26

Анонимен

преди 10 години

BIVSHATA IZVESTNA AKTIVISKTA NA BKP, CECKA CACHEVA, SE IZKAZA PRED PARTIINIA KONGRES. BRAVO,BRAVO,BRAVO, DRUGARKO CACHEVA.

25

РАД

преди 10 години

До 27Относно "съсипването на държавата от ГЕРБ"След предишната Тройна коалиция, по чието време резервът от 12 млрд. през август 2008,падна на 8 млрд. през април 2009. Никой не разбра къде отидоха 4 млрд.! Тогава фин.мнистър беше Орешака!И така. В края на мандата на Станишев имахме 8 млрд. резерв- 2,2 млрд. неразплатено ДДС- почти 1 млрд. завещано повишение а пенсиите,които трябваше да започнат да изплащат следващите8 - 2,2 -1= 4,8 млрд.В края на мандата на ГЕРБ-резерв = 5,3 млрд.Е?

24

_anonimen_

преди 10 години

в парламента днес:ГЕРБ: - Дайте ни властта веднага !!!БСП: - Няма власт нямаaaaa !!!Народа: - Абе какво става с имунитета на Волен ???

23

дедо Ташунко

преди 10 години

Госпожа Папазова, благодаря Ви за умопомрачаващата снимка на г-жа Цачева. Каква чаровна жена! Душата й е изписана на лицето, истинско ангелче!

22

Анонимен

преди 10 години

7-ми,Получил си СЕДЕМ плюса от седем *** за които говориш.Ето това е същността на идиотизма при българите. "Всички са *** само Аз НЕ.""Всички да спазват законите само Аз НЕ."Аз,Аз,Аз........Боко-тиквето.Искате да знаете какъв е образа на средностатистическият ***?Ами , Боко-тиквето.Той винаги е прав. Той знае всичко. Той може всичко. Виновни са винаги другите (вкл.марсианците). Той отговорност НЕ носи.А всъщност тОЙ е неграмотен,необразован и невъзпиатан,алчен ***!

21

ЦЕЦКЕ...

преди 10 години

ЦЕЦКЕ ПО ГОЛЕМИ ЛЪЖИ И ПО ГОЛЯМО КРАДЕНЕ И НЕКОМПЕТЕНТНОСТ ОТ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ Е НЯМАЛО ДО СЕГА КОЙТО И ДА ДОЙДЕ СЛЕД ВАС ЩЕ МУ Е ТРУДНО И ПОНЕЖЕ ВИ ХАРЕСА ИСКАТЕ ПАК ДА УПРАВЛЯВАТЕ САМО ЧЕ НАРОДА НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ И СТИГА СИ СЕ ПЕНИЛА И ПРИКАЗВАЛА ПРАЗНИ И ЛЪЖЛИВИ ПРИКАЗКИ ЧЕ СТАВАШ НЕ СМЕШНА А ЖАЛКА

20

Анонимен

преди 10 години

Баси , ще повърна ....................

19

Жижо

преди 10 години

Не е нормално мъже да се преобличат като жени!!

18

Анонимен

преди 10 години

Класната:))))))

17

St. John Red

преди 10 години

Герберастите съвсем изтрещяха. Прав е боцко.... абсолютни циркаджии... последният да пусне водата.

16

Дани

преди 10 години

Не мога да ги разбера ГЕРБ каква оставка искат и защо се натискат за властта ,като хората скоро ги изгониха и събориха от власт?!

15

Анонимен

преди 10 години

Само и вижте на тая брантия кривата *** и не питайте КОЙ е лошият.Очевадно е!

14

До Цецка

преди 10 години

Абе Цецке , не разбрахте ли че няма да управлявате бе, в най-добрия ви случай да имате проценти колкото БСП и всичко пак ще зависи от патерици!!!

13

Анонимен

преди 10 години

Най-важното в дейността на нашата ПГ ще бъде гарантирането на гражданите на три основни неща разширяване на трудовия пазар, образование и здравеопазване, изреди Цачева. ха ха ха ха ха ха нагли лицемерни а като бяхте на власт какво направихте само когато сте опозиция ли са ви приоритет

12

Анонимен

преди 10 години

***, напълнихте ли гащите?

11

до putnik

преди 10 години

лукс де :)

10

сори

преди 10 години

е по-друго беше тая декларация да е на фона на масови радикални протести пред входа на НС, както бе замислено, ама се събраха само няколко зяпачи и свиркаджии.....

9

До putnik

преди 10 години

Нямам нищо против да си платя сметката. Но имам много против вечно да плащам чуждите сметки и лук.

8

помним

преди 10 години

новия морал

7

putnik

преди 10 години

Очевидно като нация не струваме. Не сме просто глупави, а уникално глупави. Не се учим от грешките си с годините, не помним издънките и омазванията. Нещо повече - полагаме неистови усилия да се случват пак същите продажни политики, защото си харесваме пак същите продажни политици. И така с времето, все по ограбени, огладнели и прости, потънали в нисшите си идеали се харесваме, поддържаме статуквото и все се надяваме друг да ни плати сметката. Няма да стане! Сметката ние всички ще си я платим!!!