17

Темерут

преди 10 години

Не е слаб актьор бате ви Ламбо! Защо всички го знаят само с ролята му в "На всеки километър"? Голямата му роля е в Борис I! Страхотна роля прави в този филм! Дано се излекува човека!

16

deeexpus

преди 10 години

Тези хора с агресивните коментари дали наистина мислят това което пишат? Ако е така, големия проблем на Бг е не друго, а тежката злоба и простотия отвсякъде. А бе, пичове, ако се гътне тоя човек, ще живеете по-добре ли? По-щастливо, по-спокойно, щото една "гад, която е грабила" я няма. Да се храниш от личното нещастие на другите е като вампирско смучене на кръв. И затова нормалните млади хора си бият камшика.

15

diavolcheto

преди 10 години

Ще се справиш, Човек! Ще се справиш! Защото си от малкото, които стават! Защото си нужен!

14

Анонимен

преди 10 години

Аз ако напиша какво му пожелавам, ще ми изтрият коментара, както изтриха вече половината коментари...

13

марин

преди 10 години

Пожелавам му скорошно оздравяване и никога повече да няма подобни проблеми.

12

антикомунистка

преди 10 години

Чета коментарите и се убеждавам в това:"Не народ, а ***!" Оздравявай Ламбо, с теб сме!

11

Робин Худ

преди 10 години

Трябва да си много зъл , завистлив и ***, за да пишеш такива гнусни коментари по адрес на един достоен и талантлив българин пък и за който и да е болен човек. Всичкото причинено зло се връща като бумеранг към този който го изпраща.Не трябва дори и да помисляме такива неща , даже и за хора , които не одобряваме по някаква причина.Слава БОГУ, ЧЕ ТАКИВА ХОРА СА МАЛЪК ПРОЦЕНТ ОТ БЪЛГАРИТЕ.

10

искрено

преди 10 години

Това не го пожелавам и на врага си колкото и да не го харесвам .Оздравявай бързо за да ти се радват хората които те обичат.Успех в нелеката борба за здраве.

9

жоро

преди 10 години

Според мен от всички така наречени заслужили артисти на НРБ това е най-слабият актьор.Във всичките му филми играе главни роли и това го направи много известен и обичан от народа. Не знам дали ще е така ако го видим в някоя второстепенна роля.Артисти като Георги Русев,Тодор Колев,Калоянчев,Парцалев и др. могат само с една реплика в даден филм да станат по-забележими дори от главния герой.Въпреки това дано да се оправи и се радва на още много години живот и да радва своите почитатели!!!! Успех!!!

8

О партио любима!

преди 10 години

На този ли партията му беше дала титлата "професор" и същата тази партия го направи министър на културата, а той не можеше да пише и чете?

7

бъди жив и здрав

преди 10 години

Ламбо, бъди жив и здрав! Ти ще победиш болестта си! А тези, които не те харесват, никога няма да могат да победят глупостта си!

6

Анонимен

преди 10 години

Неприятно е да ти припомнят, че си пътник Всички сме пътници. Bсички сме пътници в океана на живота. Bсички сме пътници на този свят и най-доброто, което можем да намерим по време на нашето пътуване, е честен чoвeк - приятел. Ako cи го намерил, нe cи живял напpaзнo. Ako cи дaл oт ceбe cи, нe cи живял напpaзнo.

5

До Тодор Христов

преди 10 години

И защо на народа трябва да му е мъчно за някой който цял живот е грабил народа си и го е довел до просешка тояга? Знаеш ли този Ламбо как цял живот все на привилегии е карал, че чак и минисътр го направиха, а той не може да пише и чете правилно, защо на народа трябва да му е мъчно за палачите му???

4

до Az

преди 10 години

До 6ти Аz нека това което им пожелаваш да ти се върне тройно, а иначе народа е прав да се радва или се разходи до някоя онкология и виж обикновените хорица как ги третират и как няма лекарства и на никой не му пука.

3

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 10 години

ИЗУМЕН СЪМ ОТ КОМЕНТАРИТЕ И СЪМ УЧУДЕН ЧЕ ТЕЗИ ,,ХОРА'' АКО СИ МИСЛЯТ ЧЕ НА ТЯХ НИКОГА НЯМА ДА ИМ СЕ СЛУЧИ НЕЩО ПОДОБНО? ХОРА ЛИ СМЕ ИЛИ СКОТОВЕ? СПОРЕД 4 ОТ 5-ТЕ КОМЕНТАРА ПРЕДИ МОЯТ ПОЧВАМ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ЧЕ МАЙ СМЕ ВТОРОТО!

2

Az

преди 10 години

Поздрави на всички уникати 1,2,5. Нека Новата година ви донесе подобни "радости"! Няма такива *** като вас.

1

Колко

преди 10 години

злоба има в тая България.....Злоба плюс простотия....Нещастие!