122

алилиии

преди 10 години

кво стана с долен сиктероф, нали вече нема имунитет па нищо ни са пише ни са говори, щеа да го съдат ... помлеа работата и след 2 седмици, па наноо "ескадроните летат"... еее ноо гнусна ***, съде фесове, съде куманисти

121

Истината

преди 10 години

Не само детските, а и майчинството трябва да бъде спряно! И нека само майки със средно образование да се възползват, няма да храним ромските ***! Едно хубаво предложение да дадат Атака! А и като са тръгнали с промените, нека само и граждани с минимум средно образование да гласуват! това ще реши злоупотребата по време на избори!

120

Бат'Сали

преди 10 години

DROM? тия са некфи минтета ба брат!ния *** наштъ партия CDROM не ги призоваваме тия пу никъф начин, разбийш ли. тия са митили. къв ти DROM, бе *** такива. няма DROM, има CDROM и DVDROM. и БСП-то и ДПС-то. останалити са ни роби.

119

Анонимен

преди 10 години

ДРОМ Vs "Атака" за детските само на пълнолетни майкиПредложението дискриминира, твърдят от ромската формация---------------------------------------------------------------Защо да дискриминира? Закона се отнася за всички български майки не само за ***. Не виждам никаква дискриминация ако един закон е валиден за всички.Има и по-лесно, който наруши този закон неможе да притежава правата на български гражданин ! Никаде не дават права без задължения!!

118

Обективен

преди 10 години

Белокосото психо винаги ми е харесвало какво говори, но вече на всеки трябва да е ясно, че по-голям популист от него няма.Той само говори и нищо не прави.Бъхте *** и турците и ги озлобява, а реални промени и реформи никога не сме видели от атака.Иначе за тъпите маймуни дето се кефите на тая л***йняна до ушите партия, много добре звучат такива думи. И аз искам тия на снимката да не крадат, да работят, да не са такъв тумор за България, ама последните, които ще помогнат да ги изринем, са атака.

117

Анонимен

преди 10 години

Байко, не са само детските!Нарочно не сключват брак за да ги водят самотни майки, при 5 деца сумата е около 700 лв на месец, ха сега си мерни кръвното!)ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ЕВРЕИ И ТУРЦИ!

116

!!!

преди 10 години

*** *** !!! Аз *** не храня. Измитам ги, бия ги !!! Ще дойде време да ги убиваме наред !!!

115

Анонимен

преди 10 години

Никакви детски за родилки надо 18 години !Какво е това дете на 12 години да ражда ?Какво е това дете на 15 години да ражда за втори път ?Това са ***, които карат децата си да раждат, за да им получават детските.Тия са на нивото на дивите *** .

114

емигрант

преди 10 години

Всички сте ***! В чужбина сме 3 000 000 българи.Изкарваме истински пари,работим истински и раждаме там децата си! А вас ви мързи дори да емигрирате. Живейте си с долу посочените 6 000 000 Циганопенсионери. Който емигрира,продължава българския род и то на едно по хубаво място.Джон Атанасов и Дилма Русев що са се изнесли? Всички емигранти живеем добре на запад и Ви се подиграваме Пенсионерско,***,мазохистична *** таква.Вие сте умрял труп.Освен да Ви крадат и е*** политиците се подиграват

113

Анонимен

преди 10 години

Какво пак плюете бе злобари, пак ли с нашата злоба и завист.Те за това заложиха на тези похвати кукловодите, зашото знаят, че покълне...От вашата сляпа Сидерфобия сега стигате до там сте едни на страната на ***.Много добре го омаскариха тоя Сидероя, ама като се замисли човечк все градивни неща предлага, а вие ги наричате ПОПУЛИСТКИ защото ГЕРБ БСП и ДПС ги отхвърлят!!!Няма такъв майтап, това е някакъв брутален експиримент с хора...

112

давай Волка

преди 10 години

Ако това мине, аз ще простя на Волен всичките му прегрешения, ако ще Деница и на Луната да я заведе на екскурзия...Давай Волка, ние ЕТНИЧЕСКИТЕ българи те подкрепяме на 1000000000000000000%...!!!

