61

Анонимен

преди 10 години

Бе вие не разбрахте ли! Само децата и внуците на бившите комунисти милеят за родината. Ако властта отиде в други ръце, това ще е катастрофа. Само децата и внуците на бившите комунисти имат право да управляват. Та те само това умеят - ако друг вземе властта те ще умрат от глад! Вие това ли искате?

60

Анонимен

преди 10 години

Абе Боко да каже защо тури Цецка да движи нещата в Парламента.Да не би да е решил и той да напуска ГЕРБ.Е,ако това стане ще бъде точно по неговите думи"*** ташака".

59

Лала

преди 10 години

Ало, долните драскачи - добре че е бате Боико да защитава държавата и интересите й!Чакайте троината мафия да слезе от власт и ще откриете нов Цанков камък и Белене не построени с изразходени милиони в някои джоб!Тогава за кои ще гласувате? Типично българска черта е да оплюва и да не мисли - порода балканска *** недоносена!

58

Аз

преди 10 години

До ТодорТодоре, Тодоре! Бюджета отдавна го актуализираха! Това беше почти първото, което направиха! Забрави ли, че част от актуализацията беше и одобрението за 1 милиард заем?! То, после мина още един милиард без одобрение, де! Така, че - оценката е резултат от тези и другите действия на правителството.

57

БОКО ОВЦАТА

преди 10 години

Тоя *** откъде го рабра това,сигурно му се обадили по телефона да му кажат,че той е голям разбирач,та той само може да оправи държавата.Край България загина казва Боко мисира.Ми сега като не съм на власт как ще оправя държавата.*** простата и мазна селска мутра,като не ти харесва марж от България *** мутренски.

Да му мислят всички потребители на кредити и ипотеки. Ще работят като волове и целите си заплати по кредити ще ги дават. И на следващите избори отново за гласуват за БСП и ДПС.

55

Cool

преди 10 години

bg pluvni otbori detza, mladeji, devoiki, maje i jeni pluvat prez zimata v ...klozetni garneta?! bg marka?!

54

Лисан

преди 10 години

Като заколим дебелото прасе на снимката за Нова година, ще станем стабилни!

53

Анонимен

преди 10 години

Ти, мазньо, срина рейтинга на държавата. Ти и твоята престъпна шайка.

52

Анонимен

преди 10 години

Мнооого нагъл. Нали ти каза бе, Мутро, че работата на опозицията е ДА ПРЕЧИ?! Е, това е резултатът от преченето и напъните ти да направиш преврат с помощта на улицата и РБ. Защото без власт си едно кръгло нищо.

51

Анонимен

преди 10 години

Тоя е изкрейзил буквално.

50

Боце

преди 10 години

Тикво проста, да вземеш да се скриеш и повече да не сме ти видели селската физиономия, че не знам какво ще те прави тоя народ, дето го мачка толкова време, ако те хване.Взимай си и милиционера и да не сте посмели да се изкажете повече за неща, които не разбирате.

49

hanko

преди 10 години

Бокича заприличал на коледник на това фото

48

pantudi

преди 10 години

Силно се съмнявам съществото от снимката да може да напише Българската азбука от А до Я без грешки :)

47

Анонимен

преди 10 години

Тия даваха първокласен рейтинг на Лемън Брадърс, ден преди да фалира...

46

Бойкомет

преди 10 години

Някой май си е плащал преди за думичката "стабилен".

45

Анонимен

преди 10 години

Toя банкянски *** цепи мрака.1.Негативна перспектива не значи НИЩО без аргументите (основно субективни).2.Сама по себе си негативната перспектива също не означава нищо. Според цървула Борисов сигурно ААА с негативна перспектива е по-зле от ССС с положителна перспектива.ТОЗИ НЕГРАМОТЕН ПТИЦЕКАНТРОП МЕ ОТВРАЩАВА!ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ПОВЕЧЕТО *** СТЕ КАТО НЕГО.ГНУС!

44

ДИДО

преди 10 години

Много се е наклал бойко бе,.

43

Анонимен

преди 10 години

Каквото и да казват международните агенции, по-добре се живее сега, отколкото по времето когато ти м-р Флик и Ц.Ц безчинствахте.

42

щирлиц

преди 10 години

Ако инвеститор види горната снимка,едва ли ще помисли,че България е стабилна и сигурна за инвестиране държава...Намерил се кой мнение да дава.