12

St. John Red

преди 10 години

До Анонимен 11Ти сериозно ли мислиш, че Хизбула взривиха автобуса в Бургас?! Намали филмите, чети повече, също и между редовете, и най-вече мисли със собствената си глава.

11

ДА

преди 10 години

До Анонимен 11АБСОЛЮТНО ,ЛОГИЧЕН КОМЕНТАР

10

Анонимен

преди 10 години

Герберунгелите пак *** на умряло, защото не могат да хванат в непоряд БСП. Депутатът харчи от джоба си, за да ходи до Сирия, не е като да ползваш правителствен самолет, за да стигнеш до стадиона ей така за едно съботно мачле!

9

Българин

преди 10 години

До Анонимен 9 Е ,ще останат повече от "братчедите"на" територията на Републиката",а такива като теб псевдо патриоти ще "плуват като ла..но над вода"

8

Анонимен

преди 10 години

Башар Асад се подкрепя от терористичната организация от Ливан - Хизбула, същата, която взриви автобуса в Бургас! същата, която Станишев я оневини, тоест подкрепи и снимката му беше седмица на заглавната страница на Хизбулла в знак на благодарност! В тоя дух няма нищо случайно човек на Станишев да иде при Асад, а той миличкия сладуран изобщо да не знае, все едно е бил на Марс в това време! Смешковци! Кой ви вярва бе???!!!

7

Анонимен

преди 10 години

Ясно сега разбрах цялата работа жена му му е стъкмила 2-3 буркана бобец, трушиика, лучец и погача за един ден другите той си е купувал защото там е евтино и се е срещнал със сирииците да каже , че тук има 15000 бежанци, абе въобще геройство май излиза че е!

6

Анонимен

преди 10 години

До БългаринЕдин национален предател (като тебе!) на територията на Републиката!Малка печалба ли е?

5

St. John Red

преди 10 години

Ах гиди мушмороци.... веднага всички под строй да се извинят в посолството на США.!

4

Денислав

преди 10 години

И вътрешният ни министър Цветлин Йовчев се обажда на СерГей, за да му рапортува. А този *** отишъл без знанието на комунистическия си вожд.СерГейчо им казва - Пеевски шеф на ДАНС и всички гласуват "ЗА", а сега обяснява някакъв, че сам взел това решение.

3

Анонимен

преди 10 години

Тия съвсем ни взеха за балъци.

2

Анонимен

преди 10 години

Страхил Ангелов доста ми прилича на ром, има такива черти. Ако действително е така, нека си признае. А иначе се е научил и той като другите от младата вълна червени депутати да говори много, а да не казва нищо.

1

Съветник

преди 10 години

Щом толкова ти харесва и е евтино. ЕМИГРИРАЙ БЪРЗО