111

se 1

преди 10 години

Стига толерантност! Дискриминирани били? Ние не сме ли дискриминирани, че трябва с нашия труд да ги отглеждаме."Според тях записването на възрастов праг от 18 години за получаването на помощи при бременност и за отглеждане на деца ще елиминира или драстично ще намали детската раждаемост."сеБай *** точно това е целта.Дискриминирани ще бъдете когато работещите в България застанат рамо до рамо и кажат "СТИГА".

110

бай Иван

преди 10 години

Какво са детските?Социална помощ - ок..Какво е то социална помощ - това е узаконен грабеж под булото на уж на солидарността. Ок - това е така, когато получателя наистина има нужда от нея, а да си на 15г. и да получаваш детски е грабеж от работещите, от активните хора. Това е злоупотреба, като такава тя трабвя да бъде НЕЗАБАВНО премахната...!

109

Анонимен

преди 10 години

Щом ДРОМ са срещу АТАКА, смятай....Сега *** партии ГЕРБ и БСП ще гласуват против, като ДРОМ...Имам чувството, че Българинът е най-слабоумното същество на земята, мазхостично и просто

108

и все пак

преди 10 години

ако сидеров прокара този закон,ще направи едно голямо дело за България.и на мен ми падна много в очите с подкрепата за станишеф и доган,но тази идея е голям плюс за държавата.деца раждат деца,размножават се ,като *** и вземат сума ти пари по 100 социални програми.еми няма такава страна из белия свят.дано да стане.

107

Анонимен

преди 10 години

Сидеров пак е прав! Ако не се спре с това безумие, ромките ще бъдат онождани още от 12 годишни за да заапат като самотни майки социалната система и да си пеят! Защо Герб не подкрепи това предложение? За червейте и резаняците е ясно защо, те са за унищожаването на България и българите, за справка решенията на Коминтерна и изказванията на Ердоган.

106

Пенсионерите!

преди 10 години

СССР ни даваше безплатно пари,газ,нефт,оръжия,построи ни училища и заводи.А ние си крадяхме нафтичка,апартаментчета,вилички и експлатирахме глупаците,които умираха в заводите без да получат пенсия.Всички ние се пенсионирахме ,щото не работихме.Щото парното беше 8 ст. и го пускам 24 часа по 365 дена в годината.Щото ядяхме като *** и не знаехме стойността на истинския живот.Щото ни хранеше СССР и глупаците,които работеха в заводите,които умряха и си оставиха парите на нас да ги харчим!

105

Божо

преди 10 години

Аз съм БЪЛГАРСКИ националист и искам БЪЛГАРИЯ да е ДЪРЖАВА , с която хората да се гордеят !!! ибриков и всички сребролюбци, които използват простотията и безпомощността за ЛИЧНА полза , са ми ОТВРАТИТЕЛНИ !!! комунистите са ФИРМА, която използва простотията , зависимостта и нещастието на хората и са ми ОТВРАТИТЕЛНИ !!! Това правителство се крепи на зависимостта и нещастието!!! Тази власт ще направи всичко възможно зависимостта и нещастието да им осигурят дъъълго "решаване на проблемите" !!!!

104

Анонимен

преди 10 години

Девиза на ***- който не краде няма да яде!

103

Стига расизъм!!!

преди 10 години

Ние *** не сме расисти! Нямаме нищо против българите,които ни плащат тока,водата,данъците,помощите,детските,дават кебапи,вадат ни безплатни лични карти по време на избори,изобщо гледат ни добре! 3 000 000 *** казваме не на расизма! Подкрепят ни и 3 000 000 пенсионери,които нямат нищо против младите да им плащат пенсииите,здравните и да им плащат наеми. 6 000 000 сме общо-нормални същества. И 1 000 000 расисти дето ни хранят и ни мразят! Ние *** и пенсионерите сме Вашите деца!