37

az-

преди 10 години

До Кмета Тотев"Те имат застраховки на двойно повече отколкото струват !Ха, кой ще се сети за резултата ?"Да, ама застраховките са при ортаците на Тиквата, та се съмнявам да видят нещо от тях :). Както се казва Тиквата дал, Тиквата взел

36

Iwan

преди 10 години

Не разбират ли тези политици, че вече сме доста чувсвителни към техните своеволия и в едно семейство е добре да има един човек на важна длъжност. Всичко друго мирише на корупция, дори да не е така.

35

az-

преди 10 години

Абе не ми звучи като някой много да го е страх от тиквениците, а повече ми прилича на взети пари и несвършена работа. Те тия дето ги е страх коли не палят. Ще видим - ако върнат парите може следващата стъпка да не се предприеме, но ако не ги върнат знае ли човек, днес драснали клечката на колите, утре ....

34

Анонимен

преди 10 години

Йорданов е втори мандат депутат от ГЕРБ.??И той от закуске е спестил човека за 3 коли, а може и да са от тъщата

33

Анонимен

преди 10 години

Ех, че новина- не съм се натъжавал(ще ме баннат ако пиша че се радвам) така даже на пожеланията ми за Нова година. Я да видим сега ако се наместят да чакат автобус на спирките дали няма да им се зарадват хората... Светльо Витков като си паркира колелото пред МОЛа и намира лепенки с телефони на блондинки- има разлика нали?!

32

Стоян

преди 10 години

Не пребързвайте и да карате от глата за краката.Първо Костов, след него другите.А не Костов и Герб.

31

Анонимен

преди 10 години

Защото няма за какво да са в затвора.

30

Анонимен

преди 10 години

Цацаров защо тия от Герб не са в затвора,костов също?

29

_anonimen_

преди 10 години

голям проблем НА ВСИЧКИ партии е, че вместо да търсят почтени хора по места ... търсят се хора с пари.И тъй като в БГ хората с пари са селски мутри - такива са им и представителите по места.

28

Анонимен

преди 10 години

Отново живеем в мутренски времена!

27

Pich

преди 10 години

До АнонименNishto ne si razbral za za sistemata

26

..

преди 10 години

Какъв му е бизнеса?

25

factotum

преди 10 години

Сидеров е 100%.

24

Анонимен

преди 10 години

Ммдаа! Политиците не могат или може би не искат да проумеят, че с взимането на пари под масата и купувайки си с тях 2 джипа, лишават 100 други да си купят.А най-вероятно разсъждават ето така:"Я не сакам на мене да ми е добре, сакам на Вуте да му е зле", като Вуте олицетворява целия народ.

23

Кмета Тотев

преди 10 години

Те имат застраховки на двойно повече отколкото струват !Ха, кой ще се сети за резултата ?

22

МРАВКА

преди 10 години

ГОСПОДА ОТ Г.Е.Р.Б.,ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНО НИКОИ НЕ ГИ ЗАСТРАШАВА.ЗАСТРАШАВАТЕ ГИ ВИЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ КОИТО СТЕ НА ВЛАСТ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 24Г. ВИЕ ГОСПОДА НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЦИ .А АЗ КАЗВАМ ПРЕСТЪПНИЦИ СТЕ ОСНОВНАТА ЗАПЛАХА ЗА ЦЯЛОСТА НА БЪЛГАРИЯ И ЖИВОТА НА НАРОДА ЗА КОГОТО НА ДУМИ СТЕ МНОГО ЗАГРИЖАНИ.ДОБРЕ СА ВИ ЗАПАЛИЛИ И ВСИЧКИ ДА ГОРИТЕ В АДА ДЕТО СЪСИПАНТЕ ЖИВОТА НА СЕДЕМ МИЛИОНА БЪЛГАРИ.

21

bradax

преди 10 години

Как така "ИзгорЯха" новинари! Откъде ги изкопавате тези репортери?

20

Истината

преди 10 години

Изгорели са 2 от джиповете на семейство на депутат от Герб и общинска съветничка от Герб! Семейството притежава общо 4 джипа и 2 леки автомобила като стойността на МПС-тата общо е 400 000 лв. Бедни Гербаджии гласували за тази крадлива хунта,как се чувствате като едвам си плащате храната и отоплението? Но народа вече почна саморазправата с тази клика опоскала страната като термит,след като прокуратурата нехае!

19

Анонимен

преди 10 години

Джипове Мерцедес и Тойота ... Аз пък си помислих, че са Москвич 408 и Жигула, пък то някакви си евтини джипчета .Ами като са във власта и са бедняци, затова си купуват джипове !

18

Mata Hari

преди 10 години

Izgoriha dve koli na deputat ot GERB..***, Siderov se zakani i ATAKA veche e v deistvie...ako BSP/DPS ne go podkrepjat za imuniteta, shte gorjat i tehnite koli....stava interesno..povjarvaite mi.