61

+++++++++++++++

преди 10 години

Ей затова е целия цирк да дойде нискочелия триперлия - агент СЕДЕФА ГОЦЕ на бял кон.

60

Никола

преди 10 години

Хайде де събудете се лузърчетата на Кутев, почвайте да громите врага с партиен билет, ааааа разбрах, чакате сигнал от центъра и сега сте в небрано лозе, да не би пък това да се окаже шменти капели и да се извинявате после.

59

ПОМНИ и внимавай

преди 10 години

БСП+ДПС+АТАКА+ВМРО+АБВ+БАРЕКА= БКП/дс,кгб

58

Анонимен

преди 10 години

колко прекрасно би било ако на парламентарните избори бс*п и абв съберат по 3.9%!

57

eeee de

преди 10 години

А Стефан Данаилов да се разчекне ли?!!!

56

fes

преди 10 години

не издържа на напаните ни!

55

Почна се

преди 10 години

Интелигентните, почтени хора се махат от БСП. Слава богу за лявата идея.

54

gsh

преди 10 години

и аз бих дал оставка месец преди да ме уволнят - ей така за пушилката

53

_anonimen_

преди 10 години

и БСП, и Калфин ми правят положително впечатление напоследък ...за разлика от Герб например ... да не говорим за Атака

52

Dan

преди 10 години

Явно сивите кардинали в от БКП са си изчерпали идеите и няма какво друго да измислят ами подхващат старата тактика, "заспал като комунист събудил се като социалист" само ,че от 1990 г. до сега сменят имената на партиите и ги роят в зависимост от това кой е на власт и каква е опасността да им вземат кокала, както стана с Бойко, за царя и СДС не коментирам защото там си беше ето ви две кокалчета ама плячката си е наша не си и помисляйте...Какво да кажа, има още за крадене, ама дано им приседне!!!

51

Анонимен

преди 10 години

До vargТи не беше ли някакъв шуменски педофил.

50

Гражданин

преди 10 години

Този май не в ред. Заиграва се по гайдата на доносника Гоце, който предаде БСП-то и сега мисли, че народа ще го подкрепи. Пълен ***, а го мислих за почтен човек. Предателите никъде не ги обичат, за това и той ще отиде на бунището на историята. Бай-бай.

49

Анонимен

преди 10 години

Е Калфин си е ренгат,още като иде при Лупи! В БСП си го мразят по принцип!

48

varg

преди 10 години

И тоя искаше президент да става.

47

Мордекай

преди 10 години

*** от ГЕРП и БСП, обединявайте се срещу националистите!!Да им покажем, кой е шефа, нека ги смачкаме и убием всякакви надежди на гоите, които завинаги ще работят са нашата висока еврейско-турска цел!!!Всяка съпротива да се смачка, всеки факт изкривен, всяка лъжа множена, всички структури са в нашите ръце и обшеството е безсилн пред нас, истинските господари !!!!

46

bobo

преди 10 години

Боже,Боже,пази сляпо да прогледа!!!! И ...,сега накъде!!!??? Пак ли ще лъжите народа,колко сте велики!!! Господи.защо си толкова лош и не си вземеш вересиите!!??? Дано само Народа ни прогледне и види колко сте жалки и как за нищо,ама за нищо неставате!!! Жалки,комунисти или социалисти,все сте едно!!! Жалки смешници !! Приятен път към нищото!!!

45

Кутев

преди 10 години

До 44ДПС ако ще да излиза чист като капка от дълбоководен извор, ако българите гласуват няма никакъв шанс чисто математически да влезе в Парламента. ДПС е най-дълго управлявалата партия в България по брой дни 3581 (на второ място БСП 3195, НДСВ, СДС...)Това е срам и позор за България да остави Турция пряко да управлява държавата. На практика България бе превърната в турски вилает като освен в културно отношение, в икономическо отношение станахме васал на Турция. Защо да има бг домати, краст

44

Стършел

преди 10 години

Илияна Йотова най-сетне ще я повишат!

43

Кутев

преди 10 години

До 29А нямаше да има такива циркове ако като нормални хора не бяхме правили "мирна революция" навремето, а като други държави от соц. блока бяхме ги изритали тия челвени ***, а не да ги оставяме да признаят турска етническа партия и да я вкарат да управлява България, да приберат парите на хората чрез Луканов, Алфабанк и Първа частна, да овладеят ДАНС, прокуратурата и съда (и Конституционния, който призна ДПС навремето) и най-вече ако просто ходехме да гласуваме, а не да даваме на Турция да

42

анонимен

преди 10 години

отровено казано Калфин ми е по симпатичен от Станишев.Изразявам свое лично мнение без някога да съм членувал или гласувал за тази Партия.Абсолютно същото се отнася и за ГЕРБ.