86

Одисей 1

преди 10 години

87 Бае , казвам го с добри чувства , който иска може да се запознае с предисторията на затварянето на блоковете има прдостатъчна информация дори и в нета , прекалено мнофго се спекулира с тази история с енергетиката а истината е че тъй като там са съсредоточени много капитали , най-големите в страната и в по-голямата си част е държавна то и корупцията там е най-голяма . За Козлодуй ако ще и бурмичка да е ще е на двойна цена, дори да не трябва

85

Бивш седесар

преди 10 години

Късно е. Няма да гласувам за вас. *** на мутри няма да подкрепям.

84

Бай Ганьo

преди 10 години

Tука видях една интересна "деменция" при дежурните плювалници - едни и същи хора - хем плюят КунеПръмова за затварянето на 1-4ти блок, хем се кефят на ***-Боко че е прецакал Белене...

83

DPS

преди 10 години

Nie komandvame parada a komunistite i yurush sa nashte paterici

82

Бежанец

преди 10 години

Какъв съюз на граждани с политици?То Сергей върна Държавата на гражданите.Вече политиците са СЛУГИ на гражданите,на съюзници(съдружници или ортаци).Това послание навярно е адресирано до електората на БСП,ДПС или Атака.Но да знаеш-той е много твърд,НЕМАШ шанс.За другите трябва да се постараете повечко.

81

Одисей 1

преди 10 години

90 А за кого кажи , за да те пдкрепя , щом Реформаторите не стават кажи кои стават , давай

80

ф

преди 10 години

Радан ще ви оправи, опорни точици неориентирани!

79

Анонимен

преди 10 години

Напомням на късопаметните герберони , че Тиквун е станал член на БКП на 18 год. и 2 дни /защото под 18 не дават/ и още не се е деполитизирал , и е последният слуга на Тато!За членството на Роско ,Куневица , Цвъкича , Цецка и т.н. активисти на ГЕРБ , майката-партия още е БКП!Какви реформатори , какви 5 лв.? Тези *** нямат очи , а който гласува за тях няма глава...***!

78

д

преди 10 години

Защо левите и десни комунисти толкова много реват срещу РБ? Защото ги е страх. Радан не е сърдитият Костов и показва отлични лидерски качества!

77

Спонги

преди 10 години

До optimistИмаше ГЕРБ 1000000 заблудени избиратели. Балонът се спука. ДС мафията трепери и пусна Гоце да се коалира с ББ за да запази поне малко от баницата. Видов ден дойде. Това са последните месеци на мафията. Ако отново узурпира властта в България ще останат само пенсионери и ***. Е, и малко милиционери и чугунени глави.Реформаторският Блок е единствената дясна алтернатива, както единствената лява е Движение 21.

76

Бай Ганьo

преди 10 години

До Одисей 1 Основните доводи за затварянето на 1-4ти блок бяха освен малкия остатъчен ресурс и много пари необходими за привеждането им до стандартите за безопасност на МААЕ (А не на ЕС - на практика и без да сме в ЕС - пак трябва или модернизация или затваряне) и строителството на Белене - беше преценено че е по добре да се налеят пари и да се довърши Белене, вместо да се модернизират блокове 1-4 в Козлодуй, предвид отново мощностите и остатъчния ресурс...

75

Варненецъ

преди 10 години

Какви реформи смятат да правят господата Касим Дал и Корман Исмаилов ( също част от РФ) ? Нека не забравяме, че при посещението си Ердоган се срещна именно с тях... В този смисъл, РФ ли е петата колона на Турция в България ? Исканията за спиране на проекта "Южен поток", не обслужват ли ИЗКЛЮЧИТЕЛНО турските интереси, като елиминират мащабен газов проект, заобикалящ Турция ?

74

Бай Ганьo

преди 10 години

До Одисей 1 Тя не е затворила нищо... нито ЕС е виновен за затварянето на 1-4ти блок. всичките блокове от 1ви до 4ти бяха затворени меджу 4 и 6 години преди планираното им затваряне защото беше преценено че предвид остатъчия им ресурс и малката мощност е не рентабилно да се реконструират така че да отговарят на съвременните изисквания за безопасност. За 1 и 2 договора беше подписан от Никита Шервашидзе, а 3ти и 4ти бяха догворени да се затворят от Надка, а Кунева договаряше компенсациите

73

оДИСЕЙ1

преди 10 години

79 За кои лидери става въпрос дай имена , аз прекрасно знам кои са били агенти и МНОГО ДОБРЕ ЗНАМ ЧЕ В МОМЕНТА И ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЯМА .

72

маги

преди 10 години

Гнус ме е даже да чета статии за тази гадна партия Гроб !!!

71

Одисей 1

преди 10 години

Интересно всички скачат срещу Кнева за блоковете ,а никой не от тези тук *** с опрните точки не казва , кога стана това кой беше на влст . А бе вие как си я представяте тази работа , че тя сама на своя глава затваря блоковете , че го прави през главата СИМЕОН , на СТАНИШЕВ , НА ДОГАН , аре бе .

70

До Одисей 1

преди 10 години

Лидерите на СДС бяха все агенти от Държавна сигурност и всичко беше един цирк с това СДС! Жалко, че и аз им повярвах, но така беше тогава, всички бяхме излъгани, но сега след 25 г. да поддържаш новите циркаджии на бившите агенти като Костов и др, това вече не е заблуда, а мирише на пари! Колко ти плаща Костов или Пърдан Кънев, за да ги хвалиш толкова бе Одисейчо мамин?!

69

optimist

преди 10 години

По-скоро РБ не е част от ГЕРБ, а не обратното. Все пак ГЕРБ имат 1 100 000 избирателя, а РБ - 100 000.

68

cherven

преди 10 години

Вас никой не ви брои за живи, герберите и те са пред разпад. И да се обединявате, и да не се обединявата, все тая. Нямате никакви шансове!

67

Одисей1

преди 10 години

71 Точно защото не заиграхме с ДПС за това спретанаха отказа от подкрепа когато Ф.Димтров я поска .