107

Нерез

преди 10 години

Според мен на 7-*** снимка се вижда как тайландски войници се гаврят с пленен американски "супер войник".

106

Анонимен

преди 10 години

Говори се, че когато американските войници разположени в Трън, след войната в Югославия си тръгнали, се народили деца с черна къдрава коса, а българските ГОСПОЖИЦИ ЧУДО, се записали за финансова помощ за самотни майки.

105

Анонимен

преди 10 години

Пропаднала нация! Сбирщина от всички крадци ,еврей и прошляци избягали от Европа.Помпайте пропагандата здраво, че още малко ви остава. А янкиландските бойци вече сме ги ви виждали тук-таме ,където пълнехте гащите и се изнасяхте като пръдня в ***.

104

Анонимен

преди 10 години

Според проучвания на немската информационна агенция "dapd Nachrichtenagentur" от 8 Юни 2012, числото на самоубийства сред американската армия драстично нараства през последните години. Средно всеки ден, един американски войник се самоубива. След 2008 година са умрели повече американски войници от самоубийства, от колкото от военни сражения в Афганистан. При все това статистиката на пентагона обхваща само войниците на служба, а не ветераните.

103

Анонимен

преди 10 години

Американската армия осигурява работа и дава възможност на асоциални личности - садисти, изнасилвачи, серийни убийци, да бъдат полезни, ако не на цялото общество, то поне на една тънка прослойка от него.

102

Анонимен

преди 10 години

Американците никой никъде не им е разказвал играта. Това, че се изтеглиха от Ирак и афганистан е защото нямат за цел да оправят нещата там. Те имаха за цел да махнат Саддам, докато не е натрупал достатъчно оръжия, че да стане опасен. Иначе американците са си съвсем нормални момчета.

101

Анонимен

преди 10 години

Кой от тия е Къртицата?

100

хаха

преди 10 години

На снимка N7 се виждат толкова много "американци" та чак смешно ми стана.

99

мхм

преди 10 години

И после някакви афгански пастирчета на по 15г. им разказват играта и почват да циврят - справка филма Рестрепо

98

Анонимен

преди 10 години

Американците окрадоха в Ирак , древна Месопотамия , люлката на цивилизацията безценни артефакти, които потънаха в частни колекции завинаги. Мародери и нечовешки ***. Само за това ги бива.

97

Анонимен

преди 10 години

Превръщат ги в изверги, които после изнасилват собствените си деца от бебета. Нашумелият случай отпреди няколко месеца беше за точно един такъв "Боец".

96

Welcome

преди 10 години

Добре дошли в Коиловци!

95

Болг

преди 10 години

Мдаа точно от такива "бойци" се нуждаят юдо-хазарите:"Програмите за обучение са предназначени да "заличат" всякакво цивилно отношение и има за цел да превърне кандидатите в лоялни и дисциплинирани войници, част от въоръжените сили на САЩ."

94

maora

преди 10 години

Te za tova i specheliha tolkova mnogo voini......hahahahha

93

Анонимен

преди 10 години

Като четете тези статии, първо трябва да знаете истината:В армията на САЩ служат главно асоциални типове, хора с психични и други проблеми; т.е. *** на обществото или латиноси за по-лесно получаване на гражданство.Нашата армия поне преди 20 години приемаше във военните училища или ШЗО-та ако не елита,то поне светсни момчета. Сега всичко е разруха благодарение на парите на САЩ (това е истинската им войска).

92

KOLETO

преди 10 години

sme6en ad

91

атом

преди 10 години

а сега ограбиха бг.

90

атом

преди 10 години

елитни войски в бг-то бяха турците,помаците,*** и неудобните българи които служеха в строителни,жп войски или кеча.Те построиха бг докато мамините синчета си играеха на войници.

89

supernova®

преди 10 години

Няколко наблюдения:Всички се пенявите "за" и "против" американската армия, без никой да обели дума за качеството на снимките, а то е много на ниво!Мнозинството дето се е изказало е "против", а гледанията на галерията наближават 100000 за ден... Not too bad ;)Кучето на снимка No17 (белгийска овчарка) безспорно порода No1 сред служещите кучета.Нямали после акъл янките, разправяте?

88

до 117

преди 10 години

Ей дървения професор, я се скатавай в которката си и недей давай акъли, ***.