70

Глупости

преди 10 години

Сaмо Aтaкa,другите не стaвaт

69

Анонимен

преди 10 години

УСПЕХ НА ИСТИНСКИТЕ ДЕМОКРАТИ!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ДС - ИЗВРАТЕНЯЦИ,КОИТО НИ СЪСИПАХА РОДИНАТА!А М И Н ! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДЕМОКРАТИЧНИЯ РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК!

68

до Румен224

преди 10 години

Ок, прав си за БСП, ама малко хора го разбират. А и те засичам, че само тях не критикуваш, явно са ти приемлив вариант, което за мен е изключено.

67

безкрупулни

преди 10 години

Какъв е тоя *** от тъмно сини демократи до изконно лява партия като бзнс. Точно за тоя морал се говори от аулата на СУ!

66

i. a.

преди 10 години

Файтон балъци и няколко ***.възможно е и да е обратното.

65

Анонимен

преди 10 години

Че късопаметни сте, ако не бяхте такива нямаше да ни управлява новата Тройна и по министерствата да ти трябва преводач от турски, за да свършиш работа. И нямаше продажника Волен, бивш демократ, а сега ултра ляв да ви се струва спасител. Не само сте късопаметни, ами и не сте особено умни, да не използвам по - силна дума.

64

родолюбец

преди 10 години

Боже,боже каква наглост и безочие!!! Всяка от тези партии поотделно допринесоха за съсипването на България а сега взеха,че се обединиха! Познайте какъв ще е резултата умножено по пет?

63

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 62,Да се радберем...БСП са КРАЙНО ДЯСНА ПАРТИЯ използваща "лява" риторика...!!!.

62

Българин

преди 10 години

Ура-аа-а-а !Най после се "пръкнаха" спасителите на България. Най- после има кой да я реформира.Очакват ни дни на благоденствие и просперитет.Дрън , Дрън. Кой ги измисли тези нещастници ? Те какво си въобразяват ?Че сме забравили кои са ? Че не знаем откъде идват ?Тези разчитат на "късата ни памет" ,но жестоко се лъжат.Гарантирам им ,че няма да минат и 3 %на изборите.Нещастници.Няма да могат да си платят "пролятото"за описване на заседанията им мастило. РИформатори ?

61

до Десен

преди 10 години

точно Боко комуниста и масажор на ушите на комунистическият вожд Тодор Живков няма как да смачка комуниститите!!

60

деен

преди 10 години

Реформаторите не могат да вземат електората на ГЕРБ,да не се надяват,тяхната цел трябва да е ходещите за гъби.Да се опитат да ги убедят да гласуват по-добре,вместо само да плюят Бойко.Че след изборите ще им се наложи да целуват там където са плюли и ще бъде грозно.Работете Реформатори,с мързел не става.И дано не сте поредното разочарование.Успех!

59

Десен

преди 10 години

Гледам и ми се плаче! На картинката- жалка сбирщина от политически трупове, без перспектива, без респект! Ако десният избирател ще трябва да избира, по- добре за Боко да гласува, отколкото за тези. Той поне знае как да смазва комунярчетата.

58

Анонимен

преди 10 години

Румене,не си пробутвай БСПто, ако обичаш.Те са такъв смръдлив *** в момента,че трябва да си ненормален да ги крепиш.Това е партията виновна за упадъка ни последните 20г. и те позволиха ДПС да бърка в кацата с меда.Сега да си събират сърповете и чуковете и докато не се освободят от всички зависими *** в нея,да не се показват.

57

Анонимен

преди 10 години

ПАК ВСЕ СЪЩИТЕ НЕЩАСТНИЦИ - НАДЕТО, КОСТОВ, ПРОШКО, МАЛТИНЧО ... И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЛУЗЪРИ. НЯМА НАДЕЖДА ХОРАААААА, ЧЕСТИТА КОЛЕДА.

56

muzaka

преди 10 години

К' ви са тия веселяци бре братоци?Ако Пръмоцица е стар реформатор, то аз съм млад милионер, и свички вкупом сме юноши бледиМа тая куковица се взе на сериозно.Я къш, къш стари брънтии от политиката.

55

rumen221

преди 10 години

До соняТова е проблема на България...- Все още няма "Демократична, Солидарна Партия" или по-просто "ляво-центриска" партия...!!!.

54

Анонимен

преди 10 години

*** и атакистите ще се побъркат, свърши тяхната, на следващите избори влизат тези и НФСБ и се слага точка на разсипването и кражбите.Е,ще трябва да се разберат с Бойко,ако не искат да оставят властта пак в ръцете на ***.Стига сте ходили за гъби,гласувайте айряни.

53

соня

преди 10 години

До rumen221Браво, Румене!Добри констатации, ама за кого ще гласуваме?

52

георги

преди 10 години

До koisumazЕдинствено разчитам на НФСБ, защото познавам лично някой хора от тяхната партия и знам че са най-малкото честни бълари. Всичко останало е сбирщина от мошенници драпащи за власт и пари.

51

Язе

преди 10 години

Край! ПовЕрвах им.