16

до всички

преди 10 години

А знаете ли колко дължи държавата на Ремотекс?

15

До 12

преди 10 години

Не си наясно с нещата и говориш глупости.Държавата можеше да осъществява следприватизационен контрол само 5 години след като е приватизирано.А това стана през 2002г.Значи след 2007 година г-н новия собственик може да прави каквото си поиска.А предприятието работи основно за Мини Марица Изток и като дойде бате ти Бойко на власт спря всички плащания към предприятието защото собственика е близък до ДПС.За това сега ще му ударят катинара и 500 човека ще останат без работа

14

georgi ishkitiev

преди 10 години

. Това комунистите са голяма работа. Продължават да се чудят как да източват държавата. Преди 20 години са продали на някой този завод на цена 50 пъти по ниска от реалната, той е разпродал целия инвентар. Сега държавата ще купи завода на 10 пъти по-висока от реалната. Естествено повечето пари ще се разделят между депутати и министрите, които са направили сделката възможна. Но в край на сметка парите продължават да се въртят между едни и същи хора.

13

DAA

преди 10 години

Кумонетата продадоха на Ковачки за 9 мил.лв. окраде го за 10 години и сега иска 85 мил. лв. всичко си е наред!! И ще му ги дадат щото работят 500 човека! Супер!Наскоро човек на Ковачки го сложиха начело на Мини Марица изток какво ви говори това подготвя се поредната продажба за 5 лв. на НАШИЯТ човек!!!И да не ми ревете после за сметките ,че били високи !!!И че този бил виновен и онзи !!!Белене 2 милярда! Цанков камък 1 милярд ! БДЖ-200мил! Кремиковци 200-300мил.....оп Ромите те са електорат

12

турчин

преди 10 години

Какво излиза държавата ще поема сметките на неизрядните приватизатори за сметка на хората. Щом не спазват приватизациония договор национализира се и се осъжда собственика за щетите. какво толкова неясно има. Може да го купи държавата за сметка на правителството и парламента и 50% от служителите да се командироват и работят в завода.

11

Митьо

преди 10 години

Аз пък искам майка му!

10

фАНТОМ

преди 10 години

До Анонименвашите пости са доста интересни , тия хора там дето го оправкяват ,така наречените "собственици" та замислятели се колко пари са изкрали до сега от нашата Държава и по точно от НАС! КАТО СА ИЗПЪЛНЯВАЛИ ПОРЪЧКИ ОТ ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ НЯМА ДА НАВЛИЗАМ В ПОДРОБНОСТИ а сега с най голямата си наглост изкат да го продадат на Държавата пак НАШИТЕ пари е как да се обпавим, НЯМА ДА СТАНЕ ТАКА............ ДОРИ И ДАРЖАВАТА МАЙКА ДА ГО КУПИ.

9

Топ Идиот

преди 10 години

Идеята на Другаря Драгомир Стойнев е сега като го купи за 85 млн. лева след три години отново да продаде завода за 9,3 млн. а ние балъците да плащаме разликата под формата на данъци за републиканския бюджет.Всъщност защо и е на държавата фалирал завод?

8

кака

преди 10 години

В други държави,когато приватизаторът не си изпълняват приватизационния договор му се национализира придобитото.Тука някой да е чул нещо такова???Няма и как да чуе защото в такава паяжина са се оплели един друг,политици,приватизатори и висши чиновници,че всички са за затвора!

7

ШопЪт

преди 10 години

Га Орех му даде 85 млн. за предприятие с 500 работни места, да дойде и да ми се поФали

6

Анонимен

преди 10 години

Още жертви на престъпната приватизация!

5

Анонимен

преди 10 години

Супер приватизацията и супер демокрацията!Какво го мислите тоя некадърник с цял завод го докара до фалит ,сега ще му играете на свирката!Я си .. бе маймуняк! Тея 10 милиона ,баба ти ли ги даде ,че пак ще искаш да издояваш !Писна ми от мутро-некадърници!10 милиона -90 милиона ,абе това да не са кестени в гората и торта да се подарява .., не белене а гилотина!

4

Ал

преди 10 години

Продаден за 9,3 млн. , задължения за 25 млн. , а собственика / май беше Ковачки/ иска 60 млн . за завода !!!! А колко е инвестирал в него , след като го е приватизирал , дали 60 млн. ? По скоро не е инвестирал нищо , фалирал го е и сега иска отново да направи врътка с държавата !! Е , къде по света има такива "Бизнесмени" и такава държава , а се чудим защо сме толкова бедни !

3

Анонимен

преди 10 години

А къде е след приватизационния контрол?Някой има ли яснота,как е управлявано предприятието и дали умишлено не е водено към фалит?При положение,че е едно от малкото предприятия в България специализирано да обслужва минно добивната промишленост и съпътствуващите я производства?

2

Momo

преди 10 години

Ми ще иска ами...Може и иска, да не продава държавна фирма, че да я пуска за без пари, а?!Я сега този дето му го продаде 2002-ра година да дойде да каже, защо предприятието е затънало в дългове, а струва вече 85млн. лв?

1

Анонимен

преди 10 години

държавата е затънала до уши и народа с нея