127

Ужассссссс

преди 10 години

50 бона на месец е вземала Кулезич в ТВ7- 10 депутатски заплати и обвинява Барека че издавал търговска тайна и населението не трябвало да научава колко са заплатите на журналистите,а Сашката Диков милия в Нова Бойкова Телевизия взема само 34 бона.......Я веднага и неговата да стане 50 хиляди че ще се сърди!

126

Бареков- Кулезич

преди 10 години

"Вярно ли е, че БТК, която е на Цветан Василев е платила твоя конгрес?", мина в атака Кулезич."Не говори глупости и неща, с които ставаш смешна и можеш да бъдеш съдена", предупреди я Бареков. Той допълни, че е платил 70 000 лева за конгреса от личната си банкова сметка."Финансирам сам своята кампания и партия", категоричен бе Бареков на въпрос - кой финансира "България без цензура"."Люба, ти получаваше по 48 000 лева на месец от Тв", хвърли бомбата Бареков."Ти издаваш търговска тайна! Аз взимах тези пари, но ръководех 12-членен екип", защити се журналистката.

125

не съм за БСП

преди 10 години

Питам един ГЕРБерунгел- Кажи де,защо искаш нови избори?Оня вика-Ми онова в Констинброд, небеше честно, нетрябваше да се случва!Аз му казвам-Да,много брутално ви разкриха, жалка картинка сте.Той казва-Неее!Мххм..ъъ, това беше постановкаааа, много хора не гласуваха за ГЕРБ заради това, трябва да си кръгъл *** за да не разбереш, че беше номер!И аз- Добре де, значи ти казваш,че всички тези избиратели на ГЕРБ са ***,защото не са го видяли и са си променили гласа!И оня се ядоса,та така...

124

Пеевски

преди 10 години

Като се карат двама трети печели.Само ДПС.Всички Българи на кебап.

123

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

21 процента без 9 процента за АБВ-то и остава 12 процента за ***... - как е дрОгарко Манолова... - боли ли???...

122

гадове герберасти

преди 10 години

Мръсни гербави мършииииииии, скоро ще замеришете *** такива, боклуциииии

121

Анонимен

преди 10 години

САМО БСП, УУУУУУ ЗА ГЕРБ

120

до Оставка

преди 10 години

Абе тъпоумен гербераст, Борисов колко заеми изтегли бе ***,знаеш ли???? Над 3 милиарда ! Само че никой не казваше нищо тогава защото медиите бяха под шапката на Борисов!Къде са милиард и половина от здравната каса, а????? Къде са бе гербераст крадлив??!!! Сега ние щеплащаме вашите кражби мръсни герберасти долни нещастници!

119

Удивен

преди 10 години

Значи следващото правителство ще е БСП+ДПС. Както би казал Сидеров. Не се радвайте ***!

118

и що

преди 10 години

До Борисов в Затвора!!!ти си оня с пъпката на зурлата където беше на контрапротеста пред пилоните на НДК.Само ако успееш да се обосновеш защо трябва ББ да е в затвора ще е добре.иначе просто зацикляш. Като варненския *** където си потопи волвото в морето

117

герп=бсп

преди 10 години

серГея може да е всякакъв, всякакъв, мишка, лалугер, НО Той направи повече асвалт от Бойко!!! Бойко си го мяташе и се хвалеше 4 години, накрая му излезна по къс от на серГЕЯ!!! хахахахахахахахаха хаахаххахаа хахахахаха

116

Гневен

преди 10 години

До от КанадаА ти от кой народ си, пинюго? Радоостсъпниците да мълчат! Яж си хот-дога, лъскай им тоалетните и се радвай, че не си се тук!

115

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТЪП СИ!

114

ОСТАВКА!!!

преди 10 години

До НИКОГА ГЕРБ !!!!!!!!Абе каскет сдухан, сега по- добре ли е , а?! Да живееш ден за ден на кредит от милиарди..КОй ще ги връща, а *** неземен?! Да се махаш, крадец мръсен!

113

Анонимен

преди 10 години

21.6% ще гласуват за БСП !!! Това проучване ако е направено на Позитано 20 пак няма да даде такъв фантастичен резултат.Някой има ли познат под 70 години който ще гласува за Станишев ?????

112

Анонимен

преди 10 години

Аз съм на 35 и мога да кажа едно САААМОООО БСП ! Аре пак си пишете че ги поддържат пенсионери и роми :))))))))))))))))

111

няма шансза България

преди 10 години

Няма такава абсурдна държава - комунистите докараха държавата до няколко национални катастрофи, а гламав *** пак си ги избира...Срам ме е, че съм българин, заради тези ***!

110

:)

преди 10 години

Както винаги ДПС ще е в парламента. Пеевски и той там.

109

НИКОГА ГЕРБ !!!!!!!!

преди 10 години

Спомнете си само цените на горивата, цените на стоките и храните, спомнете си унижението при ГЕРБ, спомнете си рекета,спомнете си как затваряха фирма след фирма Дянков и Борисов за да съществуват техните , на Прокопиев и на Бориславова, спомнете си как ни обиждаше Борисов че сме като неговите кучета и ни пращаше да ядем мас и лук, спомнете си диктатурата на ГЕРБ която можеше да се срвни само със Северна Корея!

108

neni4a

преди 10 години

До 107 Борисов в Затвора!!! Има ,има подобни наивиници. Точно те стискат палци за предсрочни избори ,щото до 2017 Борисов и компания,ще са още по-непопулярни. Дори и Бареката,ще мине пред тях. Случая НДСВ се повтаря.Каква ирония