168

are_kulata

преди 10 години

До Анонимен 139Е как рещи, че съм за БСП, при все, че ги критикувам бе ?Ей вие сините *** сте сред най-деградиралите пяници, честно.В България има една партия и това е АТАКА, останаоло са политически метастази на БКП.

167

Ванчо Михайлов

преди 10 години

Не виждам защо червените бабички така настръхнаха. Дали ще е Дядото (само за тях!) или Дядо Мраз все си е болшевишка направа, както и да го погледнеш. Пък и човекът приживе се е отрекъл от българското си име и род и се е заявил като македонски славянин! Тъй че какво и кого защитавате, другари матросовци? Хайде по-добре го харизвайте на родоотстъпниците край Вардар и даже можете да им харижете грозното паметниче за Скопскиот Дисниленд ... Че да мирнем най-накрая от вас и вашите дедовци!

166

Анонимен

преди 10 години

До ДругарВАЩИТЕ СВЕТИНИ СИ ГИ ПРИБЕРЕТЕ НА ПОЗИТАНО ИЛИ В САРАИТЕ И ИМ СЕ КЛАНЯЙТЕ, ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СТЕ МИЛИОНЕРИ,НО НИЕ ДЕТО СЕ ЧУДИМ КАКВО ДА СЛОЖИМ НА МАСАТА СМЕ 80 % ОТ БЪЛГАРИТЕ И ВИ МРАЗИМ, ЗАРАДИ ВАШАТА НАГЛА КРАДЛИВА СЪЩНОСТ! НЕ САМО ХЛЯБА НИ ВЗЕХТЕ АМИ ИСКАТЕ И ДА НИ ОБЛЪЧВАТЕ ЕЖЕДНЕВНО С НАШИТЕ ПАРИ !

165

Другар

преди 10 години

Всички ние които сме Българи трябва да благодарим на Димитър Благоев който е основата на българската социалистическа идея такива са и Георги Димитров и земеделския водач Александър Стамболийски. Такъв е и Тодор Живков и Георги Трайков такива са и другарите от ръководството на БКП И БЗНС които създадоха от България Райска Градина до 89

164

Другар

преди 10 години

До Дебора 1 Правилно е да не се пипат паметници особено на такива светини като Димитър Благоев един от радетелите на идеята да се направи света по правилен

163

Debora1

преди 10 години

Не изглежда зле, ....на мен повече ми хареса чувала

162

доко

преди 10 години

То си му отива неговата Партия- майка е изявен филантроп на БГ аборигените!!!

161

Анонимен

преди 10 години

БРАВО БЪЛГАРИ ОТ ПИРИНСКИЯТ КРАЙ ! ОВАЦИИ !

160

makedonski

преди 10 години

Всички комунистически паметници трябва да се демонтират и народа ще миряса. Иначе, ще бъдат осквернявани во век и веков. Докато има българи те ще помнят огромното Зло, с което комунистите белязаха изстрадалата ни родина.

159

Знаещ

преди 10 години

Димитър Благоев е един от най-върлите българо-Мрази и отявлен македонист. Така че боядисан като Дядо Мраз му отива. Отгоре на всичко, и той като русогъзолизците от БСП е бил хванат от руската "охранка" и е служил до края на живота си на руските тайни служби. Умните хора от Джумаята да хванат да сменят това позорно име с Еленово или с друго красиво и българско име. А БСП освен да проявяват просташките си комплекси и слугинския си манталитет да оставят Дядо Мраз на мира.

158

Анонимен

преди 10 години

до 196 - В България и преди 9-ти септември е била популярена баба ти, като Мара Общата, и до сега я помним!

157

Анонимен

преди 10 години

До Пастафарианец храбърАнглия няма мужда-по-добре Северна Корея. Да, ама не-всички останали се изнасят, който където му видят очите, не ТЕ!

156

Анонимен

преди 10 години

В България и преди 9-ти септември е бил популярен Дядо Мраз. "Дядо Коледа" не се споменава никъде в българската литература. Това е американска измислица, навлязла заедно с Кока Кола.

155

Анонимен

преди 10 години

До джейми оливърI.E. Пламен Орешарски!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

154

Анонимен

преди 10 години

До are_kulataауууу бкп големите демократи. Толкова ни вкараха в ЕС, колкото и направиха Дунав мост 2-срязаха лентата. А що заплашват журналисти по телефона и ги подкупват с апартаменти и коли. Защо млагежката организация са ви активизирали. А именно:Павел Стоев, Надя Младенова, Цветомир Стефанов, Явор Нанков, Светослав Пожидаев, Благовест Кирилов, Явор Нанков, Павел Стоев, Петя Димитрова-Шерденова.ОСТАВКА И ЛУСТРАЦИЯ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ, АГЕНЦИИ И ОРГАНИЗАЦИИ. С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ!!!!!

153

джейми оливър

преди 10 години

Забелязал съм, че СДС-арите са особено прости парчета, до едно. И обикновено произлизат от червени родове, а се пишат Депресирани след '89-та:)

152

Анонимен

преди 10 години

да борисовград добре би звучало

151

Анонимен

преди 10 години

Паметника на този *** трябва да се събори незабавно а града да си смени името!

150

благой

преди 10 години

с леки корекции монумента може да стане паметник на олигарха,символично имногозначително държащ се за БАСТУНА

149

М, не,

преди 10 години

да боядисат паметника като дядо Мраз - супер, ама защо слагат чували с оставки отзад? Тоя паметник е пример за това как протестите у нас - като носители на свеж въздух, бяха изродени и принизени до жалки политически демонстрации.