261

Ъц

преди 10 години

Има два вида политици;- тези, които оставят трайни следи в политиката и историята на страната сии- тези, които с поведението си наподобяват на презерватив, който естественно след употреба се изхвърля и никой не си спомня за тях.

260

Вирджиния

преди 10 години

Божее..чета и не вярвам просто...ок, но така ли се хвърля лесно вина над някого? Освен това точно този политик никога не е управлявал Б-я, а изглежда е по-мразен от такива мутри като тиквана? Чудя се в какво са ви превърнали...в *** същества, които освен хамския език и непремерената омраза нищо друго не изпитват? Това вече какво? Страната на ужасите ли е?

259

Анонимен

преди 10 години

prestypnika bolen podava jalba sreshtu nevinnia 4ovek , kyde ima tkava naglost po sveta

258

Indigo

преди 10 години

Tuk v Varna vse oste e toplo....:)...Znaete li stihotvorenieto za Botev...?Jiv e toy jiv e, na edna strana zahvirlil butilka ot mastika, na druga cirvula ot krokodilska koja.....ostanaloto go znaete.

257

Sasho

преди 10 години

Волен Сидеров бе на посещение в детска градина с цел благотворителност. По-късно пресцентърът на "Атака" съобщи, че децата първи налетели на бой.

256

Ъц

преди 10 години

До 395-------------Освен, че подведе и измами мнозина свестни люде да гласуват за партийката му "Юруш", този ***!!! обезличи и подкопа национано-патриотичната идея!Бъдещата политичека кариера на ПРОСТАКА е в моргата, подобно на всеки политически труп!

255

Анонимен

преди 10 години

Срам ме е, че дадох 60 евро за билет за влака до Париж, само и само за да гласувам за този *** продажен, понеже все още имах надежда, че има политици, които ги е грижа за България. Но уви, Воленбили Сидероглу ефенди се подигра както с мен, така и с хиляди други българи, които се излъгаха да гласуват за партия Юруш. Приемете искрените ми извинения!

254

Вирджиния

преди 10 години

Да, личи си, че пренебрегвате медицината и не уважавате лекарите. Но аз ви съветвам да спрете да се самолекувате, по всичко личи, че това не ви е помогнало. Ты адеквный, что-ли?))

253

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до 384 Ако беше твоето дете и лекарите са си говорели така за него, на патоанатомията ли щеше да вярваш или на ушите си? Впрочем какво питам, ти нямаш деца.

252

Вирджиния

преди 10 години

Нямам намерение да задълбавам в една тема.Въпросът е има ли целенасочена така срещу волен и има ли двойни стандарти. За жалост по всичко личи, че има.

251

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до 384Защо да е диктатура? Лекарите можеха спокойно да съдят цветанов ако е нарушил закона?

250

Анонимен

преди 10 години

До Гербероебач Айде, каза си приказката - друм оттука!

249

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до 381 Това какво общо има с приказките на лекарите?

248

Вирджиния до 381

преди 10 години

Това са пълни глупости. Има си патологоанатомични експертици, неща от които вие сте доста далеч. Съдебна медицина, патоанатомия, това са науки. Ако изобщо думичката "наука" ви говори нещо..

247

Анонимен

преди 10 години

да де, ама лекарите за какво си говореха - да убият новородено бебе като го удавят в кофа с вода или го замразят живо във фризера. някой друг да е записан да говори как да удави новородено?

246

Вирджиния

преди 10 години

Всяка съвременна жена трябва да има по един вибратор в чантичката си.

245

Вирджиния

преди 10 години

А Тикван какво говори на срс-тта? Виждатели? Защо има войни стандарти? Значи тикван може да говори за престъпления, за митници, за далавери, а на лекарите им четоха срс-тата защото те са дребни хора от народа. Цвъ стоя месец в сащ, а Волен не може до Куба да отиде? Срещу волен нещата са доста изфабрикувани, достаа...

244

Анонимен

преди 10 години

До Вирджиния до 371 Министър на външните работи ама на кое отделение? "Шизофрении" или "Нередовен кириз" ?

243

Анонимен

преди 10 години

лекарите от Г. Оряховица какво говореха на записа от СРС-тата?

242

Вирджиния до 371

преди 10 години

Забелязала съм Ташева, да. Тя е за министър на външнит работи. Просто е доста навътре в геополитиката. Невероятен анализотр на вънщнополитическото положение. Има и един професор на когото името забравих..той също е доста свестен. Но lВолен е понякога несдържан и 100% отбелязано в неговия псхопрофил. Това е единственото му слабо място, на тази основа се правят всички провокации против него.