20

Анонимен

преди 10 години

Хах, нормално, точно пък Англия ми е в дъното на класацията за евентуални места за емиграция, редом с Индия примерно, не че напоследък има особена разлика между двете откъм население...Фараж примерно е един чистокръвен англичанин! "Прекрасното" време, начин на живот, характер и манталитет на британците също не са фактори, които да ме карат да хвана първия самолет на там. Имам колежка англичанка на 40-на години, която е зарязала бизнеса си в Лондон, за да дойде да живее в България и тук й се стру

19

Черен Петър

преди 10 години

Абе тия британци кога ще се научат да не се напиват от 3 бири и да скачат от терасите на хотелите в Слънчев бряг?

18

публика

преди 10 години

----Съдията---Елтън Джон!!!

17

vesko02

преди 10 години

Чакайте малко да изтрезнеем.

16

Бай Вичо

преди 10 години

Фараж----Употребяваната българска дума е ФАРАШ/лопата/!Явно английската лопата не си е сверила часовника!Или още изпитото уиски и е шчупило дръжката! *** пияна английска ***!!!

15

joro

преди 10 години

ne 4akaite bulgari na leti6tata,te nqmat pari za samoleten bilet.4akaite na avtogarite.

14

Анонимен

преди 10 години

чакайте да се постопли малко да може да се спи на открито и тогава пак ще си говорим

13

хм

преди 10 години

С изпразнените джобове покрай Новата година, така ще тръгнат бързо и българи и румънци за Англия-стой, та гледай!

12

Часовника

преди 10 години

Изводите са прибързани-естествено,че никой няма да тръгне на 1 януари за където и да било!Но истината е,че много хора се стягат да ходят в чужбина и по-точно в Англия-само на мен са се обадили 4 човека,че отиват там,но след януари.Отделно не малка част от живеещите там ще заведът поне по един човек в Англия,така,че страховете им не са никак напразни!Вярно е,че тези които са най-голяма напаст за всички където и да било са ... ***!Те ходят единствено за да крадат-затова не ни искат!

11

qwerty11

преди 10 години

е и ква стана тя бе другарю Фараж колко българи и румънци преброи вчера на летища и гари бе или още не си изтрезнял......бах мааму

10

Иван Пешев

преди 10 години

Извини се бе, Фарадж.

9

Анонимен

преди 10 години

Тези англичани много са си повярвали. Те се по-големи *** и пияници от всички народи, взети заедно. Ужасни са... Като бях в Лондон, не видях нито един бял да работи - само араби и индийци. Изглежда местните само пият по пъбовете и ходят по мачове.

8

bashkircho

преди 10 години

Kakto se kazva "Karma is bitch" :D edno vreme biahte golemi priateli s osmanskata imperia nali :D

7

Анонимен

преди 10 години

DA IM EVA MAIKATA NA GADNITE INGILIZI.

6

ВG-GB

преди 10 години

Дженталмените трябва да са наясно ,че не Българите и Румънците са заплаха за тях,ациганите идващи от тези две държави.

5

манго

преди 10 години

те да не са луди аишето в това време не ще да пътува, на пролет ще ви налазим.

4

Debora1

преди 10 години

*** poluchavat pomoshti i ot Anglia i ot Balgaria. Grajdanstvoto i jitelstvoto sa dve razlichni neshta. Grajdanstvata mogat da sa 2 dori i 3, no jitelstvoto e samo edno - tam kadeto jiveesh i plashtash osigurovkite si.Na praktika se okazva, che i balgarskite i angliiski zakonotvorci sa po-prosti ot ***.Lipsata na edinna komputarna sistema e problem na zakona i kef za narushitelite mu.

3

Анонимен

преди 10 години

Ингилизитеее , чекайте бе брачеди ......само веднъж да изтрезнеем и идваме бе ...споко

2

Салахадин

преди 10 години

Mисля ,че има недостатъчна разяснителна кампания за ***..,пардон ромите.Трябва да и се обясни за възможностите и количествата помощи на Острова.Зайците там даже по градинките се разхождат.Зимаш и си береш.Българските власти никак не помагат за образоването и разясняването,по тези въпроси.Земете се в ръце!!

1

Манго 1

преди 10 години

Аааа Асане тука си в грешка, Банго Васил се празнува на 14 януари. Обикновено на 13 се сабира родата и 2 - 3 дни ядене и пиене......