5

Анонимният

преди 10 години

3. Доган управлява държавата, ДПС командва БСП След като атаката по Сергей Станишев в първите опозиционни дни на ГЕРБ не проработила, сега мозъчният тръст на ГЕРБ решил, че удобният противник е Ахмед Доган, разчитайки, че сатанизирането му отново ще хване дикиш сред електората. От два месеца насам Борисов не спира да се опитва да изкара БСП жертва на ДПС

4

Анонимният

преди 10 години

2. Масово се подслушват опозиционните лидери Това е най-новата опорна точка, спусната на функционерите на ГЕРБ. Целта била да се размие скандалът около подслушванията, за които Цветанов е обвиняем, и да се вмени отговорност на новото ръководство на МВР. Методът за прехвърляне на проблема от болната глава на здравата работил безотказно три години и половина, докато били управляващи.

3

Анонимният

преди 10 години

Виж 5-те мръсни измама, чрез които ГЕРБ се готви да катурне правилството на Орешарски 5 ОПОРНИ ТОЧКИ: 1. Спират еврофондовете За да се всява смут в бизнеса и държавната администрация, бившите управляващи имат задача от ръководството при всеки удобен случай да натрапват, че Брюксел се готви да затвори кранчето на България по европейските програми. Служители от държавната администрация не отричат, че има известна доза истина в това, но твърдят, че парите са спрени по проверки от времето на ГЕРБ, когато се вършели най-много нарушения на регламентите.

2

Анонимен

преди 10 години

Алооо , плевенския *** да си беше дала зор да влезе в пленарната зала даедно с мафиотската си шайка вместо да яде кифтета в бюфета и да подклажда ненормалници пред парламента!

1

Цецка

преди 10 години

Типично за ГЕРБ - първо решават че ще искат вот на недоверие, а после ще му мислят защо?!? Интелектуалният еквивалент на поредната им глупост е да впрегнеш коня след каруцата и да очакваш нещо да се случи...