62

ШОУЗРИТЕЛ

преди 10 години

Мачкай Серго мутрата!Къде е тръгнал тоя грухтящ ритнитопковец!Тоя незнаел ли е че татко ти е обучавал терористите от черния септември дето изтребиха сумати еврейски спортисти на Олимпиядата в Мюнхен!...........Шоуто още не е започнало!

61

СИТСКИ ЛОРД

преди 10 години

Оцеола е на Майн Рид, Ловецът на елени е филм с Роберт де Ниро, Кристофар Уолкън. Кълна се в живота на майка ми, че не съм ползвал гугъл, ако има книга по Deer Hunter, не съм я чел :). Ти се закълни, че не си ползвал гугъл :P. На мацето книгите са 3 тома, по 600-800 страници на том, по спомен бяха жълта, зелена и още един цвят. Карл Май книгата е по-голям формат от нормалния (първо издание). Наздраве :)

60

Анонимен

преди 10 години

Намаляването на тока е популизъм, а увеличаването му годишно с 10-13% е олигархизъм.

59

евлоги

преди 10 години

е мама му стара омръзна ми от този *** Бойко тъпата тиква .три години и половина той и неговите бандити от ГЕРБ извършиха геноцид над нас Българите, хора се палиха, умираха от глад опапа фиска рекетираше бизнеса превърна държавата в полицейска ,и сега тази пу.ка да дава съвети е наглост .абе няма ли прокуратура да го тикне в панделата.фен съм на ВМРО и имам право да кажа че дори и Орешарски и министрите му са по читави от тиквата .тези идиощини да ги говори на ранобудните *** не на нас.

58

haha

преди 10 години

Аз пък искам да ми увеличат доходите ,а не да ми намалят цената на тока с 5 лв на месец.Само БОЙКО БОРИСОВ!!!!!!

57

Анонимен

преди 10 години

Борисов е най-полезния политик за България на 21-ви век...

56

до 666

преди 10 години

***...

55

Б Б

преди 10 години

До СИТСКИ ЛОРДЕдната е на Лизелоте Велскопф-Хенриха другата на Карл МайЯ ти ми кажи разликата между "Оцеола" и "Ловеца на елени"?

54

666

преди 10 години

ЕЙ ХОРА И ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ ЗМИЯТА КОГАТО УМИРА НАЙ МНОГО ХАПЕ.............

53

Анонимен

преди 10 години

Безплатно е в Северна Корея Куба, премести се да живееш там.

52

Гойко Митич

преди 10 години

Не е популизъм,много по лошо е копуване у подкупване на простолюдието с нашите собствени пари.Навремето беше с капачки за буркани .

51

Анонимен

преди 10 години

Като е бита карта, защо го коментираш?

50

АТАКА+ВМРО

преди 10 години

Добре бе Мутро,след като цената на тока не зависи от правителствата,как ще обясниш,че има страни в които токът ,газта и водата са БЕЗПЛАТНИ.За справка-Тюркменистан.Как ще обясниш,че има страни в които здравеопазването е напълно безплатно?За справка-Русия,Израели и др.Всичко зависи от правителството пич,и това колко патриоти са политиците на една страна...

49

ГАЙ ЮЛИЙ

преди 10 години

ЕЙ СЕЛЯНИН МРЪСЕН ДОЛНА ТВАР НЕ СЕ БЪРКАЙ ВЕЧЕ ТИ ОТ ЕДНА ГОДИНА СИ БИТА КАРТА

48

Анонимен

преди 10 години

Токът в България никога не е бил скъпза да се намалява в момента. На разни нищожни намаления от по 5-6 лева могат да се радват само неудачници, които за нищо не стават. Токът и 20 лв на месец дае такива пак няма да имат пари да го платят.

47

Анонимен

преди 10 години

ПСИХОПАТА СТРАНДЖАТА се е завърнал от почивка в Карлуково !

46

ГЕРБер

преди 10 години

Гледам масово тук стотици оплювате моята партия ПП.Герб. Плюйте,плюйте,още малко ви остана гладно простолюдие. Евалла на Г-н Борисов че за 4 години ви вдигна ел.енергията с 60 %. Но ще поправим грешката си,следващия ни мандат ще ви доизморим от глад и студ. Това заслужавате,ще редуцираме населението на страната,нарича се естествен подбор!

45

прозрял истината

преди 10 години

БСП ни ограбва.......Как ли- ами като намали тока с 10 процента който Герб увеличаваше с по 13 процента без ДДС 4 години.....БСП ни ограбва....Как ли - ами като решиха да индексират пенсиите за Коледа които Герб бе замразил 4 години....БСП ни ограбва....Как ли- като решиха да вдигнат и енергийните помощи и детските....С 2 думи- БСП ни ограбва а Герб ни направи Европейски богаташи....

44

Минувач

преди 10 години

След 3 дни новите ни благодетели ще ме направят щастлив и още по-заможен! Със всеки кВч през нощта ще печеля цели 1.1 ст, а през деня ми се трупат по 0.2 ст!!! Мисля на първо време да си взема нова кола или да си купя чорапи.

43

Анонимен

преди 10 години

Ех мутро, мутро, друго си е асфалта - далавери, пари бол, самолети, милиони по разни острови ...Я си яж филията с мас и си сади картофи !