7

Анонимен

преди 10 години

Тъпо българско парче. Кличко се бори срещу Русия и стои с народа си, ти за титли говориш... ***...

6

аз съм българче

преди 10 години

Ще трябва да почакаш Кубрате, в момента Кличко е прекалено зает да посреща куршумите с гърди. Като свърши със заниманията си ще се окаже, че графикът му е запълнен за цяла година напред...пак. Ей нямаш късмет Кобра!

5

Анонимен

преди 10 години

Гулопсти - Кличко е длъжен да защити титлата сди в IBF някъде октомври-ноември, това ще е по-следващия сблъсък, и ако нащия не падне дотогава то претендта е той.че Кличокот хитруав и бяга от силните опоненит е ясно, но не може да отлааг вечно. Има всичок на всичок пет титли и е дължен да ги защити и петте една след друга, защитите им са през максимум пет-шест месеца. през Май -юни ще има друг сблъсък.

4

prokurora

преди 10 години

Кубрате, кажи защо брат ти тервелчо има снимки със семейство Рашкови прегърнати и щастливи???

3

Анонимен

преди 10 години

ако този стане Политик ще галусав за него.

2

СВИ

преди 10 години

Кличко сега е зает да се прави на водач на опозицията в Украйна. Целта му е да стане президент. Там всичко е възможно. Дори и такъв като него - син на генерал от ГРУ на СССР /последният му пост беше военно аташе в Бон/ да бъде държавен глава на Украйна...

1

mda

преди 10 години

Малко ме е срам от похватите да си прави евтин П.Р. на фона на истинската битка на Кличко. Защото се иска нещо повече да осъзнаеш, че света не свършва на ринга и възможността да направиш нещо наистина значимо е по-важна от голото его на един спортист.