внася респект ако някой обиди или убий полицай санкците са сериозни и хората имат респект и уважение което в абсурдистан го няма

56

Анонимен

преди 10 години

G-n glaven sekretar i g-n ministyr na vytreshnite raboti .Vijda se ,4e veche 1 godina na vlast nemoje da se spravite s bitovata prestypnost , prosto bydete myje i si podaite ostavkite , za da moje da doide niakoi 4ovek koito naistina moje da svyrshi rabota

55

Анонимен

преди 10 години

Полиция и армия в БГ отдавна няма /имам предвид истинска/. Минавам покрай поделения в голям БГ град и вътре разруха. Всичко е изкрадено - дограми, врати, желязо.... всичко дето става за крадене. Това крадене без знанието на по-големите в армията е невъзможно!!!! Това е предателство!!!!!

54

Анонимен

преди 10 години

Този трябва да пасе овце с потури и фес.

53

Дидо

преди 10 години

Сигурен бях,че ще го направите аркадаш. Но като всяко нещо Българско,първо със закъснение,второ нескопосно и с много шум, и трето за кратко. Дерзайте другари.

52

д

преди 10 години

това с бойното оръжие не мисля че е добра идея,бил съм в казармата и калашников ми харесва,но как да науча да стреля баба ми която е на 90г има проблеми със зрението и живее в къща с двор декар и половина кога ще чуе и види крадците?така най много гражданска война да си отвориме,щото *** макар и *** са с бг паспорти и те ще имат право да си копуват оръжие. така че само закон и присъди от по 10-15г и нагоре затвор ще свършат работа, а и работеща полиция а не спящи *** в пътрулките

51

Анонимен

преди 10 години

DO 58 NE SI PRAV PO TYP OT BOLEN SIDEROV NIAMA

50

селтак

преди 10 години

Това момченце Светозар Костов не знае какъв автогол си вкарва с тази шумно рекламирана полицейска акция.В крайна сметка престъпността няма да се намали,но ще се увеличат случаите в които полицай изпратени в някое село да се правят на шерифи от западни филми и да спират всеки които им скимне и да го разпитват къде е тръгнал и какво кара в колата си.Сигурен съм,че точно това ще стане, ченгетата по правило са *** и понеже не могат да хванат престъпник ще тероризират хората да покажат присъствие.