178

Antonim

преди 10 години

До Rabotesht chovekМлади човече,няма страна в света, която да е построила комунизъм. Спри да повтаряш клишетата на прехода. Може и да сме имали ограничена свобода на придвижване по света, но преди 1989г. нямаше бездомни хора,нямаше гладуващи и мизерстващи, нямаше хора, които ба се самозапалват от отчаяние. След тази дата, и особено след като СДС докопа властта започна голямото разграбване и съсипване на България, продължило и при ГЕРБ.Явно има още за грабене, щом е тази неистова жажда за власт.

177

Анонимен

преди 10 години

Що не пратят нашата жандармерия на специализация в Украйна за 2 - 3 дни.И след това да видя дали катуна където са го опънали ще съществува .

176

rumen221

преди 10 години

Командването на протеста не е по-добро от това на полицията - Буда изрева Избори веднага и Буда-лите изпаднаха в хистерия и искат власт, ВЛАСТ ВЕДНАГА и на всяка цена и няма да се спрат пред някаква си кръв или трупове!Браво на Ц.Ц. и шпиц-командата на Румен Николов Пашата!- "Мирно протестиращите", красиви софийски "интелигенти" разкъсаха загражденията около Парламента, но за сега метежа им е жалка пародия и за разнообразие окупираха СУ- В борбата си за власт, ако трябва, като в Сирия, труп върху трупа ще се редят!Гарантирано от ГЕРБ!.

175

славянка

преди 10 години

Ехааа, мирно протестиращите :)) 'Що нямаме полиция като украинската да им покаже от къде изгрява слънцето... тцтцтц

174

цезар

преди 10 години

Талибани от арабски на български значи студенти. Та от нашите талибани сега има в Украйна за 3-4 дена за обмяна на опит. Нашата полиция също трябва да прати свои в Украйна за обмяна на опит и тогава да видят нашите талибани от къде изгрява слънцето.Това което рушат е народно и никой не им дава право да го рушат.

173

Анонимен

преди 10 години

Няма полиция, това е резултата!Ако тези *** безчинстваха по този начин в САЩ, да са ги пребили с палките или дори можеше и да са застреляли някого от тях полицаите.Нашата полиция е с вързани ръце, не смее да направи нищо.Щом е така, хулиганите правят каквото си поискат

172

Анонимен

преди 10 години

Тези из*оди не са никакви студенти, това са надрусани щурмоваци !

171

neni4a

преди 10 години

До Rabotesht chovek Баце,ти си поредната жертва на тая пропаганда.Вече комунизъм няма тука,има само интересчии,на които не им трябва система като преди 89г. Крайно време е да разберете,че дори и БСП то не ги интересува някаква си идеология,а само зелените хартиики,просто ако от Израел примерно им предложат най-много пари,ще въведат юдаизма като национално вероизповедание. Ако имаше комунизъм,тия протестиращи да бяха по арестите отдавна ,а по-буините вече да бяха убити и заровени .

170

хаос

преди 10 години

И като прескочите оградата, страната ни ще процъфти..и ще живеем охолно.Айде прескачайте да видим..какво толко прескачате смешници такива.Много сте ми ***.Война трабва, никакви партии, а не прескачания и домати.Сградата Ви е виновна ...или бедните полицаи.

169

rumen221

преди 10 години

Морала на ранобудните Талибани,Поразително съвпада с морала на ГЕРБ и Офшорналиев: Чрез наглост, към висок морал!КАКВО КАЗВАТ ПО-УМНИТЕ ОТ НАС- Моралът за болшинството хора е система за осигуряване на собствената правота. Р. Музил- Моралът на всеки човек има своята обратна страна, която той не показва без нужда, и доколкото е възможно я прикрива с гащите на благоприличието. Г. ЛихтенбергА и - Моралът лесно се подменя с целесъобразност. В. КонстантиновЕстествено, Образец на МОРАЛ (фашистки) е да оскверняваш Демократичните институции и да гориш книги и плакати

168

Rabotesht chovek

преди 10 години

Тези хора, които така яростно дават примера с украинската полиция или са ***, или са върли комунисти. Хора, замислете се! Това ли искате - комунизъм? Аз съм на 22 работещ студент. Тежко е, но не искам комунизъм, искам мнението ми да се чува, искам да живея в свободна държава в която хората не са преследвани и гонени от работа защото мислят различно! Помислете!!!!

