7

pena124

преди 10 години

И в БСП-то се усетиха че Станишкаат действа в изцяло чужди интереси и след като съсипе държавата и те ще духат супата.....

6

ЛЮТА ЧУШКА

преди 10 години

Хора помнете,че в България нищо не е такова каквото изглежда.Може би кукловодите са решили,че Бареков и Сидеров са лоши инвестиции и залагат на някой по шлифован.Нищо не е случайно ,цирковете с Атака ,острата реакция на Бареков срещу Първанов.Само ДПС си трае тихо,тихо.

5

вижда се

преди 10 години

Принцовете и принцесите по наследство -Станишев ,Добрев ,Пирински ,Буруджиева ,Живкова и антуража им не дават писта на самосъздалите се Калфин ,Първанов ,Т. Дончева и пр. Не може сам да *** баницата .

4

Анонимен

преди 10 години

Прав е Калфата, че в БСП обслужва бизнеса, но пък хич не ми се вярва АБВ да направи нещо по-различно.

3

Анонимен

преди 10 години

Я, как се обърна палачинката, само преди седмица Мая Манолова самодоволно обясняваше за разпада на ГЕРБ, сега самодоволството й е само маска на яда и уплахата. За първи път монолитността на БСП, омертата на мафията, неразрушимостта поради икономически обвързаности е на път да се разруши. Макар да е крайно съмнително, че новата БСП ще е различна, че нали парите й са от същите олигархически структури.

2

SKYBET

преди 10 години

VSI4KI DYRJAVI KOITO E NIAMALO KOMUNIZYM POGLEDNETE KAK SA? DORI I V TEZI DETO BIAHA KOMUNISTI4ESKI VECHE SA MNOGO NAPRED DAVAM PRIEME POLOSHA, CHEHIA , A BULGARIA KOMUNIZMA NE SI E OTISHYL I ZATOVA SME NA POLSEDNO MIASTO I NA BEDNITE I PO ZLE SHTE STAVA

1

Салахадин

преди 10 години

Сериозно ли се преплитат бизнес интереси??Ай,стига бе!!!