14

малиии

преди 10 години

Малии какъв е този из*од на снимката ! Поредно доказателство ,че членките на партия Герб са истински чудовища !

13

Нещастници

преди 10 години

Гробарите се радват, но доклада обхваща и част от тяхното управление. Червените мишки за нищо не стават, но гробарите са десет класи под тях. Те са най-лошото възможно !

12

Тиквичка

преди 10 години

За негативите е виновен Станишев, за негативите през нашия мандат пак той, иначе положителните неща в този доклад са от мандата на ГЕРБ:)

11

Анонимният

преди 10 години

Само боговете от ГЕРБ те не могат да приемат факта ,че са бивши:)) Ходят ,като мухи без глави в парламента,извън парламента; в залата ,извън залата ;в барчето ,извън барчето. Нямат и никаква елементарна подготовка за дебат/дискусия в залата. Работят ги по правилата и то много добре. Смачквани са по всеки дебат с аргументи,доводи и логични изказвания.

10

иво

преди 10 години

Най хубавото нещо в момента е че повече не управляват Герб.

9

коко

преди 10 години

Поредната глупост която Бойко е измислил да се хвалят сами ,та те за 4 години съсипаха държавата.

8

наско

преди 10 години

Тези от ГЕРБ как само тях са ги похвалили .

7

Анонимен

преди 10 години

Интересното е, че по време на престъпната герберска хунта им отне 3 дни да коментират тогавашният доклад от ЕК. В този доклад пишеше (в общи линии), че ЕК леко се притеснява от факта, че държава член на ЕС се ръководи от доказан трафикант на амфетамини с авери доносници/милиционери от ДС.

6

сатирик

преди 10 години

Коментарът на поведението на ГЕРБ е с една дума: смешници (кога имаха власта бяха циркаджии, сега останаха само смешници)

5

Анонимен

преди 10 години

"Резултатите срещу престъпността и корупцията са недостатъчни, проектът БОРКОР е неуспех, а новия Висш съдебен съвет не е независим орган с достътъчно потенциал да осъществи нужните реформи, смята Европейската комисия."Това сигурно са сред положителните оценки за мандата на ГЕРБ. БОРКОР създаден от ГЕРБ и новия ВСС, избран по времето на ГЕРБ.

4

Никога повече ГЕРБ

преди 10 години

Всеки си го чете както му е угодно. Това че ни се смеят навън явно никой не го интересува. Българио - събу ди се ! Винаги може да се намерят кадърни и праволинейни хора , само че политическата мафия не ги допуска . Нужен е цялостен обрат в политическото устройство на страната ни !

3

The king

преди 10 години

От герб сега изпитват истинско удоволствие от този доклад, но все пак да не забравят, че той е за година и половина и това включва част и от техния мандат и разбира се последствията от управлението им.

2

Диана Ковачева

преди 10 години

"ЕК отново отправя 16 препоръки към България, повечето от тях са същите като през юли 2012-а - и оставя в сила наблюдението - без да се ангажира със срок докога."..."Като положителни стъпки са отчетени отслабването на натиска на изпълнителната власт над съдебната, управленските действия на главния прокурор"Тоест малко по-добър от нашия.

1

nn

преди 10 години

Разбира сеее,Герб чете доклада,както дявола Евангелието!!