21

до 11

преди 10 години

от 21 държавата даде от нашите данъци 100 000 евра еднократна помощ на федерацията за подготовката на Гришо в международна частна школа. Станка Златева сега иска по същата линия и тя пари да ходи в Грузия при Симеон щерев. Същото става и в леката атлетика, щангите и борбата, но не помня всички имена. Около 10на убавци са и парите са от нашите данъци. Така че държават дава, ама умишлено или не не търси как се разходват. Както и да е важното е че в случаят има резултати от инвестицията.

20

Анонимен

преди 10 години

Тая хал хабер си няма на какво е министър.Такова недоразумение е! Срам за спорта!

19

До 14

преди 10 години

"Пълен конфиденс и интровертност на духа! Без дозиране!" Спуках се от смях човече......:)))))))Това РАЗБИРАЕМО писмо очевидно е писано от някой простосмъртен министерски чиновник!

18

Стефка

преди 10 години

Чуло прасето ,че раздават медали и се подредило най-отпред.Тази е доста нагла.Ако Гришо е направил нещо то е ВЪПРЕКИ а не БЛАГОДАРЕНИЕ на Министерството на младежта и спорта .

17

Анонимен

преди 10 години

Ами до всички, които питат как е помогнала ще обясна, защото или имате къса памет или коментирате неща, които неразбирате. А отделно и че медиите умишлено скриват факти, за да настройват масите. Та по темата. Гришо получи една не малка сума от федерацията, за индивидуална подготовка в чужбина на стойност 100 000 евра.Тези пари и може би и други от федерацията и лични средства, той се подготвя в чужбина. А федерацията ги взе на специално гласуване от мин. на спорта.Същото се иска и Станка Златева

16

asd

преди 10 години

Щом като сме допуснали такива карикатура да са ни министри, значи самите ние сме за подигравка. Имам чувството, че някакви кукловоди на българската политика, вече почват да се бъзикат с нас. Поставят на важни постове очевидни ***, само за да ни тестват степента на търпимост. И тъй като тя е много висока, очаквам следващите министри да са от домове за умствено изостанали. За някой хора ще падне голям смях, на наш гръб.

15

Аз

преди 10 години

Тая жена е чутовна ***! :)

14

платен трол

преди 10 години

Невероятно нагло и безсрамно същество. Как по-точно тази некадърница е помогнала на Гришо или който и да е български спортист? Бива наглост, но все трябва да има граница!

13

Анонимен

преди 10 години

това писмо не го е писала тази, в него всичко се разбира ! само не ми стана ясно какво общо имат министерството и федерацията по тенис с успешха на Гришо, ама ае

12

Смех смех смех

преди 10 години

Тая па. Ферацията и министерството пари за една топка не са дали на Григор обаче видиш ли работят в синхрон и успеха му е благодарение на тях.

11

Анонимен

преди 10 години

Тва със сигурност е с някаква психоматика! Вижте му погледа!

10

Черен Петър

преди 10 години

Пълен конфиденс и интровертност на духа!Без дозиране!

9

д

преди 10 години

Успехът на Григор е резултат от огромен труд, упоритост и постоянство.. и някакъв процент талант. Точка.

8

БОРГ

преди 10 години

ЕДВА ЛИ ГРИШО ЗНАЕ , ЧЕ НЯКАКЪВ СИНТАКСИС Е ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЛЪЖНОСТТА МИНИСТЪР НА СПОРТА ....

7

zver4etooo

преди 10 години

алооо да мълчите и министерства и федерации, в БГ спорт заради вас няма, на това момче и грам не сте помогнали

6

Анонимен

преди 10 години

Тая я гледах някъде по телевизията......е няма такъв смях...

5

Killuminati

преди 10 години

Налудничев поглед!

4

Кoментатор

преди 10 години

Ама разбира се че е така.Григор Димитров без вашата подкрепа и без вашите наставления,не би стигнал и до осмина финала,как та той не би успял и един сет да изкара,така е всички ви го признаваме да живее майката-партия столетница нашата наставничка и помощничка...

3

vesko02

преди 10 години

Нагъл,по-нагъл,най-нагъл,министър.

2

Анонимен

преди 10 години

Може да го уважава като спортист и да му се кланя както цяла България го обича, но нейното министерство няма принос за персоналните успехи на Григор. Браво Гришо