27

Гост

преди 10 години

Да бе, видяхме докъде стигнахме! Подслушването е в невиждани размери защото всеки ден излизат флашки. Я какво правят с Люба Колезич. А това поведение на едни вестници - има флашки - няма флашки! Никога не сме били в такова безнадежно състояние. Няма мир в нищо.

26

до30

преди 10 години

КО РЕЧЕ КО???

25

Анонимен

преди 10 години

mene me interesuva koga shte spra da plashtam za sod za da ne mi razbivat kushtata boli me fara za srs-tata

24

55

преди 10 години

До Анонимен 28Абе,кадърен,кадърен ,колко да е кадърен-Библиотекар....

23

Анонимен

преди 10 години

От всичките министри един кадърен

22

Анонимен

преди 10 години

***...пишете ли,пишете ли да изкарате парички?!

21

55

преди 10 години

Два пъти по-малко били сересетата,ами нали разделихте службата на две.....

20

Коко

преди 10 години

Йовчев е кадърен министър. ЦЦ е пале пред него по професионални и интелектуални възможности.

19

гого

преди 10 години

КО СТАНА С БОЛЕН? Какво ли не правят парите вече никой не го спомнава само мама дето още чака 500 лева пенсия,а овцете пасат ли пасат

18

55

преди 10 години

Коджа кафалъ брей , каруци да подпираш с нея....

17

до неразбралите

преди 10 години

Борисов и Цветанов - ционистки слуги!

16

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТАКА СИ МИСЛИ САМО ЕДНА БЕТОННА КРАТУНА КАТО ТВОЯТА ....

15

Пресцентър-АТАКА

преди 10 години

Партия Атака е против Цветан Цветанов както Цветлин Йовчев двама ненавиждани от Народа ни вътрешни министри!

14

Анонимен

преди 10 години

Ами то се знае, че Цецо е чужда марионетка !

13

Рали1

преди 10 години

До 8 защо ,Вотът няма да мине ,защото тройната коалиция се е впила с последни сили за кокала .За съжаление всичките компромати по всички,всичката помия която ни залива всеки ден,се връща като бумеранг . Народът е търпелив, но не е глупав !

12

Анонимен

преди 10 години

До Рали1Ами какво да ги правят,да ги изтрепят ли?Защо пазят депутатите ли? Ами образовай се малко и дано разбереш,на кой какви са му задълженията и кога,какво трябва да се прави!

11

Momo

преди 10 години

Какъв е смисълът от вот, който няма никакъв шанс да мине?!Само ни/си губят времето с глупости вместо да свършат нещо наистина полезно.Вотът няма да мине, защото: БСП и ДПС са 50% от депутатите, а те ще подкрепят правителството без дори да има нужда от дебати и т.н. АТАКА ще се въздържи, защото личният интерес е по-силен от общото благо(типично по български, те нали се пишат националисти), а ГЕРБ с онези двама отцепника(където с тях, там и без тях) нямат никакъв шанс за каквото и да е.И?!

10

Анонимен

преди 10 години

99% съм сигурен че оградата на турската граница не е готова.Бежанската вълна" намаля заради действията на Турция и нейните власти след среща с европейски комисари, а не поради наши без/действия...Според мен вотът е напълно основателен по тази точка, нека да видим какво ще представят от Герб.ОСТАВКА!

9

Рали1

преди 10 години

Най-големият успех - какво сме направили за бежанците ? Защо го допуснахте ? Нали щяхте да ги връщате ? Те останаха-даже има заложени програми за заетост ,защо не се полага за българите такива грижа ? Защо оставихте малките селища без охрана и кражбите добиват все по-големи размери ? За да вардите 240 в парламента ? Не е ли притеснително това ,което излиза като информация за ромите в Пазарджик ? Има ли радикален ислям в България ?

8

trafoPOST

преди 10 години

То се видя...Войната в Сирия е от 3 години и половина, а вие като дойдохте на власт се наводни с емигранти? Ако не бяхме излезли, сега мафията щеше да управлява ДАНС, в която услужливо пратихте и СДВР, така че в МВР да остане само КАТ и пожарната. Битова престъпност с 15% увеличение по ваши сводки.Тотално сплашване на хора упражняващи правото си на протест. Незаконно събиране на лични данни. Извънмерно подслушване. Само по писане на опорни точки сте отличници, и последната е да се хвалим сами.