12

toi

преди 10 години

Кой го измисли това,кой,кой...

11

ebb

преди 10 години

след 2/3месеца орехарски ще се премести в дупница затова се прави закончето.капиш?? ?

10

ххх

преди 10 години

Абе, аз ли не съм наред нещо? До 35 лв. на ден квартирни, т.е. до 1050 лв, + 600 лв. заплата. Какво е това безумие, квартирните да са 2 пъти повече от трудовото възнаграждение?

9

анонимен

преди 10 години

Преди мнооооооооого години така се процедираше за Странджа Сакар, ама тогава всичко работеше, имаше резпределение за младите специалисти и какво ли още не, за да се движи цялата машина.Ако някой си мисли, че това става без планиране и драконовски мерки по света - много се лъже!

8

yasensl

преди 10 години

Опа нова далаверка за бай *** честито братя роми!

7

бг

преди 10 години

БРАВО, ДРУГАРИ! Тук вече нямате равни по идиотщина! Който не може да емигрира в чужбина, ще го принудите да емигрира в собствената си родина!Разбихте държавата, сега ще разбиете и малкото останали семейства, които ще принудите да изоставят домовете си и възрастните си родители, за да станат печалбари в друг град, по квартири, неволи и мизерия.

6

ние от бсп

преди 10 години

пак ще мажем пак ще пада едно крадене на пари чрез изписвания,по документи всичко ще бъде наред и парите усвоени,но на практика ще окрадем парите и ще си си ги папкаме ние ще отидат за джипове,любовници,мезонети и имения по света ето това сме ние лапачите от партията а за обикновения човек той за нас е куче един гол и голям вуй!

5

Made in Varna

преди 10 години

Кой *** го е измислил това с преместването!? И са толкова ларж, че даже не и 600 лева, а до 600 лева. Това значи, че ще си остане чавекът с нищо, само дето хамалогията по пренасянето. Тия съвсем за баламурници ни смятат...

4

osata

преди 10 години

Ясно, ще се налеят едни пари в безсмислени дейности.Така, така, продължавайте по този начин да концентрирате население в големите градове и обезлюдаването на по-малките и селата.Абе няма ли най-после да се вземат смислени решения? Посочете какво ще работят и в кои области на икономиката искате да се стимулира това преселение. Иначе е само преливане от пусто в празно. Или това са възможностите на управляващите, май.

3

Анонимен

преди 10 години

Siderefendi !Mmm , ako nqkoi v chujbina poiska da se mesti na rabota do moreto ? Primerno v Kuba ili Garciq !

2

Анонимен

преди 10 години

а на бас че ефект няма да има.

1

Анонимен

преди 10 години

Ашколсун,първи *** ще тръгнат.