42

Гладници

преди 10 години

Търсим съюзници и общ политически консенсус към кокала!

41

Десен избирател

преди 10 години

Не бих подкрепил коалиция с ГЕРБ за нищо на света, склонен съм да подкрепя коалиция с всяка друга партия!!!

40

Гнусни лигльовци

преди 10 години

Никой седесар (истински) няма да прости заиграването с Бойко. Било то преди, когато Костов срамежливо (чрез шофьора си) МУ носеше китки, било то сега, за да влязат няколко лица в парламнента ( и евро).Стягайте се, пригответе сакове на Бойко за бутонките, по един сак за тенис-ракетата и по малко вазелин и слагайте наколенките. Но се опасявам, че ще останете само с мерака си.

39

Бай Ганьo

преди 10 години

До BlaBlaBlaaa На много хора им е виновен Костов - пусти държавни предприятия - работа за 2ма се върши от 20, закъсняваш, тръгваш по-рано, час-маг, крадеш колкото и каквото искаш - и никой не те закача, а заплатката си върви... готованковците които ги устройваше това - никога няма да му простят че им секна келепира...

38

Анонимен

преди 10 години

Реформаторския блок удобно се покланя и се навежда пред надървените гербаджи-башии! Десните вече са обикновени жрици на свободната платена любов, правят и прИмоция за кефа на бойковците!

37

Ф3000

преди 10 години

До BlaBlaBlaaaПросТ се пише с "Т"...дори си неграмотен !!! Поне от ДСБ да си избират и плащат на грамотни хейтъри за да спамят из виртуалното пространство!И отново НЯМА да промените мнението на хората, че ДСБ сте крадци и съдбата ви е да ви изхвърлим от България!!!

36

Анонимен

преди 10 години

Народът ги изгони, те ВЕЛИКИ ДЕПУТАТИ искали да стават. Абе, деформирани и оскотели ГРАНДОМАНИ, спрете да обикаляте парламента и си намерете работа, подходяща за деформираните ви мозъци. Преучредяване на държавата ?????

35

фалафел

преди 10 години

Това им е програмата максимум на Реформаторите.С тази мечта лягат с нея стават.

34

BlaBlaBlaaa

преди 10 години

Нормалните хора в цял свят са десни. Лявото като цяло е жестоко сбъркано- един работи и храни по девет лентяи баси социалното.

33

Важно е !

преди 10 години

"Не е важно ще има ли коалиция ГЕРБ-Реформатори"За мен е важно. И за вас от РБ е важно. Ако има коалиция с ГЕРБ, няма да ви дам гласа си, а така ще направи и цялото ми семейство. Важно е и за много други хора подкрепящи старата десница. Този Московски не разбира ли, че така убива десницата и я прави слугиня на една дива мутра с основно образование и една прочетена книга? Или вече са му обещали поста министър? А може и горкото детенце да плачка, че Костов избра друг да ръководи ДСБ ?

32

избиратека

преди 10 години

"...че оставката не е цел, която да доведе обратно някакво мнозинство на ГЕРБ.."А какво иска ББ,бе Москов?Видя се,че той не може да направи едно смислено предложение като шеф на опозицията.ББ иска да е начело на д-вата и не се интересува как това ще стане.Важен е крайният резултат.Приемайки мутрите за съюзници и вие ставате като тях.Затова БСП и ДПС ще продължават да управляват д-вата.Срещу себе си имат подобие на "десни хора",които се съгласиха да се присламчат към опростаченото БСП.Честито!

31

Анонимен

преди 10 години

А ЩЕХ ДА ЗАБРАВИМ, КВИ СА ДЕСНИТЕ В БАЛГАРИЯ, НЕЗНАМ, Е ИМА ТАМ 100-200 РЕСТИТУТЧЕТА, ЕМИ ТВА СА, БАСИ ПРОЛЕТАРИАТА, 100% НА ЗАПЛАТА, СОБСТВЕНИКА ГО Е НАВРЕЛ НА КУЧЕТО У АСПУХА , А ТОЙ СА ДЪРВИ, ЧЕ БИЛ ДЕСЕН, БАСИ ***

30

BlaBlaBlaaa

преди 10 години

До Ф3000О, колко си прос. Още един ***, на който Костов му е виновен за всичко.

29

Анонимен

преди 10 години

САМО НЕ МОЕМ РАЗБЕРЕМ СЛЕД РЕФОРМАТОРИТЕ,ШОТО СА ЧАО ОТСЕКАДЕ, КВИ ДРУГИ *** ША СА ПРОБВАТ, ТРЕБЕ ДА НЕ ОСТАНАХА

28

Ф3000

преди 10 години

До ф-1Кви симпатизанти на ДСБ бе,...само работещите в централата на партийката ви и, евентуално семействата ви - това сте ДСБ. Крадци и мошенници!ЗА КостOFF важи - не ДАЛИ, а КОГА ще влезне в затвора! НЯМА ДА СЕ СПАСИ, СПОКО - ДИШАЙТЕ :)

27

BlaBlaBlaaa

преди 10 години

Обединение на десните сили единствено може да свали от власт комунотурската ***, която ни управлява в момента. колкото по скоро толкова по добре. Останат ли на власт тези 4 години, два пъти по толкова време ще е необходимо само, за да се върнем в изходна позиция.

26

демократ

преди 10 години

Какви общи действия ще търсите с мутрите?От какви грешки се е поучил Москов?Дали си спомня когато ББ беше избран за кмет колко точно определи тогава мутренската му същност.После забрави за нея.ББ ги обиждаше през цялото си управление,повтаряше как ги е бил,че искали постове и като не им дал спрели да го подкрепят и пр.Вместо да се определят ДСБ като алтернатива на очалгарването,опростачването на политиката и загубване на посоката на развитие на д-вата и да печелят гласове,приседнаха на ББ.СРАМ

25

ф-1

преди 10 години

НИКОГА симпатизантите на ДСБ няма да гласуваме за коалиция, в която участват мутрите на ГЕРБ!РБ да внимават какви хора избират в ръководството и какви са им убежденията.НИКОГА няма да гласуваме за безпринципни хора със склонност за договорки с доказани престъпници!!!

24

Анонимен

преди 10 години

йовчев нищо нети верваме,тиси най мизерният министър на мвр и най големият бандит.Защото пазиш яко мафията в парламента дето крадне сиромащията с милиярди.Ако си истински Българин щеше да обърнеш полицията срещо тройната,но тиси платен *** никога няма да станеш хубав на народа,съдбата тие не ясна за напред както още няколко хрантутници готовери грабители.Вие трябва дасе притеснявате за бъдещето си.

23

Анонимен

преди 10 години

Реформаторският блок търси съюзници.Еми кой сте вие дами и господа от реформаторският блок,нито сте доказани нито някои ви познава,така че на какво се надявате,и даве познава някои вие сте дезертирали от някоя партия.А оригинала е най важен,вие сте втора ръка хора.И на това оджоре търсите някои дави подаде ръка,и то лично от гн Борисов търсите помощ,в момента сте много жалки,и от ден на ден изпадате в смешно положение,хоръта виждат колко сте лакоми и се стремите дасе докопате по близо до кокала.