7

Анонимен

преди 10 години

По-учудващо би било ако го бяха осъдили,макар че и да го бяха осъдили,нямаше да го намерят за да влезе в затвора.Защо ли само си губят времето да образуват дела,да ги разглеждат,а и да ни напомнят за тях.Чудя се дали някой си спомня за Ковачки.

6

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Въоабще не ги интересува нито европейски доклади, нито общественото възмущение, нито това че народа е ограбен и доведен до просешка тояга и над него дефакто се извършва геноцид ! Гаврата си продължава, мафията си краде, мафията си има съд, който си я оправдава... Тия в народното събрание играят театър и нищо не предприемат, щото всички те намзват от грабежа... и така ако не вземем мерки ние, народа, още дълго, дълго ще сме в плен на мизерията и обречеността !

5

Анонимен

преди 10 години

А изобщо някой съмнявал ли се е, че ще бъде оправдан????? Хахахахахахах! Дремете си в къщи, мишки българи!!!! Малко ви е!

4

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Рожбата на нашенската...хайдушка демокрация Ковачки,пак...отървал кожата.След време,ще се пишат сценарии и...филми,със заглавия: За кожата на един...ковач,или как от един *** ковач,се...излюпил един Ковачки.

3

Rumen

преди 10 години

той е невинен и изцяло реабилитиран. Сега ще му откупим и частите от Химко Враца и ще го направим милионер. После може да му го продадем обратно за 1 евро.

2

Станишев

преди 10 години

Този е от нашите....

1

Momo

преди 10 години

България - държавата на невинните и осъдените несправедливо богаташи.А вие бедняци, не си мислете, че съдът мери с един аршин за всички и не си правете илюзии, че ще ви се размине!