196

BROOKLYN

преди 10 години

- Скъпа,напомняш ми на Боевски ?-Защо,велика съм като него ли ? - Не ***,качила си 7 кила без да усетиш

195

Анонимен

преди 10 години

Знаете ли, не напуснах България по онова гадно социалистическо време макар че имахвъзможности безброй. Но изглежда ще го направя сега, по времето на демокрацията.Ако това не е парадокс то не знам кое е.И причината е че българите толкова изпростяха откакто докараха Боко-кривоглавиятна власт, че вече няма значение кой ще управлява.ОБРЕЧЕНИ СТЕ!!Бог да ви прости.

194

Анонимен

преди 10 години

Боко-главата разбрал че утре излизали "монтирани записи" за него.Това той научил докато се ровел във .................. фейсбук?!ХА-ХА-ХА, този е толкова *** та не може и една качествена лъжа да сглоби.Милият той си мисли че това фейсбук е информационната система на ЦРУ а гугле-того смята сигурно за вид животно.И този ви е бил премиер ..............О-ЛЕ-ЛЕ.

193

Анонимен

преди 10 години

ZZARSTVO Balgaria i TARNOVSKATA Konstituzzia.......

192

цинт

преди 10 години

До 6502въпрос към теб - ако си фен на милиционер, горд с това, че е комунист, това прави ли и теб комунист? въпросът е риторичен, между другото..

191

вогон

преди 10 години

До Шопне те разбирам, Бойко е КОМУНИСТ, гордее се с това. какво точно е разбил?

190

Дон Кольо

преди 10 години

Баце, на теб докога Станишев и Доган ще са ти виновни? Виновни са ти от близо пет години. Ако се издъните на изборите през май и започнете да се разпадате като носа на Майкъл Джексън, пак ли Станишев ще е виновен? Пак ли Доган ще иска да те убие?Баце, правиш се на голям мъж, ама си една жена, която от няколко години ни мрънка и реве като вдовица за ***.

189

Анонимен

преди 10 години

Тиквуня вече се упардя от страх !!!Утре ще се посере !!А герберската маса доволно ще вдиша благоуханоето на вожда

188

BBBoiiko

преди 10 години

Anonimni GNUSSNI republicansski HLEBARKI izpalziaha-Komunissti DOLNI PODLI.

187

6502

преди 10 години

***, не се пенете. Целият ви матрял е като партията ви. Нагла, *** и геозна.

186

Шоп

преди 10 години

Бойко просто *** майката на комунярите. България ще има истинска европейска левица, а не путински ръжен, с който да ни ръгат. Станишев умря прав.

185

До човека

преди 10 години

Дааааа, та според Вас корупцията в Англия, Холандия, Франция, Италия, Испания,САЩ е по-ниска спрямо България? Мафията ни/ако има такава/ е по- голяма? Хора що първо не вземете да се поинтересувате по дадена тема и след като си обогатите знанията, чак тогаз да давате мнения тип становище!четете бре хора, вече има интернет, има достъп до статии, научни форуми и изследвания! Какво ви говорят вертикални и хоризонтални връзки, социален капитал? Ако нищо жалко за вас!

184

Анонимен

преди 10 години

stom moe da prognozora, neka kae kvo sha da e vremeto v4eraTikvaro se razbole ot piponen sindrom na kratunenia metabolizam na vaskite koito vadi v nosat si. i nema li nekoi gerberastin nai setne da puska po 4oveski snimki na toia ***.

183

AНТИМУТРA

преди 10 години

До *** ГЕЙберастВърви да разпуснеш малко.Прочети "ЛОВЕЦА НА ЕЛЕНИ" на ФЕНИМОР КУПЪР,нали не си я чел.Ако я нямаш-има я в "MOЯТА БИБЛИОТЕКА" на chitanka.info

182

Човека

преди 10 години

Ясно е че всекк който стигне дл такова ниво краде малко илк мн или не му е чиста съвсем работата,но от посмедните правителства Борисов направи най-мн.Ще е хубаво да спрем да гледа е с рлзови очил и в др страни има корупцуя и мафия лошото е че тук е мн явна и в изкмючително гомеми размери

181

the fox

преди 10 години

231 Само на *** ще я караш ти ами... P.S сменяй ръцете

180

Анонимен

преди 10 години

До Гошо ПървановИдиот...29.05.2014 ............ е след 4 месеца ... На колко джибри си в момента?

179

Анонимен

преди 10 години

Румба, Бо ви изпържи, за дето го подлъгахте да си даде оставката. От утре разцеплението на БСП е факт.

178

Анонимен

преди 10 години

223 *** си ти момче

177

Румен

преди 10 години

Що ли му влезнах в *** като знаех че там има микрофон? Ама па там какъв хубав фонтан имаше!