31

Революционер

преди 10 години

Този нов бардак от травестити и стари ****ви, вместо да реформира държавата, ще я деформира още повече!

30

Пловдив за столица

преди 10 години

Инициативен комитет иска Пловдив за столица на България , а София да се отдели от България , така вскички проблеми ще изчезнат , а България ще стане добро место за живеене

29

дедо Ташунко

преди 10 години

Като гледам физиономията ти, се съгласявам с думите ти, Нейнски. Не саме, че всички сте аутисти, освен това сте и "аут" завинаги. Иначе, много си овехтела...

28

йй

преди 10 години

5 от 6 партии са съгласни за почти всичко, шестата - не е съгласна за 90% от нещата. Всичко е ясно. И ако наистина са имали уговорка да не изнасят неща от преговорите към медиите - Неински видимо не спазва уговорката.

27

are_kulata

преди 10 години

Подобни сравнения с тежка и коварна болест са недопустими, особено на фона на такава after-party снимка.Наде, народът тури и НДСВ и Костов в тоалетната, РБ като един техен турско-американски *** проект отива при тях, спокойно

26

Пасам

преди 10 години

Колкото и да ми е неприятен политическия образ на Надежда Михайлова/Нейнски/а (или там както е решила да се казва последно) мисля, че оценката, която изказва за РБ е вярна.Уви!Нищо ново в поведението на самонареклите се 'традиционно' десни: самовлюбеност, нарцисизъм, нетърпимост към различни мнения стигащи нива на талибанизъм, последна инстанция на истината!И пуделчето на другаря Костов се държи по същия просташки начин, като вожда си.Колкото Кунева е дясна, толкова и другарите от ДСБ.

25

racho

преди 10 години

A KAKVO IMA ZAD DUKJANITE NA DIPLOMATITE VAV BRUSSEL VAV TALETNITE NA EURO PARLAMENTA

24

Анонимен

преди 10 години

***

23

тангра

преди 10 години

Ама те си вярват. Вярно тогавашното правителство направи МНОГО. Само дето не се уточняваме МНОГО ДОБРО или МНОГО ЛОШО. Затова в момента сме такава мики маус икономика и мики маус държава.

22

Анонимен

преди 10 години

Искам Хубавото Наде в БСП! До Корнелия Нинова и Мая Манолова. Ела в БСП, Наде, при нормалните хора.

21

Б'ат Киро

преди 10 години

Каква красива усмивка ! Това е то, Гогата Лозанов да те даржи за ръцицата ! Много постно "купонче" - даже една чаша евтино шампанско не се мярка!:))) Свършиха парите ли , какво стана? Не сме свикнали да Ви гледаме така на празна ясла!

20

dragko

преди 10 години

Тая ще я дам на цял взвод,за цяла вечер!Пфу......Отвратителна........

19

detelina

преди 10 години

О,Наде какво става?!Май вече не те искат никъде?!Ми,така е ,който седи на два стола, накрая е на земята!Ама нищо ,де нека видиш ,как е там долу на земята, че то като сте на власТ, не знаете къде стъпвате, направо летите, ама идва момент,когато трябва да се приземиш!И този момент за някои е доста тъжен,защото идва момента на забравата,а от това по-лошо -няма!

18

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Ботоксссссссссссссс!

17

Анонимен

преди 10 години

А този аутист с папионката какво прави там? Или той е винаги при гювеча.

16

Революционер

преди 10 години

Антиправителствените коментари и тези против деформаторите изчезнаха :).

15

Анонимен

преди 10 години

Следващия президент на РБ ще се казва Цеко Минев

14

jo

преди 10 години

Вън старата , дръглива *** от политиката.

13

Анонимен

преди 10 години

Ако и Н.Нейнски не беше политически аутист, не би се бутала 24 години неуморно в политиката.Сладки са далаверите от политическите привилегии, нали, Наде?

12

xari potar

преди 10 години

NADEJDA MIXAILOVA-NEINSKI.POMNI6I LI SKANDALA V LOVE4.NAXRANETE JURNALISTITE.OTTOGAVA NE TI VQRVAM.IZ4EZNI OT XORIZONTA.