148

реалист

преди 10 години

Браво Светльо , браво Танчев!Оказа се че и в милиционерската партия има достойни българи!Накрая ще останат само супернаглите *** -Боко , Цвъко , Главчо , Цецка и Лилището!Май монтанската недоучила *** ще се окаже по-мъдра от останалите увехнали герберунгели...

147

Независим

преди 10 години

Това е най-големият ми коледен и новогодишен подарък от години наред-падането на ГЕРБ от власт и техният Р А З П А Д!!!!!Няма нещо друго,което да съм М Р А З И Л толкова много на този свят,още когато Б.Б. стана Главен секретар,а Цв.Цв. миеше Н У Ж Н И Ц И Т Е в министерството,като помощен персонал!!!!!

146

....

преди 10 години

Това е просто боза тези наши политици нямат никакъв морал нищо чудно да стане БСПарен.И ореха бил върл СДСарен ама като няма изгода айде към БСП...нищо ново поредната скука.

145

Бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Е, хахде сега дружно да изпеем песента на Милко Кавалджиев:Я, елате пиленца при бате.Да де ама при оня бате, бате Ставри от софийския централен затвор./бай Ставри е герой на Т.Колев ,синоним на,, наш,, човек от народната милиция/джандар,пазвантин,можещ да осигури килия с южно изложение/.Все си мисля ,че най-добре ще е цялата група на ГЕРБ да отиде вкупом.

144

Демон

преди 10 години

Започна голямото рухване на ГРОБ! Плъховете вече напускат потъващият кораб! Скоро Боко ще емигрира в САЩ по подобие на Кобурга! Лошото за него е, че и там ще го намери Сретен Йосич! Ясно е само едно, завинаги се отървахме от мутренската банда на ГРОБ. Империята най-сетне отвърна на удара!!! Никога повече мутри във властта!!!

143

avenir

преди 10 години

До EDIN 42Не е трудно за разбиране, аз съм го избрал с листа на "ГРАЖДАНИ ЗА ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ", а не защото бил Светлин Танчев, но пък той решил да действа за "АЗИАТСКО ЗАКОПАВАНЕ", къде отиват тогава моите избирателни права ? Редно в такъв случай да съществува възможност излъганите граждани да го закопаят.

142

Анонимен

преди 10 години

И като напуснат, какво, тъкмо ще се прочисти гмежта. Дано добре са им платили, че на следващите избори няма да са в парламента. А ГЕРБ пак ще вкарат толкова депутати, че и повече. Хаха. Ама не знам БСП какъв провал ги чака, и най-тъпите им избиратели започват да проглеждат какви *** на турците са партийните им ръководители.

141

Анонимен

преди 10 години

"БЪЛВОЧ БЕЗ ЦЕНЗУРА" НА ДЪРДОРЕКОВ СИ ПАЗАРУВА ДЕПУТАТИ. ТЪРСЯТ ИМ СЛАБИТЕ МЕСТА И ГИ ШАНТАЖИРАТ. КЪДЕТО НЕ СТАВА С ПАРИ - СТАВА СЪС ШАНТАЖ.

140

Анонимен

преди 10 години

един *** по-малко...

139

анонимен

преди 10 години

Както е тръгнало ще се окаже че всички депутати от ГЕРБ са замесени в нещо нередно,та те тогава са по опасни от БСП.

138

neni4a

преди 10 години

Тия видяха ,че скоро няма да вземат властта и почнаха да се цепят. Еми явно това им е било "лепилото",че да са в тая група. Пък и подобни хора,няма да направят нищо за народа.А тия над 1млн. дето са гласували за Боко,явно са големи наивници и пак са се хванали за празни обещания.Като добавим и останалите 2 млн. грубо,които са гласували ,ще се окаже ,че гласоподавателите в България ,са до един .Хвани единия, удари втория, а третия сам ще падне.После за какво сме били на това дередже.

137

Анонимен

преди 10 години

Ами то му личи,че е а....о податлив.Всеки избира как да остане в историята и как да бъде или не бъде запомнен.Гледам изпращането на Мандела и се просълзявам.Дали някой български политик би останал така в историята?? И най -важното да заслужи обичта на народа си.Едва ли.Жалко много жалко.Но както казах всеки избира как

136

Гого

преди 10 години

Очаквайте още 10 депутата от ГЕРБ да напуснат до нова година.

135

БСП

преди 10 години

Нарастване на Брутен Външен Дълг на България по години ,в млрд ЕВРО при управлението на :НДСВ , през 2001 -2005 год. ; БВД нараства от 12,100 млрд до 15,500 млрд Евро !При БСП -ДпС-ДС през 2005 - 2009 год ; От 15,500 млрд до 37,800 млрд ЕВРО !и при ГЕРБ през 2009 - 2012 год От 37,8 млрд пада на 37,164 млрд Евро !Та , при БСП -ДпС управлението Брутния Външен Дълг нараства сцели 22 - 23 млрд ЕВРО !??????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Е това можете да очаквате при управлението на БСП - ДпС - хАтакаДС сега ,още 20 - 30 млрд Евро Дълг

134

Анонимен

преди 10 години

Всички коментари са излишни! И децата знаят как е създадена партия ГЕРБ. Тя не е никаква дясна партия. създадена е само и само да задоволи егото на един самовлюбен, нарцисист човек. Ако някой го отрече , той значи живее в друга реалност. Жал ми е за депутатите на герб, защото те са подложени на унизения , но това че са в парламента и взимат огромни заплати ги спира към действия. Тези хора са се продали , те нямат ценностна система, тя е деградирала и ако не е още ще стане.

133

Анонимен

преди 10 години

Марков, Танчев, Емо Ротманса, Фидоошу, партия БАСТА, приказката продължава.

132

анонимен

преди 10 години

Какво е правил в листите на ГЕРБ щом е прокарвал лобистки закон,пак ли Цв.Цв. не е знаел,Я СТИГА.

131

avenir

преди 10 години

Хубаво е човек да знае, че като обръща гръб, заедно с него обръща и гъ*.

130

БСП В СЪРЦЕТО

преди 10 години

136Ами ето още едно доказателство, че съм прав. Имате грешен подход към нещата. Вие изключвате голяма част от обществото по тоя начин. Куц, крив, кьорав, сакат...всички са избиратели и граждани на Бг :)

129

avenir

преди 10 години

До смешковциГрешите, младежо, когато ГЕРБ се отказа от Белене, веднага му спретнаха е.сметки, протести,и още ред актривни мероприятия, а на 13май, в-к "Комерсант" писа: ТРИ ПРОРУСКИ ПАРТИИ ВЗЕХА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ! Още тук не бяха го обявили официално, но руските журналисти вече знаеха сценария!