26

67676

преди 10 години

"София 2014: Нови улици, мостове, фонтани ще радват столичани"хаххахахха най-много ще си радват на тях безработните!!По цял ден "мериш"улиците и мостовете с къркорещ стомах,гледаш фонтана и се чудиш как ще си платиш водата на края на месеца.Радваш,че не са ти вдигнали данъците,които и без това отлагаш да платиш вече поредна година!Докато не започне да има производство и износ и отваряне на нови работни места,затвор и връщане на откраднатите пари от "нашите хора"няма оправяне в тази държава!!!

25

асд

преди 10 години

Братя, престанете да се делите, една шепа хора сме останали в тая държава.

24

Анонимен

преди 10 години

Няма смисъл да се караме на тема софиянци и селяни, защото всичко ще остане за ***. Провинцията вече са я превзели, съвсем скоро ще бъдат мнозинство и в големите градове.

23

Анонимен

преди 10 години

Яжте нови улици, мостове, фонтани бре...Гладни Татари...

22

Дядо Петър

преди 10 години

700 милиона по 12% = 84 милиона.Боже, за какви КОМИСИОННИ става дума.И няма кой да хване за ушите тая АЛЧНА, НЕКАДЪРНА И КОРУМПИРАНА ***.

21

shnur

преди 10 години

До Шнура да ми фане к..грешиш там са ама са маскирани като софиянци!!!!!!ЯВНО СЕ ЗАСЯГАШ АМА ИСТИНАТА ВИНАГИ БОЛИ

20

абе 14

преди 10 години

Аз и да я бачкам си е лична работа ,а тая държавната бистрим ,че от 120 години се налива в тоя "град' с привилегия пред всичко останало.Столична топлофикация е национален проблем,столичното метро е национален проблем.Остави го тоя панелен регионализъм ,а почваи да я мислиш как става номера когато имаме държава в държавата.Не станаха ли много *** хранещи се от трудът на малцина ?

19

Шнура да ми фане к..

преди 10 години

Аз съм софиянец, и като ми се прияде месце - отивам до магазина. Тия, дето си ги описал, /и към които явно се числиш и ти/ верно се изнесоха още миналата седмица. Без тях града е спокоен и почти нормален.

18

Ники

преди 10 години

А Парк Въраждане?Това бунище в центъра на София е време да се облагориди.

17

shnur

преди 10 години

До поялникБЛАГОСЛОВИЯТА НА ДЪРЖАВАТА Е ГОЛЯМА РАБОТА!ПОД НЕЙНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО И СЕГА АКТУАЛНО ДЕМОКРАТИЧНО КРИЛО СОФИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ЗАВИНАГИ!

16

Kaleko Aleko

преди 10 години

12, като дойдат, *** ги снимай. Тролеите са Соларис, а мотрисите наскоро ги даваха даже.

15

НА МЕНЕ

преди 10 години

мене по нова година най ми се ***...и на мая манолав да я облагорядя искам и на всички парламентарни женки и на серго украйнеца тоя па ще го скъсам

14

поялник

преди 10 години

Любимото разделение - Столица/провинция. Абе сельовци (не се има предвид къде си роден,а начина ти на мислене), докато не се научите да бачкате, вместо да плюете другите,няма да видите помощ от месията. Такъв няма,каквото си го надробиш,това ще сърбаш е казал народа.

13

Анонимен

преди 10 години

С 1000лв издръжка на гражданин срещу 500 на всеки друг ,как няма да има ново по време на икономическа криза.Тоя "град" изсмуква всичко ,а нищо не произвежда насреща.

12

столичанин в повече

преди 10 години

...През 2014 г. софиянци ще се возят и на нови 126 автобуса, 50 тролея и 20 трамвая. Цената им е общо 50 млн. лв, като парите за тях идват по оперативна програма "Околна среда"...Колко от тези превозни средства водени като 'НОВИ' са рециклажи втора употреба?Колко от автобусите имат КАТАЛИЗАТОРИ или поне саждоуловители?Ако идеята е да се дръпнат някакви пари по оперативните програми и се изкупят скрапираните немско-австрийски автобуси - ОК, но....нали се сещате после кой ще плаща?!

11

shnur

преди 10 години

гладните софиянци хич не се мръщят на МЕСЦЕ от провинцията и само чакат СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДА СЕ ВЪРНАТ ПО РОДНИТЕ МЕСТА

10

столичанин в повече

преди 10 години

...София 2014: Нови улици, мостове, фонтани ще радват столичани...Хайде първо си оправете старите улици, мостове (фонтаните ще ги пропуснем) и подобрете инфраструктурата на града пък тогава започнете да строите нови!Много повече би ни зарадвало да видим старите улици и мостове оправени и то както трябва от колкото кърпежи за по 2 месеца...Едно примерче: Какво правим с моста за към кв. Левски по бул. Вл.Вазов? Ами тоя мост е станал като полоса с препядствия!!! Оправете го най-после!!!

9

КТБ ДО ЖИЦАТА

преди 10 години

ало калтак ДОГАН *** РАЗДАВА ПОРЦИИТЕ В ТАЯ ДЪРЖАВА .............ТИ СИ ЕДНИ БЕЗМОЗЪЧЕН БАЧКАТОР НА САРЙТЕ... В ЦЕНТЪРА ИМА ЕДНА СГРАДА ТАМ ПРИКАЗВАТ САМО НА РАЗВАЛЕН ТУРСКИ ДА НЕ ТЕ ПРАТЯТ ТАМ ДА ДАВАШ ОБЕСНЕНИЯ НА ДРУГАРЯТ ОВЧЕВ МИВИРЕТО ШЕФЧЕТО

8

shnur

преди 10 години

До кабелти от кое село дойде преди 20 год.бе ГРАЖДАНИНО!!!!!!!!!!!!!!??????????????

7

кабел

преди 10 години

До shnur- ПИСНА МИ ОТ СЕЛЯНИИИИИИИИИИИИИИ