13

Анонимен

преди 10 години

Е как не може? Нали сидерастите ни пазят от герб а бсп и дпс чуят ли герб и се усир*т. Волен е настолното цвете на гея и бея. Той ни пази от герб и му е позволено всичко, може дори да убива. С палка и пистолет в българския парламент е като с бомба в самолет ама ибрика е специален за управляващите.

12

Анонимен 1

преди 10 години

Одисей 1, обаче виждаш, че обществото е свирепо разделено, не съм решил още за кого ще гласувам при евентуални нови избори, независимо кога са....но, няма да е за реформаторите и ГЕРБ, трудно ще ти е да убедиш и много хора в България да гласуват за тях....

11

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Анализ а ла Кольо Колев,Кънчо и великия Андрей!Кои са великите личности на Атака-Деница, Чукалов, Меглена или Димов,а може би булдога? Боже опази.Всичките подскачат като малки палета на каракачанка

10

Анонимен

преди 10 години

Може, може, те са толкова нагли че случая сидеров е нищо с това което се извършва в момента. В България е най добре да си ***, да те пазят, политици, фондации,полиция и ти само да харчиш помощите откраднати от залъка на отрудения българин. На следващото преброяване ще се определя като ром но няма да дам гласа си на еничарите от бсп.

9

Анонимен

преди 10 години

Нормалните хора нямат представителство, няма за кого да се гласува и за това толкова много хора, мнозинството не гласуват. Тези по върховете никога няма да допуснат задължително гласуване и читави хора до управлението. Такива промени се постигат само по един начин с кръв. Държавите в ЕС пак така са достигнали до сегашното си положение, с кръв и то не толкова отдавана. Но както се вижда не за винаги и там корупцията си намира начин за връщане.

8

йхсалй

преди 10 години

атака вдига рейтинг

7

надя

преди 10 години

Коя е тази свинска глава, която грухти от снимката? Абе нямате ли по-читави физиономии като за съботния ден? Всякаква *** изпълзя от дупки и бърлоги, имайте милост към читателите си, плиййййз!

6

Революционер

преди 10 години

До АнонименДругото условие на Сидер Ага е да не му свалят имунитета и да гласуват "против", освен да му осигурят желаните пари и да го издигнат за президент.

5

Анонимен 1

преди 10 години

Mного излишен шум се вдига според мен, в крайна сметка Волен може да се оттегли, както се оттегли Доган и както в момента се оттегля Борисов и куп други лидери, партията му обаче вече е фактор, има хора в нея, които не са за подценяване...Аз преди си мислех: "Атака"- ми това е един човек, но не е така...

4

Анонимен

преди 10 години

БСП и ДПС са нищо без "Атака". За да задържат подкрепата на "Атака", те трябва да спазят 2 условия: Първото е да осигурят исканите пари на Сидеров, и второ да го издигнат за президент. Това иска той, иначе ще си оттегли подкрепата към тях, както го направи с ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 10 години

Не е вярно, правителството все още разчита на "Атака" и ще си проличи не само по това, че то не осъжда и порицава поведението на Сидеров, а също и по гласуването за свалянето на имунитета.

2

с

преди 10 години

Аз съм сигурен, че след като се осъди единственият политик от прехода,най-големия крадец, милиардер,ненормалник, който взе кинтите на ВЕИ-тата и размаха пръст на чужди монополи и техните лобисти,корумпирани политици,този предател на целия народ, който гласува за него,милиони хора, Сидеров,нещата в България ще се оправят, стандарт ще се вдигне и ще сме отново достойна нация !!Мале колко го мразя Сидеров,малеееееееееееее, дано да го осъдят !!!!!

1

Манго

преди 10 години

Добро утро и тоя се сетил.