13

безпартиен

преди 10 години

БКП пак ще спечели просто защото Станишевите ще си гласуват за него.Другите комунисти-от ГЕРБ,Реформатори и други производни на БКП ще са за АБВ.После дружно всички в единен строй към светлия комунизъм.Това ще е новият номер

12

кака Радка

преди 10 години

Боряно , Борянке сал ти ли си врачка , сал ти ли врачка , сал ти ли знайш да лъжеш ?Боряно , Борянке, що се прайш на мома , що се прайш на мома , кат си с три деца !Първото ти Иво , Иво от Прокопи , второто е Кристи , Кристи от Сталинка , третото е Бойко , Бойко баш мутрата !И Борянке , друг път като излидаш пред хора , тури си една пола поне , като си без ***!

11

нетолкова изглупял

преди 10 години

тия ДС-ари май пак се опитват да преметнат баш изглупелите.Сега се плюят един друг,изключват се,самоизключват ги,а след изборите ще се прегърнат в коминтерна.

10

кк

преди 10 години

Най-глупавият въпрос, който може да бъде зададен е: "За коя партия ще гласувате, ако изборите са днес?" Как може да отговори на този въпрос един нормално развит средностатистически гражданин, като си няма никаква представа каква програма ще извади дадена партия и какви личности ще включи в листите си? Това е престъпление от страна на социолозите, които насочват хората към първосигналната им система - да реагират само на цветове. Трябва да се забранят тези манипулиращи проучвания.

9

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Първанов не само дърпа но и ще се завие , а станишката ще остане с отвит ***.

8

Бо

преди 10 години

Твърдия електорат вече пръцка от втвърдяване ... остава и да се на*ка!

7

Нали така

преди 10 години

А така .

6

Петко

преди 10 години

Проучването е фалшиво! Само за изготвяне на социологическа карта, провеждане на интервюта и обработка на данните са необходими 14 дни, а Алфа излизат на 5 ден с изводи и заключения. Това е всичко друго, но не и социология!

5

Filip

преди 10 години

Гладна кокошка просо сънува, но това проучване дава яснота, с какви пари Боряна вършее в софийските бутици

4

Анонимен

преди 10 години

престанете с тези спекулации. какви периферии дърпа тоя?! не виждате ли, че мирише на нафталин?! Хора, омазани с ... на държавна сигурност нямат повече място в политиката! еазберете го един път за винаги! младите хора не искаме повече разни мухлясали бабички да ни управляват. от къде ги вадите тези статистики?!

3

Анонимен

преди 10 години

Б.Борисов най-точно определи: това е РАЗШИРЕНИЕ на БСП и така двете формации ще съберат повече гласове и се вливат в едно,разбира се.Станишев и Майчето изчезва за Брюксел при многото пари и тук всичко си идва на мястото.Това е демагогски,добре скроен план да привлекат колебливите,негласували,от други партии.

2

Анонимен

преди 10 години

Пак се опитваха да замажат очите на хората, че не само привърженици на БСП щели да гласуват за Първанов. Естествено, че той ще дръпне подкрепа само и единствено от БСП. Кой друг би гласувал за пребоядисан комунист. 7% са близо 300 хил. гласа, които ще бъдат дръпнати от БСП само от Първанов.

1

Анонимен

преди 10 години

ТОЗИ КАТО ГО ВИДЯ И ИЗТРЪПВАМ. МНОГО ОТРОВА И ОТРИЦАТЕЛНА ЕНЕРГИЯ ИМА В ТОЗИ ЧОВЕК ,НО С ДОГАН СА ТАНДЕМ !