6

Кралицата

преди 10 години

Впрочем и Чърчил сменя партиите докато стане ПРЕМИЕР! Мисля че Румен Петокв може да се окаже наистина нешлифован диамант. Да видим как ще се развие. Но има нещо истинско, някак си личи му здравия корен и НАРОДЕН манталитет. Да видим как ще се развие. Във всеки случай е 100 пъти по-добре от Позитанската пародия.

5

Анонимен

преди 10 години

Вие виждате ли нещо добро, нещо хуманно в това лице, вярвате ли, че някога този дерибей е направил и нищожно усилие да се отклони от жаждата за лично облагодетелстване в полза на обществения интерес. Това са лицата на този и сподвижника му Гоце- мазни, оядени, популистки, меркантилни, безсърдечни и много прости, производни на простите номенклатурчици-техни биологични родители. На тези и на другите партийци от НС им пука за БГ-народ, колкото на сомалийските диктатори за тяхната рая.

4

Бай Ставри

преди 10 години

Мани го тоя стар *** от Плевен !Там всички са като Слави Трифонов , тъпички, но се уреждат , нали?

3

чърчил

преди 10 години

има нещо Чърчилско в Румен Петков. Кефи ме каква осанка на бик има! Разбира се, тази пъпка трябва да я махне - струва 100 лв и 20 минути на доктора. Харесва ми как се е ВЪЗДИГНАЛ политически. Мисля, че след първия си период, подобно на Уинстън Чърчил(който също е бил МВР-шеф с много грешки), Петков ще намери истинското си АЗ и може да се окаже за БГ със същата стойност като Чърчил за Англия!

2

Анонимен

преди 10 години

Докато страната ни затъва,тия тръгнали да се карат,кой да води бащина дружина!?

1

художника

преди 10 години

На *** всичко им е наопаки, та дори и сянката им бяга от тях :):)