38

Рали1

преди 10 години

До ЧовекНедей,че още утре ще цитират и ще викнат вкуп,че е невъзможно и няма да е добре за България.Шегувам се,но е тъжно .

37

Рали1

преди 10 години

До АнонименВсеки бяга от умни,знаещи и можещи,това е ясно,не стават за манипулиране.Освен това старите партийни кадри лесно няма да се дадат.Хора ще се намерят,има такива,колкото и странно да е има и неопетнени.Друг е въпросът в тази обстановка кой ще жертва и то голяма трябва да е жертвата ,за работи за този обран бостан и с този материал,който все повече взема връх.

36

Emo

преди 10 години

Камен Зидарова до 1993 година , с полу више образувание .Сега с заучени фрази се прави на ВИШИСТ .Как очаквате този гении на изказа да може и да МИСЛИ !?!

35

mmm

преди 10 години

mrasen fes amdzik azlaaa

34

Неформална

преди 10 години

Този вот е истински автогол за ГЕРБ. Те почти бяха превърнали държавата в инструмент за техните сделки и далавери и всичко това за сметка на народа. Сега излиза много информация за акциите им, бонусите и още, и още...

33

Анонимен

преди 10 години

До Рали1Да ,но нали се сещаш ,че една нова партия с ерудирани,знаещи и интелигентни хора се създава с години.Другото е тези дето съществуват сега,как ще я допуснат до властта,кои нови лица и къде ще ги намерим

32

Атакист

преди 10 години

Не говорете лошо за г-н Местан.Щом е бил агент на българските служби,значи защитава българските патриотични интереси!!!!Понятно!

31

Анонимен

преди 10 години

От тоя парламент нищо не става по-добре го разтуряйте тоя бардак и да търсим хора да работят КАКВО СИ ИГРАЯТ НА СЪРДИТИ ВСЕКИ ДЕН И МОТАЯТ НАРОДА И ГО ОБЪРКВАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ

30

Анонимен

преди 10 години

До От тамМи те си бъркат бееее

29

Рали1

преди 10 години

16,Говоря това,което мисля.Всеки има глава на раменете си.Живеем във време,когато информацията залива от всеки ъгъл.Всеки може сам да стигне до истината,да се увери в правотата на едно или друго.Да взима сам решение.Все още има такива,които чакат някой да каже,да нареди,да даде.Ами големи хора сме,учили сме,работили сме,имаме семейства,имаме опит в живота-хайде и решения да взимаме сами.Добри или лоши,но да стигаме до тях с убеждение и да не се поддаваме на манипулации.По-свободно се живее .

28

Човек

преди 10 години

ИМА СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ И ТОВА Е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ПАРЛАМЕНТ ОТ 60 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ . ПО-МАЛКА ЗАВИСИМОСТ ОТ ОЛИГАРСИ,ОБРАЧИ И КРЪГОВЕ,ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ТИПАЖИ КАТО ПЕЕВСКИ И ДРУГИ МЕРЗАВЦИ-ТОВА Е .

27

От там

преди 10 години

Този все размахва назидателно пръст.В тази стойка изглежда като да бърка в г...за на Станишев

26

Реалист

преди 10 години

Кога този *** народ ще проумее,че няма БСП,ДПС и останалите измислени партии, това са куклите на олигарсите, истинския враг на народа, тези ни правят театър и ни налагат законите и прищевките на богатите.НИЕ не можем да се самоуправляваме, поне това доказва историята през тези 1330 г....все някой ни е управлявал...Въпроса е да намерим кой по-малко ще ни краде и кой ще ни дава повечко хляб, тези партии , парламенти и останалата машина за геноцид и крадене на народа са ни излишни.....

25

Стар манаф

преди 10 години

Ако дупето на Настрадин Ходжа е толкова голямо като устата му, няма да гласувам за него !

24

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКато иска майчин език и държава - марш в Турция

23

поп Грую

преди 10 години

не знам какъв е вотът, но вие, измамници, паразитиращи на гърба на нашенските турци сте несъстоятелни. И скоро ще ви го докажем, кьополлар.

22

Човек

преди 10 години

Да турците са клали и крадяли българите 500 години,комунистите вече 70 години правят същото. Крадат и убиват българи, през 1944-52 год. интелигенцията и офицерите,в следващите години всеки които мисли различно.Все са си заедно ръка за ръка БСП и ДПС събрани от ДС

21

Черен Петър

преди 10 години

Агент Павел. Служил за Държавна сигурност.Сега за коя държава служи?

20

Анонимен

преди 10 години

Този "оратор-ерудит" върти две думи постоянно: несъстоятелно и съвършено.Кой реши, че този е голям умник?

19

Владимир

преди 10 години

Долен ***!! Псевдо турсчин ...чужденец! Кога този чужденец ще бъде съден за геноцид срещу българския народ и кога този долен чужденец ще бъде изгонен със ЦЕЛИЯ си род от България?! КОГА?!