6

Анонимен

преди 10 години

До п-п-пелтек No 5.Абсолютно си прав!!! Това с този данък си е пълна простотия и тотална кражба. Ако искат да ограничат спортния ефект на ВЕИ върху цените на тока - ами да ги съберат и да предоговорят условията по договорите бе!Още повече,че тези преференциани цени за изкупуване и наредбата за изграждане и включване на ВЕИ е приета и гласувана, от тия червени *** при предната Тройна коалиция.На бас се хващам със всеки, че съвсем скоро много собственици на ВЕИ ще осъдят дъжавата, И с право!

5

п-п-пелтек

преди 10 години

Цената на тока се вдига не заради ВЕИ, а заради огромните дългове на НЕК заради Беляне и Цанков камък. Погледни си сметката - каква част ти е ВЕИ и каква всички останали такси пренос, превоз и доставка, с които се опитват да запълнят огромната яма от кражбите. Мислете малко с тези глави, не са шишарки за украса. Тази мярка сега е популизъм, при това незаконен. Да променят закона, да им предоговорят условията като искат, каква е тази простотия 20% данък на приходите.

4

гица

преди 10 години

що бе,тия 20% май са явно незаконни щом и от червения конституционен съд се плашат

3

Никой

преди 10 години

Сезирането на КС не спира или забавя въвеждането на данъка и ще произведе ефект само ако КС го обяви за противоконституционно. Но ако е противоконституционно, според "експерта" Стойнев то трябва да продължи да действа посредством непитане на КС! Но какво ли се чудя - БКП в цялата си история е смятала, че решенията на съдилищата трябва да се основават на целесъобразност, а не на законосъобразност - виждане, споделяно и от председателя на КС (монографията му за Народния съд)

2

Анонимен

преди 10 години

Вие вече достатъчно навредихте. Инвеститорите се изнасят, кадърните се готват да емигрират, сега президента ви пречи че щял да навреди на народа.

1

Анонимен

преди 10 години

Как да не сезира след като близките приятели на президента олигарсите Иво Прокопиев и Цветелина Бориславова печелят милиони от скъпия ВЕИ ток? Явно за президента печалбите на олигарсите са по-важни от това,че заради ВЕИ вече веднъж вдигнаха тока с 13% и както се вижда ще продължават да ги вдигат за да има кой да им плаща печалбите.