167

neni4a

преди 10 години

До Новият началник.... Защото така му е наредено отгоре.Именно заради подобни ***,БСП то се бетонираха във властта,дори и да има предсрочни избори. Та протестиращите направиха мечешка услуга на господарите си.ОО да вярвам ,че тия деиствия не са спонтанни,случайни и т.н.. Ама и тая пропагандна анти-комунистическа машина не спря бе,а после тия дето пишат против протеста,били зомбирани.Разправяите го на дедовия,може и да ви повярва

166

Анонимен

преди 10 години

Другари, кога ще дава вожда Станишев пари, че ми трябва нова техника да пропагандирам "опорни точки" по форумие. От много писани ми изпадаха бутоните на клавиатурата.. Държавни средства трябва да ни преведат, за да продължим с опорните точки. АЙДЕ ЧЕ дискредитирането на мислещите хора се бави другари! Застрашава ни се краденето и власта!

165

Новият началник....

преди 10 години

Бях на протеста.Отидох нарочно да проверя, дали новият директор на СДВР ще се справи с 400-500 глави ***. Очаквах да видя, как още в първите минути ще има поне десетина с начупени гръбнаци, а защо не и двама-трима застреляни. Добитъка посегна на полицията. Двукопитните оцапаха всичко наоколо. Две дрогирани овце оцапаха облеклото на двама полицаи. И нито един смачкан от бой канибал. Защо така г-н директор? Прави това, което 7 млн. очакват от теб, ако не го правиш - отивай си.

164

Майтап на голо

преди 10 години

Ранобудните в Украйна

163

ss

преди 10 години

"Мирните" студенти после се чудят за к'во ги бият !

162

Men

преди 10 години

"Беркут" и ОМОН са лекарството за вандалите.

161

stoneg

преди 10 години

Разделете БГ на 2 и привържениците на изтока на изток тези на запада на запад и няма да си пречите и който каквото си го направи хехееххехе не е ли най добре.

160

fago

преди 10 години

До АнонименА пише ли в Закона (пише се с главна буква, умнико), че по сградата на Народното събрание кой както му хрумне може да хвърля какви ли не ***. И питам аз - КОЙ плати доматите и боята, КОЙ плати на двама хулигани да отидат чак в Киев и оттам да ни ги показват по телевизията, та да могат да призоват събутилниците си за поредния вандализъм? Ама и полицията не си върши работата, както трябва. Ще ги предупресят един път, два-три пъти и след това - кой откъде е. Що за гнил либерализъм

159

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

АЛО, ПОЛИЦИЯТА... АКО ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ИЛИ НЕ ЗНАЕТЕ КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ С ТЕЗИ "ОПИЯНЕНИ" ПРОТЕСТИРАЩИ, ДА ИЗВИКАМЕ УКРАИНСКАТА ПОЛИЦИЯ. ТЯ ЗНАЕ КАК ДА СЕ СПРАВИ С НАРУШИТЕЛИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД!!! КАКВО СИ ПОЗВОЛЯВАТ??? В КОЯ СТРАНА ЩЕ ГИ ГАЛЯТ КАТО ВАС??? Я БОЙ ПО КАСКИТЕ...ИЛИ ДА УЧАТ ИЛИ ДА ОТИВАТ ДА РАБОТЯТ И ДА НЕ ПРЕЧАТ НА ДРУГИ ДА РАБОТЯТ. ОМРЪЗНАХА НИ ВЕЧЕ...