48

Анонимен

преди 10 години

Opozitsiata triabva da se stegne I obedini I svali ot vlast I izgoni ot Balgaria tezi omrazni mizerni komunisti!!!!! Gospoda, obedinete se, sastavete otlichna programa, izlachete silni kandidati, za koito da mojem da glasuvame. Samo taka shte obezmoshtim mizernite komunisti! Ne im obrashtaite vnimanie na tezi glupatsi ot bsp I dps. Te sa otchaiani I zatova svidetelstvat otchaianite im deistvia.

47

Анонимен

преди 10 години

едно и също повтаряте :да ги осъдят ,да ги осъдят !не виждате ли че това няма да станеизмислете нещо друго

46

Анонимен

преди 10 години

чист ,честен човек няма ,незнам кой ще търсите да ви управлявакойто и да ви покажат все не ви харесва

45

Анонимният

преди 10 години

Не махайте затвора доживот, докато не осъдят Борисов и Цецо!!!

44

кншо

преди 10 години

Цецоу нали , и вие бяхте същите ку.ви...аман от такива пишман политици , докога ще се учите , и крадете на наш гръб , и наша сметка?!

43

Анонимният

преди 10 години

Наглостта и простотията ГЕРБ-ажийска няма граници.

42

синоним

преди 10 години

До Илиянайде стига с тия отвличания ! то се е знаело кой ги отвлича , който е трябвало е знаел и е можел да ги спре. без да съм запознат, едполагам, че просто не са се "отчитали" на новите господари и затова са ги ударили! то герб пък отвлече половин България после, те за 2-*** 3-*** отвлечени милионера /как ли са станали милионери?/

41

Анонимният

преди 10 години

Никога повече няма да има фалшификации с бюлетини, никога повече те няма да се печатат в печатницата на Костинброд, никога повече ГЕРБ няма да печелят избори, никога повече Цветанов няма да бъде вътрешен министър, никога повече Борисов няма да бъде премиер

40

до 30

преди 10 години

до 30бастун некадърен! факт е, че Боко си изчисти миналото със убийствата на мафиоти!!! факт е, че държи целия наркопазар в България!!! други факти искаш ли? или са ти по-важни кой е ходил на почивки и какви имоти има?!

39

Анонимният

преди 10 години

Припомням Ви един стар, виц: Борисов и Цветанов са на посещение в някаква африканска държава. Визитата приключва. Ще се връщат. Преди да се качат в самолета става ясно, че се готви атентат срещу тях. Местните специани служби рашават да подменят Борисв и Цветонов с един *** и една ***. Излитат. Нищо не се случва. Кацат. Излизат от самолета. Журналистите са във възторг. Оооо, г.н Биросов, колко сте почернял! Направо нямаше да Ви познаем. Добре, че водите г-н Цветанов с Вас.

38

синонимният

преди 10 години

До Анонимният"трябва да ви кажа, че..."

37

Илиян

преди 10 години

Цветанов много ми падна в очите , но аз ПОМНЯ преди да стане министър !! Вие помните ли ОТВЛИЧАНИЯТА ,КРОКОДИЛИТЕ.....

36

Анонимен

преди 10 години

Вие да не сте марионетки, че да ви контролират? Риторичен въпрос.

35

Анонимен

преди 10 години

Защо останахме последни от бившия източен блок? Бедата не е, че ни управляват бсп, дпс и атака, а в това, че не знаем кой ни управлява. А другите знаят, защото разкриха и забраниха на бившите ченгета от тайните служби да участват в обществения и политически живот под каквато и да е форма. Ние не го направихме и сега всички сме зависими от тях. Докато не го направим и ние, нищо няма да се промени. Те притежават банки, медии, формират общественото мнение, те са олигарси!

34

Анонимният

преди 10 години

Цветанов всъщност нищо съществено не каза в студиото на Цолова и Николаев. Лексикалните му конструкции се въртяха около заучените стотина думи, които от години върти в публичното пространство. Все пак Цветанов рече, че ГЕРБ щели да искат вот на недоверие към правителството на Орешарски и не успя да обясни защо се налага това безсмислено действие.

33

Анонимен

преди 10 години

Крадеца пак крещи на висок глас дръжте крадеца, но защо все още му дават трибуна, за да върши това???????????

32

Анонимен

преди 10 години

мафията се опитва да накисне Цветанов

31

Анонимен

преди 10 години

Споменавайте по често Тиквата и Подсъдимия щото ще ги забравим Сигнализирахте за неуместен коментар Стози коментар се вижда кого подържа ДНЕСБГ

30

Анонимният

преди 10 години

Цветан Цветанов, в типичния си изумително интелектуален стил на изказ, коментира натрапчиво демонстративно как между него и Бойко Борисов конфликт няма. Цветанов, на който амбицията му за кариера и власт е изписана на особената форма на главата му, прави пореден пропагандно нелеп опит да убеди ехалето, че той продължава да е верния съратник на премиера.

29

Анонимен

преди 10 години

КОЙ Е по -грешен Бисеров или Цветанов?