41

Анонимен

преди 10 години

То и товарищ СтаниШЕФ казваше след всички избори, че са ги спечелили ама........Само бат Бойко може и трябва да ги бие тез гадове.ДПС завзе всички ключови места в държавата /доколкото я има/.Атака е за в цирка на 4-ти км.Мюреков е изчадие станишево.Т.нар. "Реформатори" са поредното разочарование в т. нар. дясно.Е това е БГ.Решението е в ЗДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ и ЗАКОН ЗА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ. да ги видим тогава изедниците народни на чия цяв ще увиснат.

40

Анонимен

преди 10 години

Най-демократичното правителство на най-демократична партия получи на очаквания доклад и доволства от постигнатите резултати и няма да сменя никой тъй като това е най-демократичното правителство на най-демократична партия.

39

Прасето Гошо

преди 10 години

Колко трябва да си нагъл и какъв *** трябва да си за да кажеш подбно нещо. Тази партия трябва да се забрани със закон, последователите и хуманно да бъдат кастрирани за да не могат да се възпроизвеждат и поетапно да измрат. Егати наглеците.

38

Рали1

преди 10 години

Кабинетът бил доволен ! Защо не попитахте българския народ дали е доволен ?

37

анонимен

преди 10 години

Наскоро имаше социологическо проучване , че опростяваме . Наистина опростяхме.

36

Анонимен

преди 10 години

ДОКЛАДЪТ Е УНИЩОЖИТЕЛЕ ТОЧНО ЗА ТАЗИ ВЛАСТ А НЕ ЗА ГЕРБ ! И ЗА ПЕЕВСКИ КОНКРЕТНО Е СПОМЕНАТО И ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ НАЗНАЧИНИЯ И КОЛКОТО И ДА КРЕЩИТЕ ГЕРБ НИ *** В ГАЩИТЕ ВЕЧЕ СИ ЗНАЕТЕ ,ЧЕ И ЕВРОПА НЕ ВИ ИСКАТ НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ!

35

Анонимен

преди 10 години

На 31.януари е китайската нова година.Започва годината но КОНЯ.

34

Р.Петков

преди 10 години

Срам за България и Европа сте вие,колеги.

33

леко ядосан

преди 10 години

Нагла комунистическа личност, то вие освен да крадете, лъжете и убивате, друго не умеете, какво друго да очакваме. Говорите много, без да казвате нищо, но вие г-жо сте с доста ограничен речник и просташки изказ, няма как да искаме от вас нормално разбиране и мислене, а само папагалски речи от отчаяно бездарен не професионалист станал за смях с глупостта си!

32

!!!!

преди 10 години

Е,вече не се търпи! Доклада е смазващ,те си спазват "опорните точки"! Това недоразумение откакто мони си я назначи,не е спряла да лъже и да живее в сферата на отрицанието.Тя лъже, ЕК я опровергава, тя си продължава. Такова чудо,хаос и безумие, /благодарение на чудната тройка/ не е било никога. Флашки, тефтерчета, нагли лъжи ....... махайте се , и всичко да се нормализира.

31

sokrat62

преди 10 години

Първа серия на Втори сезон на "Шведската тройка", следват сериите "замразени" и "прелъстени и изоставени" режисьорите с малки изключения са същите ама актьорите са много по-грозни от предишния състав особенно тази от снимката!!!!ОСТАВКА

30

бай иван

преди 10 години

мислех си че само онзи папуняк *** финансовия министър е единственото квазимодо в правилтеслтвото.обаче съм се бъркал - ей го женския франкенщайн! квазимодо номер 2 в кабинета на орешарски.

29

г-н Кутев до ч.писър

преди 10 години

Червена писърушке, опорните точки са следните:1)Доклада не е лош, а напротив добър е, даже много добър. Дажее, задраскай много добър, пиши прекрасен. 2)Да се повтаря ежедневно, ежечасно, ежеминутно до втръсване. Другари - на работа - вдигам с 2ст. на пост надника. И да не забравите фундаменталната опорна точка, за всичко са виновни Герб, МВФ, ционистите, марсианците, колорадските брънбари, само не и ние..Ние другари, сме чисти като изворна вода....Напред за Станишеву и за шефа му Доганому...:)

28

Анонимен

преди 10 години

Правителството започва работа по екшън план, за да имаме съществен напредъкПланът е едно заемче около милиард и ръста в икономиката веднага ще скочи.

27

Анонимен

преди 10 години

Вечна слава на БСП. Води ни партийо любима.

26

червена писърушка

преди 10 години

Другари - пак сме се наакали, трябва да се замаже положението..Моля, дайте опорна точка г-н Кутев?:)

25

Черен Петър

преди 10 години

Всички ни хулят, а Зинаида Гримасата доволна от доклада?С Цветлин ще правят нов екшън...

24

Черен Петър

преди 10 години

Всички ни хулят, а Зинаида Гримасата доволна от доклада?С Цветлин ще правят нов екшън...

23

До 16

преди 10 години

Ти сигурно си го чел целия? Ако гледаш БТВ може да разбереш, че ЕК е започнала процедура по изключване на страната от Европейския съюз! Подбирай си източниците на информация!

22

D

преди 10 години

Че си имаме проблеми имаме си, но че бюрократите от Брюксел се *** с нас-спор няма!Чудят се как да не ни пуснат в Европа и се пънат все нещо да измислят...То не бяха мониторинги,бели и цветни книги,комисии и одити...Абе тези хора не разбраха ли, че не сме бели ***, а Българи!А България е на картата на Европа много преди половината от техните "цивилизовани" държави?!И защо мънкат неясно, а не кажат простичко-този е корумпиран, този и тази крадат,не ви искаме *** и т.н.