45

Гост

преди 10 години

Ако знаеха тази корумпирана троица колко са противни и колко обикновенният народ ги презира, щяха да се скрият вдън земя. Но не съвсем обикновенните, а по-интелигентните, защото "обикновенните" все още ги лъжат и манипулират. Като баба Пена или Айше. Но и те скоро ще разберат по сметките си, че всичко е само лъжа.

44

не син

преди 10 години

Докато позволяваме да съществува в България турска партия и дори да управлява в интерес на чужда държава,ще търпим да ни унижава подобен мазен *** ! Сидеров узакони тази долна коалиция /БСП+ДПС/ и то заради пари и власт,затова българите няма да му простят !

43

Анонимен

преди 10 години

Казано честно на тоя всичко му е наред има повече пари от Бисеров и никой за нищо не може да го закача

42

тцЪ

преди 10 години

То ако е за въпрос - всичките сте нелепи, заедно с Борисов. *** за вас!

41

Васил Левски

преди 10 години

Кой опусна тия Турско-КГбиски изчадия да ни управляват? Хора ние сме роби от всякъде с новите 3 Милиарда вече със сигурност.Вменява се отчаяние в обществото.Но всички трябва да знаят господ има и някога истината ще възтържествува.Не знам тогава Българи ще има ли? Но безплатен обяд няма и това важи за всички за Местан, Доган, Станишев..На Всички трябва да ясно в парламента се взимат всякакви решения, но нито едно от тях не е в полза на Българския интерес. Бог да пази Българите от изчадията адови.

40

бг

преди 10 години

И въпреки това гласуват.....

39

БРАННИК

преди 10 години

Вие всички сте нелепи!

38

От селянин

преди 10 години

Павка много добре владееш семантиката но избирателите ти хал хабер си нямат за какво им говориш!

37

Рали1

преди 10 години

"Брътвежи"?-пускайте записите,за да се успокоят всички.След като се хвърля в публичното пространство едно твърдение,хубаво е или да го доказвате или оборвате.Или Патрашкова е избързала и тя с информацията като за новия заем ? И не сте готови с доказателствата ? Много от рано започнаха компроматите ?Да не сте били неотлъчно до Станишев и Моника,че така ревностно и категорично ги защитавате?

36

Луцифер

преди 10 години

Само при споменаването на тройната, управляваща смрад изпитвам силна, непреодолима погнуса!Убеден съм, че в цялата българска история по срамен период не е имало! Всички институции в държавата са яхнати от бивши доносници предавали приятели и близки.Ето на снимката мазния, нагъл празнодумец - агент "Павел" се упражнява в нравоучителен "наратив"...

35

Поздрави до атакисти

преди 10 години

Поздрав до всички атакисти:Волен Сидеров през 2009-та година: "От името на парламентарната група на "Атака" давам своята безрезервна подкрепа за правителството на ГЕРБ". "То ще работи в интересите на България".Ето и още един поздрав до атакистите:Волен Сидеров през 2013-та година: "Този глас, който осигури кворум днес и помогна да се избере правителството на БСП и ДПС, е моят глас".

34

Анонимен

преди 10 години

А ДА ВИ КРЕПИ ВОЛЕН Е ЛЕПО НАЛИ?

33

Правилно

преди 10 години

Сега ни е паднал кокала, да ръфаме здраво.

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 18Не знам какви са достойнствата на ПРТАКЕШКОВА, но чак "обичана" ??? Кой ще е този обичлив индивид и от какъв род ?

31

Анонимен

преди 10 години

Ако се чудите защо точно сега се рестартира АБВ, ситуацията е следната; Първанов губи лидерската битка в БСП и е в тежки противоречия със Станишев. Междувременно Борисов прави няколко услуги на Първанов, като случая с Мишо Бирата и скрепяват отношенията си. Борисов губи няколко депутати и цяла партия се откъсва от ГЕРБ. За да възстанови баланса Борисов се свързва с Първанов, който изтупва прахта от проекта АБВ.

30

Анонимен

преди 10 години

Всичко е за заблуда - за да грабят безнаказано!

29

Анонимен

преди 10 години

А този назидателен пръст с който винаги се обръщаш към Българите, ЩЕ ТИ БЪДЕ ЗАВРЯН КЪДЕТО ТРЯБВА !

28

Анонимен

преди 10 години

Другари, занимавайте се само с упражненията по парадоксална лингвистика на Местан ефенди, буюрум !

27

бг

преди 10 години

Де се е видяло комунист и *** да властват заедно.....до къде стигнахме....не е редно да се наричаме българи......не заслужаваме...а колко кръв се е проляла......

26

бобо

преди 10 години

Нищо ново от тоя фес!!! Сега ако ми кажат,че ще направят едни чесни избори и направо ще им повярвам!! Нищо ново под слънцето!!! Аман от ***!!!