20

Анонимен

преди 10 години

Вървим уверено към рецесия - инвестициите рязко намаляват, еврофондовете са спрени, взетите заемите са изхарчени без ефект, увеличават се плащанията породени от популизъм, безработицата се увеличава, икономиката се забавя, инфестиционната политика на правителството е насочена към дългосрочни скъпи проекти със съмнителен икономически ефект, енергетиката и бдж са в технически фалит, ...

19

врагове на народа

преди 10 години

Standard&Poor's-джии, ***, костовисти, ранобудни студенти, платените вувузели, протестъри, айтита, ейчари, пиари, сирийци, алжирци, реформатори, платени *** и т.н. има няма 80% от народа

18

Руснак

преди 10 години

Сорос е платил на тая агенция да ни потопи и да свали законно избрано правителство. С кръв ще го браним ***. България е много напред след 6 мес управление на Бсп и Атака отколкото при Тиквата. Увеличиха ни помощите и пенсиите, а Боко Не.

17

val 789

преди 10 години

То като ни беше рейтинга положителен цъфнахме,та вързахме ревльовци!!!

16

Анонимен

преди 10 години

ДРУГО, НЕ СЪМ И ОЧАКВАЛнали ви казах, че така ще стане

15

444

преди 10 години

Аууу, пак замириса на герберска ***! А бе вие слепи ли сте? За пръв път от 4г. нещата потръгнаха, но това не устройва определени среди и реакцията им е на лице!!! А герберската *** знае само да плюе! Долни същества!!!

14

Анонимен

преди 10 години

Toва е само началото

13

RIP BG

преди 10 години

Велик е нашият политик, велик, велик, велик... (разсипник и крадец)

12

sokrat62

преди 10 години

Горещо препоръчвам на експертите от международната агенция да посещават по-често лекциите на Ореха и Чобана в УНСС особенно събота и незделя, та да си опреснят знанията по икономика и финанси, че то бива разминаване в % бива ама и в посоката е недопустимо!!!!Орешкооооо, що все твойте финансови твърдения и переспективи на развитие се разминават бе /2008г. - криза в България няма/, вчера излизаме от 5год. рецесия, днес всичко е ОК.... утре, утре един бог знае кво сте ни подготвили?????ОСТАВКА!!!!

11

Анонимен

преди 10 години

5 милиарда заеми за 6 месеца + намаляване на кредитния рейтинг. След нова година следват още шамари.Няма в световната история комунистическа власт ,която да е довела страната си до възход !Атака да направи спешна командировка до Северна Корея за да изучат техният опит за противодействие на световният империализъм !Ще плачете за Бойко, но той няма да ви иска......

10

Анонимен

преди 10 години

за 6 месеца видяха сметката на държавата

9

дядо Борис

преди 10 години

Има една истина и аз бих желал да я припомня. Тя е във вид на алегория и гласи: "там където е стъпил комунистически крак трева не никне". В нея се съдържа и отговор за понижението на кредитния рейтинг на страната, както и за други работи, които ще се случат ако това правителство и това мнозинство останат още дълго време на власт.

8

Journey

преди 10 години

Комунистите не ги интересуват Standart and Poor.Те си гледат Русия, Путин...и да могат да откраднат, каквото могат.Да сключат някоя неизгодна сделка, с комисионни за милиони...а останалото...да му мисли следващия.Ако нещата съвсем се влошат...взимат си куфарите и изчезват с милионите, които са спестили.Това са комунистите!Трябва да си тотален невежа и ***, за да не прозираш тяхната същност и да им симпатизираш или гласуваш за тях.Но, всеки народ си заслужава управниците.

7

Бойко

преди 10 години

Да е жив и здрав Дянков :(

6

хххххххх

преди 10 години

Това е защото подлите платени *** от S&P не знаят че тепърва ще се разкрият 250 000 работни места, икономиката ще се рестартира а старанат ще стане нация техническа, индустриална и изобщо преференциална и промоционална...........*** некъдърна *** ***, за половин година само ни върнахте с години назад........

5

Стършел

преди 10 години

С БСП и ДПС на власт винаги става така, от зле по-зле. За 6-7 месеца съсъпаха и малкото, което беше направано за финансовата стабилност в условията на Световна криза. ВЪН ОТ ВЛАСТТА НА ЦЯЛАТА ЧЕРВЕНА КОРУМПИРАНА ПАСМИНА!

4

до хх

преди 10 години

Така ще е и все по-лошо ще става. Ние изгонихме Дянков, но от Харвард го поканиха за редовен професор. Руснаците също оцениха уменията му по най-недвусмислен начин.А Българските финанси днес се управляват от шамфъстъков , подгъзурника на черепа и неговия чирак от ямболските села.*** абсолютен, дори не са го научили косата да си мие, камо ли да отиде да го подстрижат и да му поизправят кривата глава.Той елементарни хигиенни навици няма, комунистите министър а финансите го направиха.

3

vesko02

преди 10 години

Кофти перспектива?Управляващите друго казват.Не е им за сефте.

2

Анонимен

преди 10 години

Борисов беше прав че това ще се случи

1

...

преди 10 години

Какво стана е *** Борисов ни направи стабилни и сега за няма и година... ,а какво ли ще стане след 4 г. ??!