6

Рали1

преди 10 години

След Втората световна война германците и японците останаха в своите държави и ги възстановиха.Защо ние трябва да напускаме ??? Защо нормалните хора трябва да бягат от Родината си ??? Този път ние оставаме и е крайно време тази шайка ,която ни доведе до разрухата да се изнесе ! Трябва ни само истински държавник,който да постави на първо място страната си !

5

до 3

преди 10 години

Лошото е, че тези 200 000 ще са основно млади хора, а глупендерите им казват - прав ви път. И кой ще ти изработи пенсията или помощите после, червено ***? Заслужавате си мизерията, и по - голяма ще става с това мислене.

4

Анонимен

преди 10 години

Нормално, всички бягат от комунизма ... доказано пагубен строй за народа на съответната държава. Само лентяйте и мързеливите пролетаряти искат и гласуват за БСП/ДПС. Направо ми е жал като гледам масата *** гласуващи за 5 лева и избиращи разни корумпирани гейлордове... Мани това ами те работят против държавата ни, а те се радват на 10 лв. надбавки пак от нашия джоб ? ДПС- про турска партия, БСП - про Руска.. всичко продават на тях.. Монополи, бизнеси всичко.. Жална ни майка.

3

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПрав ти път, те боб хвърлят за вас.

2

Анонимен

преди 10 години

*МИЗЕРИЯ БЪЛГАРСКА* -ТОВА Е СИМВОЛА НА БЪЛГАРИТЕ ЗА 2013ГОДРАЗСИПАХА Я ТАЯ ДЪРЖАВА ,РАЗСИПАХА ТОЯ НАРОД и защо г-да журналисти мислите ,че сме готови да емигрираме ----НЕ ,НЕ ние не искаме да си напускаме държавата и семействата ,само че тези ЛАПАЧИ политиците ,лекарите ,чиновниците ни принуждават КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЗА ТОЯ НАРОД ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА СПРАТ ДА ВИЛНЕЯТ ИЗ ДЪРЖАВАТА И ДА Я ОГРАБВАТ КАТО УБЕЗУМЕЛИНИЕ БЪЛГАЛИТЕ МЯНА ДА ЕМИГРИРАМЕ ВЕЧЕ

1

Анонимен

преди 10 години

Алфа Рисърч са искали да кажат , че процентите са 70% .. моето семейство и това на чичо ми ще го направим след нова година .. успех на всички ! :)