36

абе тоя с какви очи ще ни учи на морал.. ***.. помним лекарите, помним човека с отверката помним всичките ви подслушвания, полицейщина и натиск - акциите с имена на съдии, клепането на другите.. Та тоя човек прие лично с негов подпис регистрация на задържаните без да са осъждани... а сега когато него го задържаха с адвоката му Менко Менков успорва тази същата задължителна регистрация.. За какво въобще става въпрос ? Да не говори за дохода от около 10 000 лв месечно на 70 год му тъст

35

цирк герб

преди 10 години

Тиквата и Румен Петков си признаха, че флашките са истински. Златанов си призна че той е писал тефтерчето с репресиите. Само некви *** фенове на герб, дето си нямат и по 1 апартамент не вярват.

34

Анонимен

преди 10 години

Киро е толкова Цар, колкото Цвък е Демократ!

33

qwer

преди 10 години

*** и баща му;***: Тате, ти *** ли си ?Бащата: Да .***: А мама *** ли е ?Бащата: Да.***: Значи и аз и всички у дома сме *** ?Бащата: Да всички сме 100% ***.***: Значи всички сме от БСП ?Бащата: Ееее чак такива *** не сме бе ***.

32

Боби

преди 10 години

Ааааа отвлича вниманието от важните теми...ясно...списък с кой колко е взел рушвет не е важна тема..типично!!!

31

Анонимен

преди 10 години

що така бе цурик или и ти беше на копанка при кирил рашков

30

фофо

преди 10 години

Стига с тия тефтерчета и децата вече ви се смеят,и тези хора ни управряват-УЖАС

29

до 29

преди 10 години

до 29 Е КАКВО шест апартамента пред сараите на доганстига с тия амартаменти ,бе

28

ББ

преди 10 години

Моя човек Танов много лош бе, да издава че тефтерчето било намерено още през 2011-та. Цецо синхронизирайте си версиите.

27

Анонимен

преди 10 години

Кирил Рашков 2011 г.Аз се обърнах към ГЕРБ и сега много ги е яд Моят син Ангел е 1 в листата на Национално движение Единство. Ще подкрепим ГЕРБ."

26

Анонимен

преди 10 години

А за тефтерчето на Доганя кой е виновен?

25

анонимен

преди 10 години

Тоя направо за линч,не може с нашите пари да обикаля Европа а ние да го търпим,какъв народ сме,вижте Украйна.Крайно време е да се събудим и да ги изметем,иначе ще тъпчем на едно и също място още 25 год.а живота е много кратъй.Не им мсе връзвайте отново на лъжливи обещания,видяхме ги всичките,само мислят за собствена изгода

24

анонимен

преди 10 години

Като няма флашки и истински записи, има тефтерчета! Червените *** взеха да се повтарят:тефтерчето на Златанов, сега и това на цар Киро! Смешни сте станишковци и маноловки, цар Киро си ваш комунистически кадър!

23

до 20 анонимен

преди 10 години

Че е бил от БСП това го знаят и най-неграмотните ***, но не съм съгласен с теб,че този крастав *** е имал съзнателен живот.

22

Анонимен

преди 10 години

Очевидно е че Цветанов лъже, много удобно му е било да държи тефтера (за всеки случай) през годините. За съжаление изкуството на шантажа е трудно за изучаване без неговите най-ярки таланти- КГБ, ДС, ЦРУ и т.н. Тука очевидно прости момченца снабдени с власт са си играли на босове и са си мислили, че ще са вечни, даже не са правили и опит за прикриване на следите. Допуснали са още прекалено много хора да знаят за далаверките им и то гладни хора, на които не са подхвърлили дължимата мръвка..

21

xaxaxaxaxaxaaxaxaxax

преди 10 години

Волен Сидеров може за си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи, просто защото изглежда доста добре за възрастта си. Много хора го харесват и ще продължават да го харесват, заяви Гаджева.

20

Анонимен

преди 10 години

Цар Киро през целия си съзнателен живот е бил винаги от БСП и винаги е членувал във БСП

19

qwer

преди 10 години

Ха ха ха червените сурикати вият вече на умряло. Всичко се приписва на ГЕРБ и това е нормално след като знаят,че и със сто антибългарски партии да се коалират все ще са губещата страна, дъртите папури *** и електоратът им се топи с минути, а *** са подли измамници и във всеки един момент Доган може да поиска развод с дъртата *** и Геят и тогава жална им майка, а чинията на баирът Бузлуджа се разпада и не може да ги изведе от кризата в Космоса, така че *** очаква ви черно бъдеще.

18

анонимен

преди 10 години

И защо беше министър,за да краде,да си купуваш апартаменти с нашите пари,да рекетираш и куп други незаконни неща.Егати дебелоочието

17

Цв. Цв. и Б.Б.

преди 10 години

Става въпрос за Цвиван Цвостов и Биван Бостов. Те са виновни за тефтерчето.