49

Beta

преди 10 години

Джигитите пак недоволстват. Свикнахте да си карата както искате, да пиете и да карата, да газите и да не влизате в затвора. Вие джигитите сте помията на обществото - нагли, нахални, смръдливи, грозни и намръщени. Сеете смърт и мъка... Ще си плаtите *** долни!!!Днес едно джигитче мина на червено и щеше да ме блъсне. Записах му номера и след нова година отивам в КАТ да съобщя за него.Смърт на джигитите!!!!!!!!

48

Дядо Петър

преди 10 години

Пълен ***!Първата разцепена на две кола, която съм видял, беше един Москвич, блъснал се в железен стълб на моста за Дървеница.Двама излизат от Парк хотела посред нощ, а един с колата ги качва да ги закара.След по-малко от 500 метра се бухва в стълба. И тримата мортус.Кога да разберат, че е пиян, кога да слезат, кога да алармирт милицията?

47

Анонимен

преди 10 години

С тази статия поздравявам всички фенове на БСП, ДПС, Атака, ГЕРБ и останалите измислени партии от кукловодите! Не са виновни комунистите! Те просто са си такива каквито са! Вече си мисля, че българския народ си е генетичен мазохист или абсолютни ***! Вижте какви случайни *** ви управляват! Благодарение на вас!!!!Не мога да ви разбера българи.. не искате ли да сте богати, да карате хубави коли, да почивате на острови,да живеете в уредена страна,да има правосъдие? Защо си го причинявате?

46

някой си.

преди 10 години

Скоро по радиото препоръки даваше за велоалеите някаква дама от някаква комисия която с гордост заяви че неможе да кара колело но това не и пречело да дава препоръки.Е такива и сега дават идеи от които неразбират.През Белград минава булевард като Цариградско шосе но там спирките са в локалното платно.Тук сложиха някакви колчета дето и моторист не могат да спрът.Но при нас е важно да има виновен никой не мисли как да се избегнат инцидентите.Важното е тези в комисиите да си вземат парите.

45

az-

преди 10 години

Рекетът продължава!Повече измислени нарушения, повече и по-високи санкции - резултат по-голяма корупция.Браво, явно тия огладняват все повече. Дано се задавят

44

Анонимен

преди 10 години

Циганистан- държава на ***..милиционери и глоби.тоя *** разчита да си пълни бюджета за сметка на всевъзможни измислени данъци и глоби...нищо не работи и не се произвежда..обаче вече е дошъл момента че хората нямат пари за подобни глупости и *** най късно догодина ще е пълен фалит.

43

Анонимен

преди 10 години

Терористичната АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННА - комунистическа ***! Пише "закони"!? Съществуваме на територия, управлявана от еврейски съюз и брюксел!Комунист/милиционерите ни тъпчат и унищожават, вече 70 години! Те са извън всякакви закони!Целия замисъл и смисъл на поредните идиотщини, сътворени в "закон",имат за цел - тормоз и грабеж на пари! НИЩО ДРУГО!Освен тях - трябва да искаме закриване на тази престъпна/рекетьорска структура - КАТ!Стига вече!Аман от комунисти и робство!Законите са за робите!

42

Възмутен гражданин

преди 10 години

Да променят Избирателния кодекс не се досетиха, но пък ще промЕнят какво ли не друго по най-безсмисления начин, само и само да се задържат на власт и да осигурят щастливо бъдеще на своите внуци, но не и на нашите.

41

Черен Петър

преди 10 години

Катаджиите продължават да правят засади, скрити зад храсти. Вместо да стоят на видно място за превенция те дебнат само да хванат някой в нарушение.А уж това вече нямаше да е така.А тия депутати, дето се мъчат да пишат новия пътен закон и бълват бисери след бисери да се разходят до Букурещ в съседна Румъния, за да видят разликата между милиционер и полицай.

40

Анонимен

преди 10 години

Въпрос- кога ще оправят пътищата?!Всичко друго е популизъм.И да престанат да дават на пешеходците права по платното ,защото колите спират по законите на физиката, а но според кривото краче на пешеходците

39

Анонимен

преди 10 години

А КОРУМПИРАНИТЕ полицаи, които просят по улиците? Тях какво ще ги правим?

38

kzl

преди 10 години

Абе, вместо с глупости да се занимават тия некадърни хрантутници и крадци, що не вземат да предприемат мерки срещу всички долни корумпирани ченгета по улиците. В този случай по може да има ефект.

37

МИСЛЕЩ ШОФЬОР

преди 10 години

Народните представители знаят ли какво се случва когато, пази Боже, се спука предна гума? А на двулентов път с 80-90? И какво, колата ако изхвърчи от пътя, вместо да се радваш, че си останал жив, ще ходиш на изпит по кормуване, така ли?

36

Иванов

преди 10 години

Първо, не забелязахте ли, че нововъведенията се изразяват само в ограничения, забрани и глоби? Никъде и дума не е спомената за най-важното - ПРЕВЕНЦИЯТА НА НАРУШЕНИЯ и евентуални политики в тази насока.Второ, не ви ли прави впечатление впечатляващата активност на Татяна Буруджиева в писането на новия закон? А тя е философ по образование!Избрахте си БСП - ето, сега ще ядете дървото. Милицията ще бъде всичко, а вие - нищо.

35

Анонимен

преди 10 години

*** са пълни ***

34

Анонимен

преди 10 години

според мен не е лошо да се приеме и като е паркиран автомобила да му светят фаровете..даже и на дълги светлини..за по голяма безопастност..не зная какъв *** трябва да си ,че да измисляш толкоз кухи закони! а глоба дупка ще има ли? а затвор за крадлив депутат ще има ли?

33

Анонимен

преди 10 години

колегата 40 е много прав. във всяко такси трябва да се инсталира дрегер и преди качване в колата, шофьорът трябва да духа силно 10 сецунди, хахаахах. пълен цирк.това сигурно е измислено от поредната калинка малинка.

32

...

преди 10 години

А когато се кача при някой трябва ли да си нося дрегер? Отново недомислен закон. Как да преценим дали и колко е пил ? Това е субективно.А как да направят позволените промили 0.1 като по закон уреда може да даде толкова отклонение? Лесно е да се иска

31

ЕС е чума

преди 10 години

Само мрънкачи!!!!!Аз искам единствено адекватни и строги закони,които обаче да важат за всички!!!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Тоест всичко е направено да ти вземат парите и да не свършат никаква работа.Както обикновено.