29

ГАЦО

преди 10 години

МАТРЯЛА не е доволен от ниски цени на тока иска си МУТРАТА и 40% отгоре,искаме си фотоволтаици и перки.При ВОЖДА бяхме финансово стабилни.

28

Анонимен

преди 10 години

Този данък на ВЕИ когато дойде времето да се махат сегашните управляващи на които никак не съм фен трябва да остане! Аз съм съгласен и 30% да плащам ама някой ще ми даде ли да вляза в този бизнес...Бизнеса у нас е за наши хора а не за Сулю и Пулю за останалите тръстиката И накрая ще остант само нашите хора другите ще избягат да вдим тогава кого ще ограбват нашите хора!

27

Катя

преди 10 години

До РазбирамТова е вярно ама само отчасти. Може да гориш въглища, ама ги и дишаш, жънеш и ти дърпа туризма назад. ВЕЦ ти работи докато има достатъчно вода в язовира, което според всички изследвания на климата е все по-съмнително. Фотоволтаиците са скъпи днес, но бяха по-скъпи вчера и ще бъдат по-евтини утре. Това не е линейна система, нито пък е затворена. Но е факт, че не може да балансираш енергетиката със заповед и за сметка на инвестициите в другите сектори. Всичко друго е популизъм.

26

Разбирам

преди 10 години

Разбирам защо сме зле!Много сте *** бе ,Българи или сте ...герберасти.Цената на мегават от фотоволтаик е 700 лв.От вода 140.От въглища и атом под 100.Какво предлагате глупави хора,да продължим да им плащаме тези пари!Това ли искате?Боже пази изчезващащта България.

25

До 30

преди 10 години

Така ли било. Викаш сега недай си боже да има режим на тока, няма да можеш да си драскаш умотворенийцата. който най-вероятно са подплатени със няколко големи ракии на гладен стомах.

24

Анонимен

преди 10 години

До voidОхоооо, така ли било ? Тука май се помисли за учител по история и взе да ни изнасяш лекции от миналото. И като е имало режим на тока, какво ? Жив си, здрав си, а и явно използваш интернет така че едва ли си толкова беден. Тогава за какво плачеш ?

23

Сър Гей Подъл шеф

преди 10 години

Не ми харесва подобно изкаване на министър Стойнев.

22

Борба за оцеляване

преди 10 години

Не само Президентът, всички трябва да се борим с енергийната "система", дето уж все е на загуба.

21

void

преди 10 години

Когато след WW2 комунистите идват на власт, веднага започват да "балансират" България. Балансират земеделието, като вземат на хората земите и животните; балансират икономиката, като вземат предприятията от собствениците им (тях самите разстрелват), и т.н. Помня балансираната ни енергетика, когато всички реактори на АЕЦ Козлодуй работеха, а имахме режим на тока и си светехме със свещи както в средновековието. Защо да повярваме на Стойнев или друг от БСП, че при режима на Орешарски ще е различно?

20

Анонимен

преди 10 години

До ОтворкотоТи какво, ежедневен отчет ли искаш ? кой по дяволитте си ти, че да ти се казва каквото и да било. Я кажи данъците плати ли тая година, или пак се правим на ударени. Еххх ***, ***...

19

чичо Гошо

преди 10 години

Егати експерто, епа нема фотоволтаици,ама батко Корумбашев не мисли така май а ...

18

Отворкото

преди 10 години

Това бушонче в най-скоро време ще изгърми. Мисли се за много отворен, но енергийната каста не прощава. Енергетика със заповеди не се регулира. Както е тръгнало режима на тока не ни мърда. 'Ко стана с американския реактор, нещо млъкна кикименчето.

17

Анонимен

преди 10 години

Бреййй седя и ви чета умотворенията. Явно Ганьовеца и от енергетика започна да разбира. С лека ръка започна да раздава присъди и да казва кой крив и кой прав. А в същото време брои жълти стотинки и пак се чуди как да си плати сметката за ток. Американците имат една поговорка - "Като си толкова умен, къде са ти парите?". Като си толкова умен ***, къде са ти парите ?

16

Stealth

преди 10 години

Поредната демагогия от "светилото" Стойнев. Няма как парите да отидат в НЕК или БЕХ, защото от ЕК ще ги праснат през ръцете заради нерегламентирана държавна помощ. Затова ги бутат в бюджета и от там за помощи на електората. Данъка е селективен (касае само вятърни и фото централи, що не го въведоха за водните и за биомаса?), необоснован и незаконен. Ако искат да променят нещо - да предоговорят цените! Това е по-сложно и трудно, но ще доведе до реален резултат за крайния потребител.

15

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевЯвно Василев е зад всички щом орешарски му подари 320 милиона +Булгартабак +опит за сваляне на забраната за пушене в една седмица

14

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 21Не съм им фен на ***, ама кои сте тея "всички" ??? Шепа бабички реститутки и наркоманизираните им внуци. Всичко на всичко 50-60 души.

13

Анонимен

преди 10 години

Ами то на повечето ни е ясно защо не го разбираш и затова ви искаме оставката

12

шщд

преди 10 години

Не те разбирам Стойнев .... когато говориш. Ходи на логопед! Всъщност президента е прам. БСП са царе на това да взимат от едни и да дават на други. Така не се балансира нищо. Балансира се със строги законови норми и тяхното изпълнение.

11

Анонимен

преди 10 години

КНК - пич ти да не гледаш само Нова?

10

Анонимен

преди 10 години

Аз на лъжци не вярвам!!! Искам данни как тези 20% ще подпомогнат енергиината ни система? Как тези 160млн лева ще покрият дълговете от 2милиярда натрупани предимно от Цанков камък? Как ще се отразят тези 20% на ВЕЦ-овете - дали няма да фалират доста от тях за да може да бъдат после купени от банки кредитори?На лъжци не вярвам!!! А *** съм ги заклеймил като лъцжи и крадци!!!