112

245

преди 10 години

Станишев е пълен страхливец, човек без чест. Какво унижение да е молиш на Гоце...

111

Божо

преди 10 години

До "истински АНТИКОМУНИСТ"Ти си антикомунист, колкото бареков е антикомунист . бареков е най-гнусният популист след сидеров /не броя комунистите, които са ненадминати в гнусните лъжи/ !!! това нещо бареков е едно голямо нищо, малко по-голямо от нищото сидеров !!! сидеров и бареков са червени тарикатчета !!!

110

Анонимен

преди 10 години

Гнусни болшевишки отпадъци, дърпащи страната назад към мракобесното комунистическо минало на масови убийства, зверства, концлагери, радиоактивно замърсяване и мафиотизация. Кога ще се събуди заспалия български народ и ще измете тази помия?

109

Анонимен

преди 10 години

Аферим, кардашлар БКП....големи *** излязохте и много лъжливо се "ЦЕПИТЕ"!И агента гоце и съветския кагебист серГЕЯ и лудия сайдеров... са руски ***.

108

Анонимен

преди 10 години

не знам Първанов дали ще му прости ,но ако се пополи на Бойко може ида му прости ,защото Бойко е добър човек

107

@@@

преди 10 години

НЯМА СВЯСТНА ПАРТИЯ ПРИ "БИВШИТЕ" КОМУНИСТИ...ВСИЧКО,КОЕТО ПРАВЯТ Е ЗА ЗАБЛУДА НА НАРОДА И ЗА ПО-ГОЛЯМА БРОЙКА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕВРО-ДЕПУТАТИ...И ДА СА ВЕЧНО ВЪВ ВЛАСТТА,като уж "демократи"...БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб

106

Анонимен

преди 10 години

Ако целуне Първанов както целуна Местан може и да се получи нещо

105

Денислав

преди 10 години

Тоя да не е в мензис - мени си настроенията по няколоко пъти. Много се уплаши и сега поредната комунистическа мазнотия - тия от ПЕС няма ли да го махнат от поста, като видят че заради него се разпада комунистическата (упс - социалистическа) партия.

104

митов

преди 10 години

Станишев , БСП не ви е бащиния и България не ви е наследство от майка ви! Хитрец сте, но сте и коварен човек и сега се опитвате отново да лавирате докато намерите ,подкупите,сплашите слабите характери,за да ви помогнат да си спасите кожата.Нямате място нито в БСП , нито в политическия живот на България! И дори не си въобразявайте да се кандидатирате на евроизборите - оправихте всичко у дома , та сега и в ЕС...Пък тази Мая...хем криво,хем устато! Как нямате капка достойнство,бе!

103

Анонимен

преди 10 години

Е ,не може другарю Станишев първанов вече е с бойко нали ти така ни казваше преди е дна седмица --или само си чешеше езика и искаше само да злепоставяш Бойкоедна седмице рева че бойко и първанов правят заговор срещу тебе, а сега се молиш на първановЩЕ ПОБЪРКАШ НАРОДА С ТВОЙТЕ ТАКТИКИ

102

55

преди 10 години

Опс,забравих да кажа; За пръв път .......

101

55

преди 10 години

Серго,Серго ще си останете в партията с онова кречетало Мая Манолова......

100

rm

преди 10 години

до истинскиАНТИКОМУНИСТ:съгласен съм с теб, обаче това за бареков не трябваше да го казваш.

99

Анонимен

преди 10 години

Мая манолова я дават в момента по БТВ много е пребледняла

98

Стара Загора

преди 10 години

Целувката на Станишев с Местан на Орлов Мост накара ЦЯЛАТА БСП ОРГАНИЗАЦИЯ в Стара Загора да застанат зад Първанов.Така е в още 5 града.Безпринципността на този човек доведе до разпада на 100 годишна партия.

97

Анонимен

преди 10 години

Станишев иска вече много то не може да си и със Сидеров и със Местан и със Първанов и със Барековна това му се казва :манджа с грозде

96

до 104

преди 10 години

щеше да получиш още едно одобрение,но последното изречение те лиши от него.барекоф???стига бе.сляп ли си?

95

55

преди 10 години

Вчера беше ултиматум,днес е молба....Серго се насира от страх...ха..ха...

94

ff

преди 10 години

gadni komunisi

93

Анонимен

преди 10 години

КАК ЛИ ЩЕ ПОСТЪПИ ПЪРВАНОВ?дали ще прецака народа или ще прецака Станишев до дни ще разберем