17

Анонимен

преди 10 години

Зависи за кого,за олигарсите няма да е по-малкото зло защото ще изгубят милиони.Хора като Валентин Златев,Николай Вълканов,Иво Прокопиев,Цветелина Бориславова печелят милиони от скъпия ток от ВЕИ и няма лесно да се откажат от тях.

16

Денислав

преди 10 години

Цитат:"Инвестициите намаляват, потреблението още е свито, пада производителността" - това правителство си прави изказванята когато и както му изнася. Ако питате Орешарски - направо сме се изсреляли от дъното. Споко, като направят АЕЦ "Белене", тогава всичко ще се оправи. Ще имаме ток, но няма да има българи. Може би малцинствата ще потребяват произведеното, но кой ще плаща?

15

Черен Петър

преди 10 години

Най-голямата зло е БКП, комунистите и тяхните мутации.

14

леля Пена

преди 10 години

От такива специалисти държавата е на това дередже.А такива в правителството Орешарски с лопата да ги ринеш.

13

Анонимен

преди 10 години

Вътрешното търсене все още е свито, въпреки големите социални плащания на правителствотоА, добро утро. Великите експерти тепърва откриват, че раздаването на пари на калпак не води до кой знае какви резултати.

12

rumen72

преди 10 години

До Киро кофражистапри твоята тиква кво беше четем статистиката инвестиции много (във ВЕИ) и изведнъж за 1.5 год. 1000МГВ- и се бием в гърдите вдигаме тока и събираме ДДС и отчитаме ръст на БВП, КИРЧО каквото ти името толкова ти е акъла

11

Анонимен

преди 10 години

Вятър работа, ама хората пари направиха. Имаше келепир в тая вятър работа, каза герберският Бай *** и се замисли, каква следваща такава инвестиция да направи, че държавата да бъде длъжна да му плаща стоката десеторно.

10

Анонимен

преди 10 години

Ох! Коя ли ще е поредната простотия, която ще измъдрят? Лошото е, че пак ние ще плащаме са поредната "свежа" идея!

9

ОСТАВКА-некадърници

преди 10 години

Сега очакваме и по голЕмото зло данък"Въздух-Вятър",защото има ВЕИ задвижвани от въздуха-вятъра,а бе установява се трайно Диктатура на Пролетариата!!!

8

Анонимен

преди 10 години

Пенсиите и заплатите на местното индианско население принадлежат на ВЕИ и ЕРП собствениците. Закон, поправка в конституцията от Деформаторския блок и Греб.

7

ФРИТЮРНИКА

преди 10 години

ДАНЪК ПРЪДНЯ- тези хора полудяха

6

Анонимен

преди 10 години

Инвестиции и стандарт на живот имаше при Костов. Факт. Костов - единствен български политик.

5

do 2

преди 10 години

А при Тиквоний Мутрафоний какви чужди инвестиции имаше ? Отговаряй гербераст !

4

СДС

преди 10 години

А вампира на снимката кога ли за последно е виждала слънце?

3

до 1

преди 10 години

Нема да се пуашиш, валутнио борд ще падне до 1-2 години.

2

Анонимен

преди 10 години

Инвестициите намаляват защото мафиотското ви правителство и магиотските партии са на власт.Каквито и данъци да въвеждате,няма да има резултат.Икономика се развива с либерализация на пазара,а не с данъци.

1

Анонимен

преди 10 години

аз все си мисля, че този валутен Борд е голяма грешка - не можем да печатаем собствени пари и да имаме собственаа( финансова политика, а ползите от него за предимон за големиет държави, но не и за малките. Чрез тези тиражи ние реалон нямаме глас в борда. тогава за каков ни е? дори париет които бихем могил да получим по едон стендбай споразумение са смешни. ОСвен това след влизането ни в ЕС борда стана безсмислен - пари не получаваем от него, а той още един намордник.