125

БРАННИК

преди 10 години

Жидщайн!

124

Анонимен

преди 10 години

Преди години в Испания се запознах с един евреин от Беларус ,та тоя екземпляр еди ден след 2 водки се изцепи,че те(евреите) били извънземна раса изпратена от някакъв си ,,бог""да управлявали хората ,защото ние не евреите не сме били способни да се управляваме сами ,защото сме били тъпо стадо ,така се изрази тоя.Отначало си помислих ,че си прави майтап на масата ,ама тоя си плямпаше съвсем сериозно и аз съвсем сериозно му заявих ,че ако не млъкне ще му обърша два шамара да разбере кой управлява

123

АНТИ

преди 10 години

До ЕскимосаСемити са и палистинците(арабите) например-*** обаче е добре, щото точно Путин ги оправя крадливите Жиди!

122

NIKO11111

преди 10 години

За 70г. хегемония на юдеиските комунисти- ционисти след войната и налагания от тях неолиберален геноцид, определено предпочитам фашизма или националсоциализма. Демокрация и неолиберализъм, са обеществени строеве, което РАЗРУШАВАТ държавния ред и разбиват нациите.Мусолини за 3 дни е ликвидирал мафията и престъпността на италианска територия, а в нашия свят престъпниците се галят с перце и са привилегировани, защото техните висши тартори- юдеи-престъпници, са създали такава система.

121

Ескимоса

преди 10 години

Koлко имена има този народ-Евреи,Юдеи,Израелтяни,Ционисти,Семити,***,Хазари,*** и т.н.Случайно ли е това?

120

Анонимен

преди 10 години

Евреин не е народност,да се водиш евреин ,значи да принадлежиш към една религиозна сатанинска секта .имах съученичка ,която имаше еврейски произход ,след промените на 10 ноември реши да отиде в Израел да живее там и да се срещне с роднини ,,само след няколко месеца тя се завърна в България и каза ,че повече не иска да чуе за Израел ,защото там се отнесли много зле с нея и причината била ,че нейните родители и самата тя били приели християнката религия .Мисля че евреите са голямо зло.

119

АХ

преди 10 години

Да,по външния вид се разпознават най-добре! Обикновено са грозни,с неправилни черти! А дори и да не са толкова грозни,винаги присъстват черти които ги издават! Няма евреин със стройни черти на лицето,например като арийската раса! Въпреки,че при арийците понякога също се среща неправилен нос,като цяло нордическото бице е пропорциално и с благородно излъчване,за разлика от еврейското,което само като го видиш и веднага ти се посира настроението! Истинските евреи имат матова или жълтеникава кожа!

118

Анонимен

преди 10 години

RAT FACED KIKE!

117

123

преди 10 години

*"македон"

116

123

преди 10 години

"Струва ми се, че това [явно всичко] е заложено в ДНК на всеки евреин ..." Тоя започна, като македонците за себе си да говори и за евеите..Нали "македин" беше първият човек на Земята :D

115

Адолф Х

преди 10 години

Волтер: "Тази малка нация не скрива своята ненавист към всички останали народи. Нейните представители са винаги жадни за чуждите богатства, подли при несполука и нахални при сполука." ...............Евреите имат ум само за зло, но да правят добро не умеят. - пророк Йеремия, (Бибилия, Йер. 4:22) ....... "Евреите не се смесват с другите народи и гледат на тях като на врагове." - Диорид, в. сл. Хр.

114

Просветление

преди 10 години

Този наистина супер-евреин,дори бих казал мега,гига-евреин е излъчен от своите кръвни братя да прави реклама на еврейството,като го представя в най-светли тонове! Истината,че еврейството е като плъховете - носител на болести,но в понеже все пак са хора те са и носител на разврат,деструктивни субкултури,хомосексуализъм и най-различни други морални болести!Човеци,научете се да ги различавате по външния им вид! Лицевите и телесните характеристики винаги издават произхода на даден човек!

113

Адолф Х

преди 10 години

В страна, където се заселят евреи, независимо от тяхното количество, те понижават морала и търговската честност, изолират себе си и не се поддават на асимилация. Те се присмиват на християнската религия, стараейки се да я подкопаят. Строят държава в държавата и в случай на опозиция се стремят смъртоносно да задушат страната финансово.- Бенджамин Франклин, (XVIII в.) американски учен и държавник.

112

Анонимен

преди 10 години

Абе какво могат евреите бе!!! Цялата им държава я построиха немците във вид на кръвнина. Над 80 милиарда са получили кръвнина във вид на кеш. И споразуменията да получават кръвнина са до 2030 година. Инфраструктура, заводи, магистрали, машини - всичко е от немеца. Готованци отвсякъде.

111

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 147 (СУПЕР РАСА) ,АМА ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ!

110

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ТАКОВА ПОНЯТИЕ (ЕВРЕЙСКИ НАРОД) САМИЯ ПРОФЕСОР ПО ИСТОРИЯ ОТ УНИВЕРСИТЕТА В ТЕЛ АВИВ ШЛОМО ЗАНД ,СЛЕД ДЪЛГОГОДИШНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ,НАПРАВИ НА ПУХ И ПРАХ ВЕРСИЯТА ЗА (ИЗБРАНИЯ НАРОД) В ПАЛЕСТИНА ,ДОКАЗВАЙКИ ПО НЕОСПОРИМ НАЧИН ,ЧЕ ДНЕШНИТЕ (ЕВРЕИ) СА ПОЮДЕЙЧЕНИ ХАЗАРИ,ИЗКОННИ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ЗАРАДИ ТЕЗИ СИ ПРОУЧВАНИЯ ШЛОМО ЗАНД ДНЕС Е ЖЕСТОКО ПРЕСЛЕДВАН.ЦЯЛАТА ПАРТЕНСКА ,ЧЕ СА НАЙ (УМНИ И УСПЕЛИ) ИДВА ОТ ТОВА ,ЧЕ РОДШИЛД ПЕЧАТА КИНТИ И ТЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ САМО НА (ХОРА) ОТ ПЛЕМЕТО

109

хер Химлер

преди 10 години

Супер е и се пени добре.

108

Анонимен

преди 10 години

евреите са суперраса, не са виновни , че другите са ***,много ясно, че ще са на върха на веригата...

107

Йехуд

преди 10 години

"...Според него в медийния бизнес му е помогнало неговото еврейско наследство..." - Верно ли?! Колко съм изненадан...!

106

мугамбо

преди 10 години

До Анонимен 142викаш, образовани са.. демек, ти не си евреин.. кво си ги нашляпал тези главни букви и тази нечленоразделна реч..