10

Черен Петър

преди 10 години

до 9Ама да го пържат на 110 Волта, за по-дълго...

9

Болярин

преди 10 години

Моралът и добродетелта в обществото деградира тотално последните години.Разбира се за това вината не е еднозначна.Виновни са медиите с непрекъснатите репортажи за убийства,грабежи,рекети,...не само срещу граждани а и срещу държавата!Виновни са политиците с непрекъснатите явни борби за надмощие в борбата за ограбване на обществения капитал!Как да ни възпита днешния ден,като статуса "стандарт на живот" се олицетворява с далавера!Добрия пример не е на първа страница,добрия пример е с малки букви!

8

Анонимен

преди 10 години

До Черен ПетърНе ми давай за пример Китай и Северна Корея.Там и ти можеш да цъфнеш на стадиона след някой ДОНОС.Дай за пример Тексас,USA!Там убийците ги пържат на стола.

7

Черен Петър

преди 10 години

И какво е заслуженото, което убиецът трябва да получи?След години ще се появи някой Марин да го помилва или ще сменят закона както за Ванко 1.А друго си е в Китай и Северна Корея - на стадиона...

6

Салахадин

преди 10 години

Гаджето боксьор било.Ако беше асистент в БАН,надали щеше да има такъв край!!Ей ви мъже ,ей ви голяма и пламенна любов!!

5

американецо

преди 10 години

Бог а я прости! Да почива в мир! А убиеца ще го пуснат и делото ще е висящо, просто Цацаров има по-важни неща да прави, като например да брои костинбродските бюлетини!

4

АМИ ............... ДА, МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ съдеН УБИЕЦА. НЕ Е СИГУРНО !

3

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 10 години

АМИ ............... ДА, МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА БЪДЕН УБИЕЦА. НЕ Е СИГУРНО ! ВСЕ ПАК , НЕКА НИКАК НЕ ЗАБРАВЯМЕ ДОРИ И ЗА СЕКУНДИ, ЧЕ БОГАТИТЕ *** ЯКО СЕ ЗАНИМАВАТ С ПРОСТИТУЦИЯ НАЛИ СЕ СЕЩАШ, ЧЕ МНОГО МОМИЧЕТА СА ДОСТА БИТИ ? КАТО ТИ КАЗВАМ ДОСТА - РАЗБИРАЙ СЧУПВАНЕ НА ЗЪБИ, РЕБРА, ПРЪСТИ И Т.Н. НА МНОГО ОТ СУТЕНЬОРСКИТЕ СЕМЕЙСТВА - ТОЧНО ДЪЩЕРИТЕ ИМ ИЗНАМИРВАТ БЪДЕЩИТЕ ПРОСТИТУТКИТЕ, ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ С УМЕЛА ХИТРОСТ НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНО ТОЧНО ТАЗИ *** - ДЪЩЕРЯ ИМ - ДА ГИ Е ИЗНАМИРВАЛА.

2

С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ

преди 10 години

*** Е ДОСТА КРАСИВА !

1

Анонимен

преди 10 години

Пак спите, Вчера.бг ! Иван Костадинов се казва, даже и снимките му обиколиха интернет вече. Мир на праха на момичето и нека извършителя си получи заслуженото !