91

rumen221 

преди 10 години

Да компрометирам Бойко Борисов е задачата който съвестно изпълнявам.Лъжи,клевети и нелепи обвинения е моята специалност.

90

Анонимен

преди 10 години

Стига с тоя врачански шипарин, само Данчо Ментата е пророк на Доганя!

89

rumen221 

преди 10 години

Aз съм ДПС активист и се боря за победата на моята партия .Успяхме да завладеем половината икономика на България ,остава още малко.Победа,Пеевски,Победа

88

Анонимен

преди 10 години

За утре:1 от- катарзис на Сидеров;2 от- парламентарно порицание;3 от- реабилитация на Сидеров( и рехабилитация!);4 от- мачкане на герберизма( нещо по- така, пикантно).5 от- ще си почивате в тв студията, а не в гей баровете!

87

Анонимен

преди 10 години

До жекоА пък Станичев на Берия!!

86

Анонимен

преди 10 години

Ако ти се привиждаше, той щеше да е пенсиониран под полковник от пожарната...

85

Анонимен

преди 10 години

Не замунда, а фейсбука на герберистите е хакнат!!!

84

жеко

преди 10 години

На мен ли ми се привижда или БОЦЕ все повече заприличва на бай ТОШО.

83

Анонимен

преди 10 години

Тия дни като ти вземем още трима депутата пак викай, че сме некомпетентни и ти е безразлично, пък някой може и да ти повярва!)))

82

Българин

преди 10 години

Борисов, от теб искаме да чуем само за костинбродската печатница! Така и не успяхте да убедите българските избиратели, че нямате нищо общо с тези 350 000 бюлетини. Всичко друго са само обичайните ти измислици и лакърдии, за които не смяташ за нужно да предоставяш каквито и да е факти.

81

Христо БСП

преди 10 години

Бойко е пич и то не веднъж.На него му е безразлично, сега обикаля магазините за дрехи и търси пижама на райета .Всеки с проблемите си .

80

Ха-ха

преди 10 години

Пак лъже Борисов, но на кой му пука? Хората отдавна свикнаха с лъжите му, станаха им безразлични. Никой вече не му вярва.

79

муууу

преди 10 години

До zamundaхакната е главата ти

78

Дон Кольо

преди 10 години

А защо господин Борисов коментира от два дена ситуацията в БСП, като му е безразлично? И да му припомня, това не е БКП, която бившият премиер много обича, затова никога не я е напуснал, а БСП.

77

АДМИНИСТРАТОР 

преди 10 години

Ние от ДПС сме притеснени че ПАРТИЯ ГЕРБ ще ни сложи на мястото и за това се опитваме да опетним лицето Бойко Борисив с долни жалки компроматчета

76

anonimen

преди 10 години

няма да позволим на БСП и ДПС да съсипят всички важни за страната ни проекти и да крадат пари, така както крадоха при "Белене" и "Цанков камък", категоричен е Борисов.-ironiqta v tezi prikazki e 4e tova se otnasa sa6toto i za GERB

75

Борисов, изчезни!

преди 10 години

Гнус ме... Повръща ми се...На този ме е безразлично има ли България и българи...

74

void

преди 10 години

Не съм съгласен с Бойко Борисов по въпроса за Южен Поток. Когато се обявява конкурс за 3.5 милиарда евро един ден преди Коледа и този конкурс приключи на петия работен ден след Нова година, това за всеки един българин и на всеки един поне средно образован европеец може означава само едно - че в България правителството работи за прозрачност, честна конкуренция (цяла седмица е предостатъчно време за да се подготви документацията по проект за 3.5 млрд), и че нещата започват да се случват. Отново...

73

evgeni1234

преди 10 години

Мишо да си затвори устата,и да не се спекулира повече по този въпрос,следното: кандидатурата на Пеевски не бе от най-лошите,второ-не бе приета,трето-да не се спекулира в "минало време"! Мишо и Бойкото и Пърданов са от едно котило-айдуци !

72

Койй

преди 10 години

"Ръководството на БСП изпълнява решения, които се вземат другаде, то е в тежка зависимост". Решенията се вземат от един много тесен кръг посветени, даже ако щете и не от ръководството на БСП. Ръководството на БСП е в тежка зависимост - казвам думата съвсем ясно и убедено. Кой е този, който разпъва медиен чадър над председателя на БСП? Отговорът на този въпрос ще даде отговор на въпроса - кой направи злополучната номинация за шеф на ДАНС през лятото на миналата година"