261

Един българин

преди 10 години

"управлението, заинтересувано само от прокарването на руски интереси у нас !Именно - това им е главната грижа на тия "управляващи", а на второ място са турските и частните интереси на олигарсите !

260

Muntcho Demokrata

преди 10 години

...не виждате ли какво става вече 24г Карл Маркс е казал, преди два века - при капитализма обществените отношения спъват развитието на производителните сили. Частната собственост на предприятията спъва развитието на индустрия. Следват световни кризи и световни войни . Икономически отношения, основани върху експлоатация (да не забравяме, че робите са имали осигурена храна, дрехи и дом за разлика от сегашните роби на капитала), спъват развитието на обществото. Това е - но кой да чете?

259

Анонимен

преди 10 години

Като ви чета коментарите не виждате ли какво става вече 24г, в държавата ---ние загиваме ,но това не виждате защото са ви затворили очите с пари---платени драскачи/.

258

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Ето ги мамините синчета и дъщерички на средната класа, самообявили се носители на истина от първа инстанция. Талибаните на "гражданското общество. Те не желаят никакви спорове. Диалозите са излишни, оставка и туйто. Настървени са децата. Сърдят се, че никой не ги разбира освен американския посланик и част от агентурата му. За разлика от бедните, грозните, старците и бабите и другите простаци от провинцията. Между другото, Орешарски е награден от Сената на САЩ - за плоския данък.

257

Fuck you!

преди 10 години

***! Но не мога да разбера защо другите студенти не хванат да ги изметат и да си изкарат спокойно сесията, как може да са такива ***. Това са жалки платени провокатори без никаква идея за какво протестират ако имаха адекватни искания да разбере човек. Българина видял някаде нещо и имитира, ами измисли нещо ти бе миризливко!

256

Анонимен

преди 10 години

Mnogo umni i to4ni iskaniya ot studentite no nqma koy da gi razbere,v BG ve4e sa ostanali neuki ,neobrazovani i pensioneri koito hal haber nqmat ot slu4vashtoto se v sveta komunizma gi e napravil tupi 4ove4eta koito nqmat yasna cel za badeshteto si a sa samo mashina za glasuvane za izbirane na porednite mafioti

255

huqvei

преди 10 години

Целия този цирк ще продължи до евроизборите, когато тиквеника ще види, че никой не го иска

254

Muntcho Demokrata

преди 10 години

В развитите страни младите са с комунистически идеи. Студентите в Англия искат безплатно образование за всички като се вземат пари от най-богатите. В развитите страни студентите се борят за справедливо общество, за прогрес, срещу господството на капитала и жестоката експлоатацията на трудовите хора. Ботев е загинал за моите братя сюромаси. Студентите от СУ не се интересуват от сюромасите. Те са добре облечени, добре нахранени, исканията им витаят високо в облаците на духовността. Те са се издигнали над дребните житейски проблеми, свързани с цената на хляба или тока. Те искат морал, че

253

Анонимен

преди 10 години

NABLIJAVA EDNA GODINA OTKAKTO SE PROTESTIRA V BG.I DOKATO FEVRUARSKITE PROTESTI BQHA ISTINSKI I SPONTANNI TO TEZI SLED ISBORITE SA PLATENI S MRASNITE PACHKI NA MUTRITE BORISOV I CVETANOV I MAFIOTSKATA IM GRUPIROVKA GERB. NO KAKVO LI NE PRAVI OBEDNELIQ BALGARIN ZA PARI...............

252

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Мила родна демократична картинка! Мяркат се в съзнанието ми като на филмова лента, познати кадри от 1990, 1997. Същите фрази, същите лозунги, почти същите лица. Разликата е в масовката. Явно е, че баламите са намалели значително. А някои казват, че преходът не е донесъл нищо добро. Не са прави.

251

Анонимен

преди 10 години

Според теб тези 5 продажни студенти ли са младата интелигенция? Или интелигентът агент Буда-комуниста? Какво образование има Бойко мутрата бе? Завършил комунистическата школа в Симеоново...... Ако тва са интелекти пази Боже

250

Анонимен

преди 10 години

България загива надеждите са в младата интелигенция.Българския дух трябва да се събуди ,за да се наричаме с гордост БЪЛГАРИ ,КАКВИТО СМЕ БИЛИ В МИНАЛОТО

249

Анонимен

преди 10 години

Няма ли държава,институции??????Веднага да се самосезира главния прокурор и да свали имунитета на Борисов който е и главния финансов донор на тези пет продажни душици.Да преберат комуниста Борисов на топло за да се спре тоя фарс

248

Професор

преди 10 години

До студентите, които не подкрепят окупацията - ами приемете, че окупаторите ще ви спестят парите за лекарства за гриповете/вирусите, които в момента са в циркулация ;)Аман от ***, които си мислят, че един изпит или лекция ще ги направят нещо повече от това, което са... то като ви липсват първите 7 год. и 100 години да киснете по лекции, няма по интелигентни да станете - най-много някоя опорна точка да наизустите!

247

Анонимен

преди 10 години

До Василев Г-н Василев, побързайте, във централата на ЦРУ, раздават ПАМПЕРСИ, побързайте !

246

златко

преди 10 години

Другите студенти да не чакат, ами да вземат камъните и тоягите!Тая работа с добро няма да се свърши.

245

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-270Докато има такива като теб тиквенико , няма да се оправи България А тоя пикливи недоносчета просто да ги изметет от там !

244

Анонимен

преди 10 години

KAKVO LI NE PRAVQT PACHKITE NA MAFIQTA GERB.

243

Анонимен

преди 10 години

при правителството на Боико народа беше наи зле.

242

EUSSR

преди 10 години

Окупират студентите които не са се подготвили за изпитите и сега търсят начили да провалят изпитната сесия. Аман от некадърници. Време е да се почне със закриване на университети. Реформата на висшето образование трябва да започне със закриването на СУ. 125 години стига е произвеждал некадърници!